Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Peki hazır burdayken şeyi sorayım, mesela bi araba alıyoruz atıyorum muz sarısı renginde, sonra adam bu boyayı veriyo sana ya; o boyayı tüm arabalarda mı kullanabiliyoruz yoksa sadece o aldığımız modelde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 o renkleri para vererek istediğin arabaya yapabiliosun. şimdi hatırlamıorm tam adını yapılan menunun ama ana menude sağ tarafta bi seçenektendi. para dediğimde çok fazla bişi değil. istediğin arabayada yapabiliosun o rengi. ama şoyle bi saçmalık varki yapmadan once nası gorunduğunu gostermiyo arabanın o renkle. deneme yanılma gibi oluyo biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Tamamdır saol. Yalnız o tarz konularda oyunun genel olarak biraz sıkıntısı var gibi. Menüler falan çok hoş duruyo tamam ama mesela araba alırken kamerayı çevirip sağını solunu göremiyoruz, ya da test sürüşüne çıkaramıyoruz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ne kötü oyundu bu ya hasar almayan arabalar filan.yapay zeka berbat.online oynayabilmek için illa singleda kasmak gerkeiyor çöpe giden 250 lira oldu benim için.driving force la birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ilkine katılmıyorum da gerisinde haklısın asfsda ilki içinde yüzyılın faili sanırım sony'nin projeleri adına, sen kimseye haber vermeden level sistemi getir, çok sıkıcı bir şekilde level kasarsan oyunu %100 oynayabilirsin de, oyun siteleri bile inceleme yaparken bu ne saçmalık diye puan kırdı, sonradan oynadıkça puanlarını arttırdılar ... çok aptalca bir hareketti, oyun bu yüzden patladı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Red said: ne kötü oyundu bu ya hasar almayan arabalar filan.yapay zeka berbat.online oynayabilmek için illa singleda kasmak gerkeiyor çöpe giden 250 lira oldu benim için.driving force la birlikte abi kullanmıyosan driving force'u sevabına ver bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ahaha valla kullanmıyorum 5 defa falan taktım oynadım 150 liraya almıstım 110 a satarım tertemiz alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Abi hayretler içerisindeyim, nasıl bi cheese yöntemi bulduysam artık. Bu neymş bu neymiş diye ana menüyü gezerken sezon etkinliklerine girdim, orda 80li yılların Japon arabaları için olan bi şey vardı, hazır elimde 87 model bi LM arabası varken giriyim bakiyim dedim, 1. oldum, oyun bi ödül verdi 200.000 credit. Önce bi şaşırdım, bi defalığınadır falan dedim ama baktım yok, istediğin kadar oynayabiliyosun. Tabi hemen gittim diğer etkinlikleri inceledim, bi Ferrari etkinliği birinciye 500.000 credit veriyomuş, hemen para biriktirip bi Ferrari Italia aldım, bastım modifiyeyi, bikaç defa farmladım o yarışı (hep 2. geldim Enzo'nun biri yüzünden), sonra parayı bulunca gittim bi Enzo aldım falan. Çok garip kafalarmış ya, yarın işten dönünce bikaç defa daha farmliyim şunu. Ha ayrıca şu bikaç yarış da beni 17'den 21'e taşıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Nasıl yaptığını yazsana şu cheese olayı mıdır nedir, bende yapiim, yoksa oynayasım gelmiyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 İşte o anlattığım olay, varsa elinde Mugen'in, deliler gibi para kasabiliyosun sezonluk etkinliklerdeki o 80'li yıllar Japon arabası etkinliğinde. Ya da Ferrari'n varsa (full modifiye Italia olabilir mesela, yeterli olabiliyo biraz ıkınaraktan) o sezonluk etkinlikler listesindeki (soldan) ilk Ferrari eventlerinde 1 turluk bi yarış var, onunla da kasabilirsin. Hatta onla daha rahat kasılıyo, birinciye 500 bin, 2.ye 300 bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mugen ne? Oyunda çok ilerlemedim ben ya, o menü dehteşe düşürüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://gametipcenter.com/gran-turismo-5-unlockable-cars şurdaki Honda Mugen Motul Civic Si Race ’87 (S) denen araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingLich Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben oynuyorum ama Gran turismo 5 USA diyor görüntüleri nedense pek iyi değil prologue de değil acaba ben yaanlış biryerdenmi indirdim görüntüleri çok gran turismo 4 e benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bende varmış Müge, biniyorum. Pardon Mugen. Hemen katıldım special event'e, 1 saatte falan 2 milyon credits. Enzo kapıyorum şimdi LULZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Enzo ile tek turluk Ferrari Challenge'ı farmladım, 5.5 milyon credits ohh. Sırtım yere gelmez şu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Oh mis gibi. Ben de bi Citroen Concept Car 08, bi de Murcielago çaktım kendime rahat rahat geziyorum şimdi. Akşam gidince daha çok kascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar