Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 SF'nin bir tane final maçı videosu vardı adam son raundda komboyu bloklayıp maçı kazanıyordu. O videoyu bulabilecek olan var mı acaba?
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=krGIs6cDLf0 :)
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abi yok böyle olay ya, efsane valla :D
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 OHAHHAHA kaybeden yer yarılsa da içine girsem moduna girmiştir orda lan. çok fena.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 videoyu göremiorm ttnet saolsun ama chunlee vs ken diye htrlıyorum o mu?
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Doğru hatırlıyorsun ve efsane bir olaydır bu gerçekten.
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yok la videonun sonunda öle bişi demiyomuydu öle hatırlıom. orda olmak isterdim sadece
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Masquerade said: OHAHHAHA kaybeden yer yarılsa da içine girsem moduna girmiştir orda lan. çok fena. Evo 2006 Justin Wong (Chun-Li) vs. Daigo (Ken) yarı final maçı Yanlış hatırlamıyosam Daigo bu roundu alıyor ama Wong turnuvayı. . . . Ne gereksiz şeyler biliyom lan ben. Sonra diyom ne balık hafızam var diye. Böyle salak sepet şeylerden yer kalmıyo ki yenilerine..
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 razzRaziel said: orda olmalıydınız!! BloodyBeast said: orda mıydın la razzRaziel said: yok la videonun sonunda öle bişi demiyomuydu öle hatırlıom. orda olmak isterdim sadece everytime losers.
Öne çıkan mesajlar