sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Evet cuma akşamı şuanda,ben çeşmeye gitmek yerine evde oturmayı tercih ettim. şuanda da tek başıma klasik müzik dinleyip şarap içiyorum. sanırım ruh hastasıyım.ya da insanın mutlu olduğu şeyi yapması hoş bişey bilemedim. ayrıca cool olmak için söylemiyorum burda kimseyi tanımıyorum sonuçta hava atma amacım yok sadece paylaşmak istedim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 oui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 regina spektor dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abi seni sonuna kadar anlıyorum ve destekçinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 havalı havalığ hacuç kafalıı üzgünüm tutamadım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ayrıca ben de bu akşam sahilde içelim diyen arkadaşlardan işim var diye ayrılıp tek başıma barda içtim. o da ayrı bir tattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sol kolumun altında 3 sağ kolumun altında 4 kız var şu anda ama cool olmak istemediğim için söylemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 c'est bien! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben baroque dinleyip ortaçağ avrupasında küçük bir şehir devletinin veliathı olduğumu hayal ediyorum şuanda dsadf :D bakayım neymiş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kızlar kanatlarımın altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Dev said: abi seni sonuna kadar anlıyorum ve destekçinim. eyvallah.hava atıcak olsam siz gençler gibi albüme fotoğraf koyardım.yapmayın allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 uwww.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 adam hem havalıyım hem yakışıklı diyo kızlar duyun sesini adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bende istanbulda ne kdr sıkılsamda tatile gitmemekten yanayım niye lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sipeyskeyk said: Evet cuma akşamı şuanda,ben çeşmeye gitmek yerine evde oturmayı tercih ettim. şuanda da tek başıma klasik müzik dinleyip şarap içiyorum. sanırım ruh hastasıyım.ya da insanın mutlu olduğu şeyi yapması hoş bişey bilemedim. ayrıca cool olmak için söylemiyorum burda kimseyi tanımıyorum sonuçta hava atma amacım yok sadece paylaşmak istedim. evet. hannibal style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Aiko said: sol kolumun altında 3 sağ kolumun altında 4 kız var şu anda ama cool olmak istemediğim için söylemiyorum Aiko said: benimde varmış http://img217.imageshack.us/img217/6240/foto1237.jpg başka sözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 soulberry said: sipeyskeyk said: Evet cuma akşamı şuanda,ben çeşmeye gitmek yerine evde oturmayı tercih ettim. şuanda da tek başıma klasik müzik dinleyip şarap içiyorum. sanırım ruh hastasıyım.ya da insanın mutlu olduğu şeyi yapması hoş bişey bilemedim. ayrıca cool olmak için söylemiyorum burda kimseyi tanımıyorum sonuçta hava atma amacım yok sadece paylaşmak istedim. evet. hannibal style. daha o aşamaya geçmedim.çok zorlarsam sofistike bir dexter olurum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sipeyskeyk said: Aiko said: sol kolumun altında 3 sağ kolumun altında 4 kız var şu anda ama cool olmak istemediğim için söylemiyorum Aiko said: benimde varmış http://img217.imageshack.us/img217/6240/foto1237.jpg başka sözüm yok. 7 8 ay önce bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ee ? 7-8 ay önceki sen sen değil miydin ? sanırım aylar seni çok olgunlaştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kızlar gözlüklü ve "bunda garip bi bokluk var" tipli erkekleri seviyorlar belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yok ben tipiyle dalga geçmedim. beni suçlayıp albüme resim koyup hit almaya çalışmış olmasından dolayı alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sipeyskeyk said: ee ? 7-8 ay önceki sen sen değil miydin ? sanırım aylar seni çok olgunlaştırdı. bizde yalan yok (sayı tutmamış olabilir) http://img229.imageshack.us/img229/8325/angelinajoliebw4872c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 :) peki o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 aiko'da oldies havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 alevi kaldırıyodu abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar