Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 A K degil AK GUILD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Viktor said: A K degil AK GUILD! ahazhzauzhuzhuazzaazhzuahzauz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 adam geldi valla gülte hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ahahahah viktora rep ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 geldik bakalım, hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Vay AK değil de şöyle pati guild gibi birşey olsa daha iyi olurdu aslında. gerçi pati community eskisine göre daha bir ufaldı. Bağımsız oyuncular için guild az. Ama o guildler de çok dandik oluyor. "Hadi raid yapalım" diyceksin, "Quest'e adam lazım" diyceksin, hiç adam bulunmayacak. Raid yapma guildleri de zaten hep naxx'ı uld'u felan hc bitirmiş tier setleri fullemiş, tüm achievementları açmış oyuncuları alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 vay ak = pati guildu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 pati dışından hiç adam varmı bizim gültte yav ? yok ee ? bence bone sen guild kurmalısın paticik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bone said: Raid yapma guildleri de zaten hep naxx'ı uld'u felan hc bitirmiş tier setleri fullemiş, tüm achievementları açmış oyuncuları alıyor. Abi pugda bıle adamlar epic ve fall of naxxramas achivement ı arıyolar. Kardeşim server deişmişim, 0dan char kasmışım, 5manlerden toplamışım herşeyi, gireyim diyorum achv. yok dıyolar almıyolar. Zınk diye kalıyosun charla. Abuş oldu oyun iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Anlamadığım olay, achievementı olmayanlar için konuşuyorum, o adam eğer achievement yok diye puga da guilde de alınmıcaksa nasıl elde edicek o achievementı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Achievement yok diye guilde almayacak türden tırt insanların guildine zaten girmek hata, geçiniz :) VAY AK'deki ilk günüm gayet eğlenceli geçti. Level 14 oldum warriorumla. En son TBC öncesi dönemde warrior oynamıştım, deişmiş baya, ona alıştım. O zamanlar kendisinden 2 level düşük canavarı kesemezdi warriorlar falan :D Bi de yalnız şey var, guild chatte millet gerçek ismiyle falan hitap ediyor o yüzden kim kimdir çok çözemedim ("kermitbank" ya da muglear gibi çok bariz charlar dışında :D) onu da zamanla oturtacaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ahmedinejad = < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 millet kaynasti bide cogu kisi artik birbirini disardanda taniyor filan ondan gercek isime giriyor is ben kullanmamaya dikkat ediyorum bilmiyenin kafa karismasin diye ama sanirim officer notelara gercek isimleride ekliyebiliriz kermit,koylu malciyir,berk popoye,simsekcevdet axedice,mohinder gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yannız popeye nin ismini kimse bilmiyo yani çok derin araştırmalar yapıyoruz hala öğrenemedik bide ben köylü değilim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 adam iran şahı, köylü diyosunuz abi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sonra ben koylu degilim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ev hali işte ya hazırlıksız yakalandık ashdgasd bu gün guiltten ve raidden atılma rekoru kırdım lan resmen ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 hg mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 r3aL_paticique accam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ya adamına ve raid leader a baglı.. bossları ogrenmek icin caba harcıyan bi adamsa gelsin.. gecen uld10 pugladık mage bulduk adam cok iyi gearlı ama keeper gormemis daa ulduarda.. sen bi yandan bossları oku dedik.. adam total 1 kez failladı yani.. olay oyuncu illa raid bulunuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 boş achievement linkleyin puglarda, bazen yiyenler oluyor :D naxx görmemiş halimle bi kaç kez boş fall of naxx'ı linkledim, raid leaderlar o derece inandılar ki raid chatte naxx yapmış mı diye soranlara benim yerime cevap veriyolardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kermit said: ev hali işte ya hazırlıksız yakalandık ashdgasd bu gün guiltten ve raidden atılma rekoru kırdım lan resmen ama =/ Haketmiştin ama poisonları unutarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Ya bu ulduar 25 giren raider arkadaşlardan rica, wow bölümüne, en azından 25 manlik dungeonların en fazla 2 paragraftan oluşan boss stratejilerini yazabilirler mi? Herkes için rahat olur, en azından pugla da girsen, hiç girmemişte olsan kafanda iki satır bilgi olur, "ne olm bu" olmazsın :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 wowhead den wowwiki den falan bak zaten orada özetliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Patiye özel bişey olsun anlamında demiştim, yoksa sayısız kaynak var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar