Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 1.05 patchi gelmis...600 mb...yeni araba falan var mıdır ki ? Benim bulabildigim online araba satımı ve ring'in 24 hour versionu direk unlocked gelicekmis eskiden amg eventini gold bitirmek gerekiodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 New things: - Looks like a market place for your cars!!! 'Online collectors dealership ' - 'Seasonal events!' - HUD can be turned off!!! - More prizes for AMG driving school special events. 'Nurburgring 24h' and '4h' tracks for getting all bronze in intermediate, Mercedes-Benz 190e 2.5-16 evo II for all silver intermediate, and CLK-GTR for all gold intermediate. - Mechanical damage on practice mode - Save games can be backed up - When pausing a replay, a new button in the top left lets you go back to the start of the replay... (Seriously PD just add rewind and fast forward!) alıntı online marketplace guzel olmus. ama asagı yukarı herkesin alacagı araclar ve fiyatlari aynıyken, biraz mantıksız. anca modifiye ettigim arabayı dukkana 3 kurusa satacagıma beeeelki onlinedan 5 liraya satabilmemi saglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 600 mb peçmi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://i54.tinypic.com/14jue1k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 top gearda minibus bölümünü geçemedim bi türlü çok yavaş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 seasonal eventler sacmalık olmus. para ve xp akıyo resmen. gtr lı eventi bitirdim 1. olarak 40 kere falan oynayıp, 1 milyon cash ve 100k xp. direk 2-3 level falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 minibüslü bölüm zor cidden onu silverla tamamaldım sonra lotus veriyo keske minibus olsaydı diyosun...bu arada 24 aralıkda free dlc cıkıcakmıs baya saglam araclar gelicekmis ama aldıgım bi habere göre sadece japonya accounlarına dagıtılcakmıs dogru mu ? var mı bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 signature edition alan var mi? abi sonuna kadar hak ediyor dermisiniz signature edition icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 senko said: signature edition alan var mi? abi sonuna kadar hak ediyor dermisiniz signature edition icin? ben gördüm bi araba bi anahtarlık bi usb dongle bide mousepadimsi bişeyler çıkıy or çok boş geldi bana mediamarkette 349 lira :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 nolur bikac kisi daha boyle soylesinde vazgeceyim bende signature'yi almaktan ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bence degmez. ama oyun cidden uzun soluklu bi oyun. hani gow3 gibi abanıp 2 gune bitirip sora satıp bidaha yuzune bakılmayacak bi oyun degil. o yuzden yuksek fiyatı biraz daha kabullenebilir insan. ama signature un ekindeki 200 lira gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 signature edition ı diğer oyunların collector's edition ı ile karşılaştırırsan baya bi eziyor kalite olarak. anahtarlık kaliteli. USB kaliteli araba anahtarlığı şeklinde falan. APEX kitapçığı gerçekten güzel özenle hazırlanmış. Hertürlü teknik detay sürüş teknikleri falan profesyonelce bir şekilde anlatılıyor. Cüzdan var. 10 tane araç var ekstradan. 5 tanesi modifiyeli yarışa hazır. premium araç bunlar. Birçok oyunun collector's edition ını aldım. gerçkten içinden çıkanların kalitesi olarak çoğu çöp kalır bunun yanında. ama senin için değer mi değmez mi bilemiyorum. Ben değer derim sen alırsın pişman olursun. İnceleme fırsatın varsa incele mağazada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Sezonluk etkinliklerin yenisi gelmiş bugün , nascarda araç geçemedim geçen varsa bi zahmet ayarlarını söylesin arabanın . 1m ödülü var yarışın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 nascardan tiksiniyorum. egitimlerini de yapmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Official direksiyon getirmişler. Bir yerde 499£ fiyatı olduğunu okudum hatta :D Pedalları içimi eritti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi pedallar bitirmiş işi. noktayı koymuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 debriyaj varda vitesi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 başka forumda da yazdım: vites yok zaten, çok saçma bir alet. ama pedalları güzel gözüküyor (: g25'in pedalları ters çevirmek lazım. gaza geldim. Bu arada fiyatı 500€ gibi görüyorum pek çok yerde. 500£ tek bir yerde gördüm ama İngiltere'de öyle olabilir. Falan filan... edit: (facebook official sayfasından) The T500 RS will be available from January 5 in North America and Europe and from January 25 in Japan, at a suggested retail price of $599.99 / £449.99 / €499.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 trustmaster ne ya, ff bile yoktur bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 varmış, çok da güçlüymüş dediklerine göre... Debriyaj pedalı çok saçma ama yine de yarış başlangıcında yarım debriyaj yapıp hızlı kalkmaya yarar (: düzgün bir vites niye koymamışlar büyük merak konusu ama. Parası da çok fazla. Böö bi direksiyon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 trustmasterin baska bir versyionunu kurmuslardi bestbuy'a onu kurcaladim biraz, alette ne ff var ne de kalite, snoppyden hallice direksiyondu, 500kaada satiyorlardi bide, neyine guverniyorlarsa artik. sunu alcak olan gitsin g27 alsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sorumun cevabını aldım: ileride ayrıca vites satılacakmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Elinde kusabi concept 03 olan var mı ? su seasonal event icin lazm da...yarısı bitirip geri veririm. psn:edurus77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 nascar allah belanı versin nascar amatörde 3. yeri bi geçemedim.yemi ederim inat ettim rahat 2 saatimi falan harcadım.yok arkadaş olmuyor olmuyor 13.400 e bitirmek gerekiyor.ne yaparsam yapayım 13.430 440 450 480 herşey oluyor yine bitmiyor hele bide gold yapan varmıdır bilemicem bronz yapamadım saatlerdir herturlu mukemmel sürüşü yaptım adamlar imkansız sürüş istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi nascar direksiyon olmadan imkansız silver üstü almak, bronzda gerçi çok zorda asdf gerçi senin direksiyonda vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar