radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 eto'o da yemek+yol+prim istemiş transfer çıkmaza girmiş
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 BabacumMostors said: valla var lan! kuyu başında hatta adı da et'o fotoğrafını bulsam koyacam da yok en iyisi gidip kendim çekeyim ehe Hangi devirdesin eheuh var orası yemeksepeti'nde.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ayrıca burdan rew i eleştirenleri kınıyorum. dükkan onun istediği yere açar kardeşim eaheü
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yemek sepetinde de yok resim hatta servis bile yok :(
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 konu buzhokeyi der, legendary bir thread olacak mi merak eder.
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Yav Belpa cok kotu ya adamlari getiricek yeni yer yokmu.. Istanbul fln yetismiyormu o vakite kadar??
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 İstanbul yetişemez heralde. İzmit var, ama orası da şehir olarak küçük yer. Bir de Erzurum'a açıldı yeni iki pist ama Laporta'yı Erzurum'da ağırlamazsın yani :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 beni görmeye geliyor aslında kaka çok yalnız kaldı ortada sende gel dedi doğuştan kralcıyım başkanım dedim bende zeytinburnu yıldızlar halı saha kompleksinde erşan tekstile karşı olan maçlarımdan beri takip ediyormuş. "allahını seven defansa gelsin" anlayışımla takımın savunmasını örgütlememden çok etkilenmiş.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 DoGMeaT said: "allahını seven defansa gelsin" anlayışımla takımın savunmasını örgütlememden çok etkilenmiş. aha con teri. ama yok alın teri. sdfsdf
kruspeboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ankaragücüne atçağına bursaya atsın
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Tarih eylül sonu gibi. Bende 2 senedir buz hokeyi oynuyorum. Durumdan haberim oldu ama ne denli gerçek bilmiyorum. İnşallah gelirler, insanımız buz hokeyinin ne olduğunu öğrenir.
msýon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Melih Gökçek onlara Ankara'yı gezdirir hatta beraber yatıya kalırlar ve unutulmaz Türkiye anısıyla bir daha dönmemek üzere giderler..
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 PZero, mesajını değiştirmeden önceki soruna cevap vereyim, 2 adet dünya çapında futbolcunun Türkiye'ye gelmesi sözkonusu. Açık değil mi?
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 PZero said: gelirlerse onlar için iyi olur birileri hemen edite döndü. nooldu beşiktaşlılık duruşu laflarının arkasında durmayı gerektirmez mi bap?
PZero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 eto ve messi yazan yeri görmedim sonradan fark ettim .
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 DoGMeaT said: "allahını seven defansa gelsin" anlayışımla takımın savunmasını örgütlememden çok etkilenmiş. lol
calimero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 lan federasyon başkanı canını yemiş buz hokeyini tanıtayım diye sen bile konu futbolla alakalı diyosun. ne diyim, YAZHIKLARR OSSUN!!111
Öne çıkan mesajlar