Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 SF'nin bir tane final maçı videosu vardı adam son raundda komboyu bloklayıp maçı kazanıyordu. O videoyu bulabilecek olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=krGIs6cDLf0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abi yok böyle olay ya, efsane valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 OHAHHAHA kaybeden yer yarılsa da içine girsem moduna girmiştir orda lan. çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 videoyu göremiorm ttnet saolsun ama chunlee vs ken diye htrlıyorum o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Doğru hatırlıyorsun ve efsane bir olaydır bu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 orda olmalıydınız!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 orda mıydın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yok la videonun sonunda öle bişi demiyomuydu öle hatırlıom. orda olmak isterdim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 müthiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ...had to be there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Masquerade said: OHAHHAHA kaybeden yer yarılsa da içine girsem moduna girmiştir orda lan. çok fena. Evo 2006 Justin Wong (Chun-Li) vs. Daigo (Ken) yarı final maçı Yanlış hatırlamıyosam Daigo bu roundu alıyor ama Wong turnuvayı. . . . Ne gereksiz şeyler biliyom lan ben. Sonra diyom ne balık hafızam var diye. Böyle salak sepet şeylerden yer kalmıyo ki yenilerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 razzRaziel said: orda olmalıydınız!! BloodyBeast said: orda mıydın la razzRaziel said: yok la videonun sonunda öle bişi demiyomuydu öle hatırlıom. orda olmak isterdim sadece everytime losers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ahahahah iyi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar