Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 said: ABD’nin Kuzey Karolina eyaletinde bir kanalizyon çukuru içinde bulunan esrarengiz yaratıklar görenleri şaşkına çeviriyor. Kanalizasyon içinde bulunan ve ışık vurduğunda rahatsız olarak tepki veren yaratığın videosu internette tıklama rekorları kırıyor. Bir kısım halk ve uzman bu yaratıkların dünya dışı varlıklar olduğunu düşünürken, birçok uzman da halen bu videonun gerçekliğini araştırıyor. Haberturk Hemen ninja kaplumbağalar geldi aklima :)o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 said: Misafir 03.07.2009 13:30 özelleştirelim gitsin... şu yoruma koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bu videodaki görüntü hayvanın neresi yada neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 gremlin de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Abi half life taki tepeden dil atanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 mercan'da bir hayvan yada larva'dır belkide gelişcek zerg cıkıcak içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 daha önce açıldığında yazdıydım yine yazayım, bariz mikro kamera, bariz bişeyin içi. kanazilasyon falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 şu adamların haber anlayışına hastayım "biz basındanız. öyleyse işimiz haber vermeyip saçmalamak" gibi bir yeminleri olduğunu düşünüyorum. biraz internet ve 5dk sonunda.. http://en.wikipedia.org/wiki/Bryozoans http://www.charlotteobserver.com/local/story/812094.html ya işte öle 3dk daha baktım. birileri de tubifex kolonisi demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 half life taki yaratıklar harbiden yalnız öle gidip de kamera ile yanına yaklaşmassın çekerken eğer gerçekten yaratıksa, bok yığınıdır o hueue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 pok onlar pok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 dreagloth said: Abi half life taki tepeden dil atanlar bunlar. evet ben de onlara benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tunca açmamışmıydı olm bu topici geçen :p elleşmeyin işte yaratık kendi halinde, onlar saldırırsa bizde saldırırız, yoksa dokanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tunca'nın ki animesiydi. tentacle'lı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 "genç sivillerdir." ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 aha evrim din yokk (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yok yok, silent hill 3'deki yaratıklara benziyo. tıpkısının aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 türkiyede olsa sucuğu çıkardı kesin bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Buyse said: daha önce açıldığında yazdıydım yine yazayım, bariz mikro kamera, bariz bişeyin içi. kanazilasyon falan değil. banada öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 UFO'dur belki, Sove'ye soralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kanalizasyon, bilmem ne alışveriş merkezinin altındaki kanalizasyon hatta. ama kamera küçük. izlediğiniz şeyin büyüklüğü golf topundan küçükmüş ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Günde max 10 cm hareket edebilen canavarlar AMAN TANRIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Neden kimse şimdiye kadar dememiş?? Kedidir kedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kanalizasyonlara vize uygulansın. Yabancı yaratıklar abd halkını rahat bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 CusTodeM said: Günde max 10 cm hareket edebilen canavarlar AMAN TANRIM! işte 2012'ye kadar anca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 eaah bu nasil cekim afedersiniz de? kamera ve goruntu hic titremedigi icin kanalizasyona tripod mu indirmis mubarekler dicektim vidyonun basinda...sonra tünele dogru haraket etti, e dedim kaldirdi tripodu gidiyor...fizik kanunlarina ayriki bir sekilde aniden anda durup, solda ki olaya şuursuz bir ivme ile zoom pan falan yapinca; ya mikro kamera (e tünel de mi mikro? bademcik?) ya uzaktan kumandali robot kamera ya da hade leeen, 3d cosmus gene diyesim geldi. büyük döner cıkar bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar