Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gran Turismo 5 [PS3 Exclusive]

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

o renkleri para vererek istediğin arabaya yapabiliosun. şimdi hatırlamıorm tam adını yapılan menunun ama ana menude sağ tarafta bi seçenektendi. para dediğimde çok fazla bişi değil. istediğin arabayada yapabiliosun o rengi. ama şoyle bi saçmalık varki yapmadan once nası gorunduğunu gostermiyo arabanın o renkle. deneme yanılma gibi oluyo biraz :D
Sosyal ağlarda paylaş

ilkine katılmıyorum da gerisinde haklısın asfsda

ilki içinde yüzyılın faili sanırım sony'nin projeleri adına,

sen kimseye haber vermeden level sistemi getir, çok sıkıcı bir şekilde level kasarsan oyunu %100 oynayabilirsin de,

oyun siteleri bile inceleme yaparken bu ne saçmalık diye puan kırdı, sonradan oynadıkça puanlarını arttırdılar ...

çok aptalca bir hareketti, oyun bu yüzden patladı sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hayretler içerisindeyim, nasıl bi cheese yöntemi bulduysam artık.
Bu neymş bu neymiş diye ana menüyü gezerken sezon etkinliklerine girdim, orda 80li yılların Japon arabaları için olan bi şey vardı, hazır elimde 87 model bi LM arabası varken giriyim bakiyim dedim, 1. oldum, oyun bi ödül verdi 200.000 credit. Önce bi şaşırdım, bi defalığınadır falan dedim ama baktım yok, istediğin kadar oynayabiliyosun.

Tabi hemen gittim diğer etkinlikleri inceledim, bi Ferrari etkinliği birinciye 500.000 credit veriyomuş, hemen para biriktirip bi Ferrari Italia aldım, bastım modifiyeyi, bikaç defa farmladım o yarışı (hep 2. geldim Enzo'nun biri yüzünden), sonra parayı bulunca gittim bi Enzo aldım falan.

Çok garip kafalarmış ya, yarın işten dönünce bikaç defa daha farmliyim şunu.

Ha ayrıca şu bikaç yarış da beni 17'den 21'e taşıdı
Sosyal ağlarda paylaş

İşte o anlattığım olay, varsa elinde Mugen'in, deliler gibi para kasabiliyosun sezonluk etkinliklerdeki o 80'li yıllar Japon arabası etkinliğinde.

Ya da Ferrari'n varsa (full modifiye Italia olabilir mesela, yeterli olabiliyo biraz ıkınaraktan) o sezonluk etkinlikler listesindeki (soldan) ilk Ferrari eventlerinde 1 turluk bi yarış var, onunla da kasabilirsin. Hatta onla daha rahat kasılıyo, birinciye 500 bin, 2.ye 300 bin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...