Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gran Turismo 5 [PS3 Exclusive]

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

rally kısmında co-pilot türkçe konuşuyormuş. onun dışında araç kullanmayı öğreten lisans bölümünde türkçe anlatımlı. arka sayfada verdim videoyu.

Hasar olayı 20. skill levela gelince max düzeye ulaşıyormuş bu arada. İlk başlarda çok düşük. öyle diyorlar. Gerçi benim umrumda değil asar olup olmaması. Arcade değil sonuçta oyun. Zaten araçlara dokundurmaman bekleniyor.

Keşke youtube a upload etme özelliğini kaldırmasalardı. Belki ilerde DLC ile veya patchle tekrardan koyarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

paradan onemli seyler mi.
alısveris bu be. bana ne soynin psn turkiye desteginden, yurtdisi girisinden hallederim dlcmi. bana ne turkce dil desteginden, insallah hic olmaz da "İÇERİ DIŞARI İÇERİ HAREKETİ" gibi saçmalıklar duymayız. bana ne turkiyede oyun pazari olusmasindan. turkiyedeki alici potansiyeli nedir ki senditten shoptodan ucuza inmesin bekliyosunuz 20lira vere vere sony yi inandıra inandıra.

para veriyorum, oyun alıyorum. oyunun kalitesi degismeyecegine gore, verilecegine inanilan servisleri de istemedigime gore, bugun 20 20 20 vere vere, yillar sonra, belki oyun oynamayi biraktigimda, oyunlar 15 lira ucuzlarsa diye bosuna cebimden para cikarmak da istemedigime gore,
gelip sacma sapan, tercih konusu olan bi konuda bana akıl makıl diye konusup da aldıgın cevabı begenmeme luksun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

adam sana sendit sorunlu diye shopto onermiş. ne bu agresiflik yahu. bi sakin. sendit trye yollarken sorunlu. eğer erken almak istiosan en mantıklı yer trde satıldığına gore oyun ve arada sadece 15 20 lira olduğuna gore sonyshoplar yada sendite gore nispeten daha sorunsuz olan shopto. yok sen illa sendit ten alıcam diosan ozmn laf etmiceksin hala gelmedi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

e şunları en baştan yazsaydında beni uğraştırmasaydın bari, harcadığım azıcık zamana da acıdım şimdi.
en baştan saçmalamasaydın akıl makıl diye boşuna rage e sokmazdın.

@mokoko
sendit shopto degil farkındaysan konu, 20 lira fazla verip turkiyeden al davası ve shoptodan veya ozellikle turkiyeden almak istemeyen insanların "akılsız" nitelendirilmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

seviye 0 dan başlıyor gittim seviye 0 için ikinci el araba aldım hemen , siz almayın! çünkü lisans kısmında lisans alırken seviye atlıyormuşsun gitti para boşuna seviye atlayıp daha iyi bir şey alabilirdim belki, oynanış olarak sadece lisans kısmında ilk lisansı almaya ugrasıorum, bronze çok kolay, gümüş de bir zorlanarak alıyorsun her bölümde de altın bazı testlerde çok çok zor yani ps3 koluyla çok zor mutlaka iyi bir direksiyon seti lazım altın almak için. sadece 2 - 3 test de altın alabildim, ama kesinlikle bronze da bırakmıyorum mutlaka en az gümüşü almaya çalışıyorum iyi seviye puanı veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...