synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dreagloth said: Neden sendit? 107 lira Türkiye`de, hadi illaki yurt dışı, neden shopto değil? Akıllanmayacaksınız..keyfimin kahyası mısın? senditte 38.89 pound, 90.6 lira shoptoda da 4 pound daha ucuzmus. senditteki onceki alisverislerimden gelen bonusu kullanarak ayni fiyata denk. so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 rally kısmında co-pilot türkçe konuşuyormuş. onun dışında araç kullanmayı öğreten lisans bölümünde türkçe anlatımlı. arka sayfada verdim videoyu. Hasar olayı 20. skill levela gelince max düzeye ulaşıyormuş bu arada. İlk başlarda çok düşük. öyle diyorlar. Gerçi benim umrumda değil asar olup olmaması. Arcade değil sonuçta oyun. Zaten araçlara dokundurmaman bekleniyor. Keşke youtube a upload etme özelliğini kaldırmasalardı. Belki ilerde DLC ile veya patchle tekrardan koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 @syn Keyfinin kahyası değilim tabii, toplumu bilinçlendirmeye çalışıyoruz burada, ama sen bu atarla daha çok sendit beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 lafını bil, atar yeme. daha ucuz oldugu surece gidip turkiyeden almam icin hic bi sebep yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 lafını bil ne ya, akıllanmıyorsunuz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 oyuna, şu durumda, 16,4 lira fazla vermek mi akıllılık? çok zekisin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paradan önemli şeyler var ama, oyunu alabilecekler 20 liracık fazla verip sony den almalı. Ha ben 20 lira bile fazla veremem diyen olursa da, umarım sendit için istisna olursunuz da oyununuz erken gelir ya da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 paradan onemli seyler mi. alısveris bu be. bana ne soynin psn turkiye desteginden, yurtdisi girisinden hallederim dlcmi. bana ne turkce dil desteginden, insallah hic olmaz da "İÇERİ DIŞARI İÇERİ HAREKETİ" gibi saçmalıklar duymayız. bana ne turkiyede oyun pazari olusmasindan. turkiyedeki alici potansiyeli nedir ki senditten shoptodan ucuza inmesin bekliyosunuz 20lira vere vere sony yi inandıra inandıra. para veriyorum, oyun alıyorum. oyunun kalitesi degismeyecegine gore, verilecegine inanilan servisleri de istemedigime gore, bugun 20 20 20 vere vere, yillar sonra, belki oyun oynamayi biraktigimda, oyunlar 15 lira ucuzlarsa diye bosuna cebimden para cikarmak da istemedigime gore, gelip sacma sapan, tercih konusu olan bi konuda bana akıl makıl diye konusup da aldıgın cevabı begenmeme luksun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 e şunları en baştan yazsaydında beni uğraştırmasaydın bari, harcadığım azıcık zamana da acıdım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 adam sana sendit sorunlu diye shopto onermiş. ne bu agresiflik yahu. bi sakin. sendit trye yollarken sorunlu. eğer erken almak istiosan en mantıklı yer trde satıldığına gore oyun ve arada sadece 15 20 lira olduğuna gore sonyshoplar yada sendite gore nispeten daha sorunsuz olan shopto. yok sen illa sendit ten alıcam diosan ozmn laf etmiceksin hala gelmedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 synthesizer ergen rage i açmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dreagloth said: e şunları en baştan yazsaydında beni uğraştırmasaydın bari, harcadığım azıcık zamana da acıdım şimdi.en baştan saçmalamasaydın akıl makıl diye boşuna rage e sokmazdın. @mokoko sendit shopto degil farkındaysan konu, 20 lira fazla verip turkiyeden al davası ve shoptodan veya ozellikle turkiyeden almak istemeyen insanların "akılsız" nitelendirilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dreagloth said: hadi illaki yurt dışı, neden shopto değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 butun yazılarımızı editleyelim mi. zira quote da duruyo önceki yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Anelor said: synthesizer ergen rage i açmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 avrupa birligi ve nato sertifikalı iq sonucum var, akılsız falan sıfatını kabul edemem X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Kendimi alıntılarken yanlışlıkla güncelledim, söylediklerimin arkasındayım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 O sonuca göre adamın yazdığı "neden shopto değil?" cümlesini anlayabilmen lazımdı cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ShadowFax said: Anelor said: synthesizer ergen rage i açmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 morfare dükkan satışı 129 lira mı ? köşede var burda 129 ise siteden alırım 107 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 synthesizer'ın rage'i şu mustangli eleman ve patronun oğlundan sonra 2010 yılının 3 numarasına yerleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 seviye 0 dan başlıyor gittim seviye 0 için ikinci el araba aldım hemen , siz almayın! çünkü lisans kısmında lisans alırken seviye atlıyormuşsun gitti para boşuna seviye atlayıp daha iyi bir şey alabilirdim belki, oynanış olarak sadece lisans kısmında ilk lisansı almaya ugrasıorum, bronze çok kolay, gümüş de bir zorlanarak alıyorsun her bölümde de altın bazı testlerde çok çok zor yani ps3 koluyla çok zor mutlaka iyi bir direksiyon seti lazım altın almak için. sadece 2 - 3 test de altın alabildim, ama kesinlikle bronze da bırakmıyorum mutlaka en az gümüşü almaya çalışıyorum iyi seviye puanı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 sendit'ten siparis etcem bende bu hafta icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yalnız hakkaten senditin olayı ne çözemedim kapı gibi shopto var.ptt bir mallık yapmazsa pazartesi veirlen sipariş cuma elinizde takipli almak lzm tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 sendit'in shopto'dan farki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar