ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Flameoffear said: Arkadaş lig başlasın görürüz. Hersene GS transferlerinde aynı şey. Yok böle golcü mü olur, yok adam bastonlamı oynucak. Oynayan oynuyor görürüyoruz. Şimdiden ne gerdiniz anlamıyorum. Dert durumu deil, kendim inş iyi olur diorum zaten. Ancak bu kadar konusulan ve üst düzey denilen arkadaş neden gs yerine daya iyi takımların seçtiği bi adam deil. Çok üst düzey deil ancak Türkiye Süper liginin üstünde biri olacaktır.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Buyse said: bizim millette iyi topçularla isim benzerliği olan adamlar deli prestijle gelio. cisse dediler djibril sandı herkes, bunu da barcadaki keita sananlar var. çakması lan bu Yaya Toure'yi alsak,Kolo'nun çakması diyeceksiniz anasını satiim
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Zlatan ı falan alsaydık keşke de herkesin gönlü olsaydı.Tey allaım ya. TSL de oynamaya kim gelicek onu anlayamıyorum ben.Hangi forveti alabiliriz istatistiği aşmış olan.Bi oliveira vardı onun da takımı küme düştü diye b.k atılacaktı.
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 BulletRide said: Buyse said: bizim millette iyi topçularla isim benzerliği olan adamlar deli prestijle gelio. cisse dediler djibril sandı herkes, bunu da barcadaki keita sananlar var. çakması lan bu Yaya Toure'yi alsak,Kolo'nun çakması diyeceksiniz anasını satiim Aynen öyle. Neyse 20 sayfada Keita'nın forvet olmadığını anladılar zamanla herşey olucak ... :D
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 raistftw said: Aynen öyle. Neyse 20 sayfada Keita'nın forvet olmadığını anladılar zamanla herşey olucak ... :D o zaman desene bu topic sayfa rekoru kıracak daha cok anlamaları gereken şey var
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Yaya Toure de zaten Kolo'nun çakması ki? Doğruya doğru yani, c.ronaldo da Ronaldo'nun çakması.
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 İBRAHİMOVİÇ DE BİZİM DELİ İBONUN ÇAKMASI
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 o deilde sarbi hs atmış ahaha
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sweeper gk işte leo franco (tu) kader de keder olmaz bence.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Rewendor said: Yaya Toure de zaten Kolo'nun çakması ki? Doğruya doğru yani, c.ronaldo da Ronaldo'nun çakması. zidan ve alan shearer'in cakmalari cikicak mi acaba. onlar gibi bi futbolcu bi daha gelir mi belirsiz.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mısır milli takımında var adı Zidan olan futbolcu. Çakması. :D
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 o mohammed zidan. bi ara besiktasa geliyodu sonra yalan oldu zaten. zidanla da yakindan uzaktan alakasi yok.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 pwnd falan değil ya ne alaka. :p isim benzerliğinden çakma deniyor burda. yoksa orcinal keita dediğimiz adam libero oynarken bizdeki çakması winger/striker. oyun stillerinden falan demiyoz çakması. :D alla alla. okuyun bi yazmadan.!!1
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 abi bırak bu ayakları ya =p zaten melih yalan etti bak saat 3 oldu kaldım burada, alacak ahımı.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 melih abi zaten bir tane tuttursa. :D adam bana schuster geldi dedi %99 sabah rijkaard çıktı ahahah.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 rewendorun bahsettigi oyunculardan ronaldo bi döneme damga vurmus, c.ronaldo da hala dünyanın en iyi oyunculari arasinda. benim bahsettigim zidan futboluyla r.madridde, fransa milli takimindayken brezilyaya dünya kupası final macinda attigi gollerle bir döneme damgasini vurdu. isim benzerligiyle alakası yok. mohammed zidan zinedin zidana yaklasamaz bile.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 PURE PWNAGE. patide futbol konuşmak artık çok riskli. çok.
Öne çıkan mesajlar