Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 BiTcH_oFBaT said: fizban said: daha once izlemedim, izlediysem de hatırlamıyorum ama bu adam sabri nin zencisi gibi görünyüor videolardan. dünyada 2. bir sabri olduğunu sanmıyorum. dünya 2. bir sabriyi kaldıramaz dünyada 2. bir sabri bulunamaz, sabriye şark koşmak direk cehennemlik bir günahtır. keita türkiyede yardırır bence fizik+hız 2 lisiyle, rijkaard için çok uygun bir oyuncu bence. önemli olan istatistik değil ama hala istatistiğe bakan varsa bişey diyemeyiz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 TD nin onayı olmadan alacaklarını sanmıyorum. Ki Rijkaard onay verdiyse vardır bir bildiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Flameoffear said: TD nin onayı olmadan alacaklarını sanmıyorum. Ki Rijkaard onay verdiyse vardır bir bildiği. Bir bildiği olabilir tabiki de ilk bakışta hani Galatasaray bombayı patlattı değil Kewell ve Barosda olduğu gibi, Ben taraftar olarak heyecanlanmadım. yararlı olmaz demek değil bu ama stada bu adamı izlicem hevesi ile gitmem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Aslına bakarsan Baroş gelirken Keita'dan daha kötü durumdaydı :) Hatta Baros'a verilen max bonservis 7M Euro, Keita'nın 16M ... =) Adamın istatistiklerini yorumlarken forvet oyuncusu olarak değil kanat oyuncusu olarak inceleyin. Videoyu izlerken bile nerdeyse her topu kendi yarı sahasından alıp ileri çıkıyor. keita lille yıllarında fransa'nın en çok konuşulan oyucusuydu. sağ açık gibi konumlanmasına rağmen lille takımının en çok gol atan oyuncusu oldu. ilk çıkışını yaptığı sene lyon o'nu istedi ama lille şampiyonlar ligi yüzünden kendisini satmaya yanaşmadı. en sonunda paranın sıcak yüzüne dayanamayan lille kendisini rekor bir fiyata lyon'a sattı. lyon macerasına iyi başladı ama daha sonra pek istenen gibi gitmedi her şey. bunun nedeni keita değil ama. fransa ligi'ni takip edenler son iki sene lyon'un çektiği sıkıntıları biliyorlar zaten. yetersiz teknik direktörler ve bir türlü kurulamayan sistemin kurbanı oldu. şimdi ise galatasaray'da. galatasaray'ın kilit oyuncularından biri olacak bu sene 4-3-3'ün sağ tarafında kendisini, sol tarafında ise kewell'ı göreceğiz. ortada ise arda olacak. en uçta ise bir süre beraber oynadığı milan baros olacak. çok ama çok iyi bir transfer. bu sene herkes görecek zaten bunu. Böyle de bi yorum var sözlükte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bence yabancı kontejyanı harcanması gereken bir adam değildi geçen sezon 10-11 maçını izledim en az. milan baroşu zaten biliyordum gelmeden önce euro2004'ten olsun kupayı düşüren adam olsun tanıyordum sakatlık dönemleri dışında şans verildiğinde oynuyan bir adamdı liverpool'da çok oynatmadılar ama oynattıklarında sağlamdı,2005 şl'yi izlemedinizmi? aston villadada oynatmadılar doğru düzgün ama oynadığı sürece yine sağlamdı lyon'da ceza yüzünden oynuyamadı aynısı portsmouth'dada var. istatistiklere bakıp oyuncu alınmazın öreniğiydi milan baroş ama keita'da aynı durum yok. olurda patlarsa yediririsiniz bu postu bana ama vasatın ötesine geçmeyecek bir oyuncu olduğuna inandığımdan büyük konuşup bu postu yemiyeceğime,ismininde unutulup gideceğine inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Abi geçen sene heyecanlandık da noldu taraftar olarak. :D Aldık elimize. eheh İşimize yarasında transferler varsın ben heyecanlanmamaya razıym. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 fizban said: daha once izlemedim, izlediysem de hatırlamıyorum ama bu adam sabri nin zencisi gibi görünyüor videolardan. Ehaha aynen sabrinin ayıboğan versiyonu gibi duruyo. Tek fark yıkılmaması :D . Hayırlı olsun bakalım bizimkilerin bi bildiği vardır kesin, ben gayet olumlu bakıyorum bu transfere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 oh be koşan zenci aldılar sonunda en çok özlemini duyduğum şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Keita 2008/09 Season Totals 17 10 2 0 2007/08 Season Totals 19 17 4 5 2006/07 Season Totals 35 8 10 6 Babel 2008/09 Season Totals 26 38 6 5 2007/08 Season Totals 27 22 11 7 2006/07 Season Totals 34 7 8 2 ilk 11,sonradan girme,gol asist şeklinde sıralama. Lille'de ki performansı Babel'den daha iyi. İstatistikçi arkadaşlara göre tabi. Sonra Lyon'da bir düşüş var tamam ama.Lyon'un kendisinde de düşüş var.Zaten doğru düzgün forma da bulamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Videoları izleyip Sabri'nin zencisi nasıl diyebilirsiniz anlamıyorum. Sabri o hareketlerden ne zaman yaptı? Ben mi kaçırdım? Sabri'de o teknik olsa Sabri GS'de olmazdı zaten. Pasları, ortaları falan da bariz Sabri'den daha iyi. Yani hızlı adamdır işe yaramaz Sabri dersin de videolardan Sabri gibi demek için Sabri'yi hiç izlememiş olmak lazım. Sabri çok teknik bi adam süper fantastik çalımlar atıyo ama son hamleleri kötü diye bilen biri ancak böyle düşünebilir. Bence harika bir transfer. Takıma çok katkı sağlar diye düşünüyorum. Gayet de heyecanlandım görünce. Süperstar değil ama iş yapacak ve yeterince isim yapmış bir oyuncu. Türkiye'de de o hızla ve teknikle osurtturur. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sabrimsi ne demek ya. adam iyi abi lütfen. ölümüne kaderciyiz hadi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Böyle fazla teknik oyuncular malesef TSL de pek bişey yapamıyorlar çünkü bizimkiler ayak baca kafa göz kırıyorlar. Baroş'un yanına böyle bir adam koymak zaten çok saçma. İyi transfer ama kadro/takım yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 iidir iidir en azından 3 metrelik taça giden ortalar açmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 keita çıktığı 22 maçın sadece 9'unda yedek, bunun dışında geçen sezon sadece çok kötü bir grafiği var ve geçen sezon'un lyon'unu biliyoruz. takım olarak kötü bir lyonda o takımdan bir oyuncu için gayet normal bir istatistik. 5 şl maçında da oynamış bir oyuncu. ayrıca panter gibi bir adam inanılmaz memnunum. gs'nin temel oyuncuları sakatlanmadığı sürece türkiye liginin favorisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Lancelion said: yahu şu istatistikleri dandik geyiği de çok bayık. guiza'nın ispanyadaki istatistikleri açık, buradakini de biliyoruz. baroş'un fransadaki istatistikleri açık, buradaki de net. adam kanat oyuncusu, kız gibi şut çekmesinde ÇOK BÜYÜK bir problem yok, önemli olan pas vermesi ki reykard halletsin onu da pls.O kadar dalga geçtiğimiz Guiza'nın bile 50 maçta 16 golü var. Asistleri de ekstra. Keita'nın 5 golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Guiza nokta forvet. Tek yeteneği gol atmak zaten adamın. Keita kanat oyuncusu kendi defansından top çıkarabilen bi adam. Lille'de bir sezon çok gol atmış ama adam forvet değil. edit: Guiza abisinden küçük ama daha fazla şampiyonlar ligi golü/maçı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Holy said: Lancelion said: yahu şu istatistikleri dandik geyiği de çok bayık. guiza'nın ispanyadaki istatistikleri açık, buradakini de biliyoruz. baroş'un fransadaki istatistikleri açık, buradaki de net. adam kanat oyuncusu, kız gibi şut çekmesinde ÇOK BÜYÜK bir problem yok, önemli olan pas vermesi ki reykard halletsin onu da pls.O kadar dalga geçtiğimiz Guiza'nın bile 50 maçta 16 golü var. Asistleri de ekstra. Keita'nın 5 golü var. fransa ligi ile türkiye ligi karşılaştırması pek sağlıklı değil bence. kaldı ki takımların durumları da çok farklı. birindeki küme düşmeye oynayan takım uefada grupları geçip tur atlayabiliyor, diğerinde, diğerinde öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kaldı ki fransa kısırköy gol atmak meselesi değil adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Yakında gazetelerde " Türkiye'nin Eto'su " diye başlıklar görürseniz şaşırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Keitanın forvet olmadığını anladıktan sonra birileri yazsa yada başka topçularla kıyaslasa iyi olur. Lig başlayınca şu görüntülerin 1/4'ünü oynasa TSL için yeterde artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Holy said: Lancelion said: yahu şu istatistikleri dandik geyiği de çok bayık. guiza'nın ispanyadaki istatistikleri açık, buradakini de biliyoruz. baroş'un fransadaki istatistikleri açık, buradaki de net. adam kanat oyuncusu, kız gibi şut çekmesinde ÇOK BÜYÜK bir problem yok, önemli olan pas vermesi ki reykard halletsin onu da pls.O kadar dalga geçtiğimiz Guiza'nın bile 50 maçta 16 golü var. Asistleri de ekstra. Keita'nın 5 golü var. Kaçırdığın şey Guiza'nın has striker olması, Keita'nın winger olmas. Güiza = ST Keita = AMRL, ST FM tabiri ile. ;) Öte yandan Fransa ve Türkiye Liglerinin gol ortalamalarına bakacak olursan uçurum var arada. Sırf gol ortalaması artsın diye daha kolay penaltı çalmaları bile istenmişti sezon başında hakemlerden. Takip edin avrupa futbolunu pls. Komik olmayın, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 adam hem zenci hem teknik. daha fazla soze gerek yok. bence su ana kadar yılın transferidir. artık azizden bi bomba bekliorm bunu altında kalmaz umarım. bu senede lig guzel olcak. gecen seneki kafaya oynayanlara fb ve gs de eklenicek umarım. super bi lig beklio bizi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 deadea said: sabrimsi ne demek ya. adam iyi abi lütfen. ölümüne kaderciyiz hadi olm ölümüne kaderci ahuahuaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 baroşun yanına da firekrik kanute yi istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Zenci abi adam iyidir yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar