Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 0-0 hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 nedir bu beşiktaş defansının hali seyrederken utanıyorum bide bu hulk dene herif nedir öyle ya seyrederken ben yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BiTcH_oFBaT said: Var mi maci izleyebilen? Hazir 3g baslamskn telefondan mi izlesek adsdas 3 dakka var daha sakin! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mighty_THoR said: nedir bu beşiktaş defansının hali seyrederken utanıyorum bide bu hulk dene herif nedir öyle ya seyrederken ben yoruldum Hulk fm de çok iyiydi yahu :D . Bu arada hangi kanal veriyor maçı? D-smart mı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 evet, malum noktalardan seyrediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oha serdar on numara bu sene kendini göstercek haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dk 66 penaltı yaptık resmen, hakem vermedi üstüne karşı takımın oyuncusuna bir de sarı göstertti (: holosko 1 tane boş kaleye kaçırdı hade bakalım az zevkli geçiyor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kısmete portonun 2. net penaltısıda verilmedi buarada seyrettiğim kanalda bir dialog geçti akşam akşam yardı beni A:Hulk is asking for the ball B:I guess when you are an action hero you can do that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 0-0 bitti porto yarı finalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hehe kötü değildik, en azından iyi hazırlık oldu ciddi takımlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 evet, beşiktaş barış kupasının değil annesinin kupasının finalini oynayacak pazar günü. o kadar tantana boşa yani, dereyi görmeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Dereyi görmeden? 1 golle çıkamadık, saçma sapan konuşacağınıza sizin takımın elenmesine göre program yapıldığında nasıl tepki vereceğinizi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 O degil de bayern milani aglatmis. Milan bu sene kümede kalmaya oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Dünkü Bayern-Milan maçını izledim bende,Milan TSL'de bile şampiyon olamaz hala Favalli oynuyor siz düşünün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bunun yanında bayernin oynadığı futbolu da unutmamak lazım. ribery yok daha takımda , adamlar takır takır oynadılar valla. bu arada valencia , ferguson'un elinde 2 sene sonra yeni bir ronaldo olur çıkar.. kumaş süper adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yıllardır sağlam bir Milan fanıydım ama şu son zamanlardaki Milan,yani gerçek anlamda rezalet.Bu kadar kötü bir Milan hayatım boyunca izlememiştim.Önce Amerika'daki o kupa sonra bu Audı Cup,dediğiniz gibi Milan kümeye doğru gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 milan elindeki futbolcuları emekli yapmadan kadro deiştirmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar