Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başımca büyük yaşımdan işler

dunno

Öne çıkan mesajlar

Asteroth said:

Saçmalamıyor demiyorum, herkesin geçtiği bir dönemi atlatamamış, tek bir cümleyi absürd 3 parçaya ayırıp her parçanın sonuna farklı bir noktalama işareti koymanın "Müthiş bir vurgu oyunuyla yepyeni şeyler yaratmak" olduğunu sanan, kendisine gösterilen ilginin yarattığı eserden ziyade bu zavallı haline yönelik olduğunun farkında olmayan (daha doğrusu farkında olup da "İlginin iyisi kötüsü olmaz" demeyi tercih eden) bir Drama Queen olduğunu söylüyorum.

Şunu da söylüyorum ki, dunno bitti artık ya, hani tamam başlarda eğlenceliydi (her ne kadar bizim yaptığımız da dilencinin önünde dikilip parmakla gösterip gülmekten çok farklı olmasa da), süper aşk hayatıyla, muhteşem yenilikçi yazılarıyla falan sürekli malzeme veriyordu da, o kadar dipte ki muhtemelen hayatta en başarılı olduğu alan olan Drama Queen'liğinde bile daire çizip duruyor artık, hep aynı şeyler.

qft
Sosyal ağlarda paylaş

lancelion, burasi karalama defteri
lutfen ya duzgun yorum yap
ya terket
qft nedir, baslik trollenmesine karsiyiz.

emrecim, katiliyorum sana. kabak tadiverdi artik
kisiseldeki dunno topiclerine bile girmiyorum ben
niye giriyim ki
ayni tas ayni hamam.

dunnocum,
gelisim bekliyoruz.
ilerleme
asama kaydetmeni
level almani
!.
*dory has left the building*

yillar once bonceten sonra buu bi kere yazmak istemistim sdfgjh
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

alıstıgınızın dısında bisey gorunce kotu olma ihtimalini secmeyi seviyosunuz. bu yuzden korkak oluyoruz

belki sen de birseylerin kötü olabilme ihtimalini kavrayabilirsen, su halinden kurtulursun.
hatalarinin oldugunu kabul etmiyorsun, tek sorunun bu.
bu kadar insan marcinal, sen normalsin zati.
kimse normal davranislarda bulunan birisini dislamiyor burda.
hatayi insanlarda degil kendinde de ara biraz. hem kendin rahatlarsin, hem de etrafindakiler.
yani topiklerin bile böyleyse, normal hayatta nasilsin düsünemiyorum. belki de bu kadar cok kurcaladigin icin bu kadar sorun yasiyorsun hayatinda.
samimi sölüyorum, kendi hatalarini kabullendigin an anca düzeltebilirsin onlari.
ayrica yazdiginin ''bok gibi'' oldugunu söyleyebilmek icin pesimist olmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:

ben beğendim

Ben de...

Kişiselde açtığın topicler, bana da bayıcı geliyor. Yaşadıklarından ders almadığını, bir de daha önce söylendiği gibi, hemen herkesin dönem dönem başına gelen ve doğal olarak hemen herkes için üzücü ve yıpratıcı olan deneyimleri, senin biraz da mazoşist bir biçimde fazlaca abartarak yaşadığını düşünüyorum.

İnsanların yaşadıklarını, incinmişliklerini kişiselde palaşmalarının hiçbir sakıncası yok bence. Ama gözlemlediğim kadarıyla, sen paylaşımda bile bulunmuyor, kendi içine kapanık bir biçimde, yapılan yorumların neredeyse tümüne kulaklarını tıkayarak, öylece yazıp gidiyorsun. Amacın yazarak deşarj olmak olabilir, ama bunu kendi kendine yaparsan, insanların tepkisini çekmemiş olursun bu kadar.

Neyse,burası forum, herkes istediğini yazar ve istediği biçimde bir paylaşımda bulunur. Ben sadece insanların (bana göre) haklı tepkilerinin nedenlerini bir miktar açıklamaya çalıştım. Çok bilmişlik ettiğimi düşündüysen özür dilerim. Amacım, bir şeyleri daha net görmeni sağlamaya çalışmaktı.

Quibble'a katılıyorum. Beğendim ben de şiirini. Sade ve zarif biçimde hüzünlü, hafif gizemli ve yapı olarak ilginç göründü bana. Şiirlerinde genellikle özentili ve yapay ifadeler ve gereksiz abartmalar olduğunu düşünsem de, kimi zaman da hissettiklerini, gerçekten şiirsel bir dille ifade edebildiğini ve etkili bir biçimde okuyucuya da aktarabildiğini düşünüyorum.

Benimle de kafa bulmak isteyeceklere not: Şair ya da yazar değilim. Yalnızca şiirin bende uyandırdığı etkiyi, bana vediği duygulanımı belirtmek istedim.

edit: şiirinin başlığını beğendiğimi söyleyemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...