radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 eto'o da yemek+yol+prim istemiş transfer çıkmaza girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 BabacumMostors said: valla var lan! kuyu başında hatta adı da et'o fotoğrafını bulsam koyacam da yok en iyisi gidip kendim çekeyim ehe Hangi devirdesin eheuh var orası yemeksepeti'nde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ayrıca burdan rew i eleştirenleri kınıyorum. dükkan onun istediği yere açar kardeşim eaheü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yemek sepetinde de yok resim hatta servis bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 konu buzhokeyi der, legendary bir thread olacak mi merak eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 laportayı görmeye gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Yav Belpa cok kotu ya adamlari getiricek yeni yer yokmu.. Istanbul fln yetismiyormu o vakite kadar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 İstanbul yetişemez heralde. İzmit var, ama orası da şehir olarak küçük yer. Bir de Erzurum'a açıldı yeni iki pist ama Laporta'yı Erzurum'da ağırlamazsın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 beni görmeye geliyor aslında kaka çok yalnız kaldı ortada sende gel dedi doğuştan kralcıyım başkanım dedim bende zeytinburnu yıldızlar halı saha kompleksinde erşan tekstile karşı olan maçlarımdan beri takip ediyormuş. "allahını seven defansa gelsin" anlayışımla takımın savunmasını örgütlememden çok etkilenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 tarih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 DoGMeaT said: "allahını seven defansa gelsin" anlayışımla takımın savunmasını örgütlememden çok etkilenmiş. aha con teri. ama yok alın teri. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kruspeboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ankaragücüne atçağına bursaya atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Tarih eylül sonu gibi. Bende 2 senedir buz hokeyi oynuyorum. Durumdan haberim oldu ama ne denli gerçek bilmiyorum. İnşallah gelirler, insanımız buz hokeyinin ne olduğunu öğrenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gelirlerse onlar için iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 senin futbolla alakan ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msýon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Melih Gökçek onlara Ankara'yı gezdirir hatta beraber yatıya kalırlar ve unutulmaz Türkiye anısıyla bir daha dönmemek üzere giderler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 PZero, mesajını değiştirmeden önceki soruna cevap vereyim, 2 adet dünya çapında futbolcunun Türkiye'ye gelmesi sözkonusu. Açık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 PZero said: gelirlerse onlar için iyi olur birileri hemen edite döndü. nooldu beşiktaşlılık duruşu laflarının arkasında durmayı gerektirmez mi bap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 eto ve messi yazan yeri görmedim sonradan fark ettim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 DoGMeaT said: "allahını seven defansa gelsin" anlayışımla takımın savunmasını örgütlememden çok etkilenmiş. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 lan federasyon başkanı canını yemiş buz hokeyini tanıtayım diye sen bile konu futbolla alakalı diyosun. ne diyim, YAZHIKLARR OSSUN!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar