Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Tür: Racing Simulasyon Yapımcı: Polyphony Digital Dağıtımcı: Sony Computer Platform: Playstation 3 Çıkış Tarihi: Prologue Japan ve avrupa versiyonu cikti... Web: http://www.gran-turismo.com/ MP: Var Nasıl topici yok bu oyunun hayret. E32009'da izlettikleri gameplay videolar şahaneydi. Ayrıca, WRC ve Nascar haklarını da aldılar. Bu yarışlar da oyunda yerini alıyor. Oyunda hasar modellemeleri de mevcut. (aşağıda detaylı ss ve gif mevcut zaten)Video Hasar modellemeleri şahane: Oyun zaten tamamlanmış ve ufak detaylarını falan hallediyorlarmış. 27 Kasım 2009 olarak verildi zaten release tarihi. Prologue versiyonu 3.4 milyon satmıştı şu ana kadar. (Killzone 2 bu rakama ulaşamadı daha sanırsam) Çıktığında PS3 satışlarını tavan yaptıracağı açık. Birkaç SS: Efsane bir oyun geliyor. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Prologue oynadım baya birde. Hani ondaki grafikler çok iyiydi de hiç de böle resimlerdeki kadarda iyi değildi. Yani Resimler sanki harbi gerçek resimmiş gibi duruyor ama oyun o kadar da değil. En azından Prologue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Yukarıdaki gerçek, aşağısı oyun. Sol oyun, sağ gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Güzel görünüyor çok. Şu anda ps3 için iyi direksiyon var mı peki? Yoksa da çıkartırlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Logitech in adini bilmedigim 400 kusur milyonluk modeli PS3e baglaniyor diye biliyorum; ya da benim denedigim farkli bir modeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Logitech G25 bağlanıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 G25'tir o. Gerçekten merak ve heyecanla doldum. Üniversite bakımından çok yoğun bir dönem geçirdikten sonra mart sonunda Almanya'ya gidiyorum yaz sonu dönmek üzere. Dönüşte getiririm belki bir ps3. Çok sevimli görünüyormuş, gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 momo'yu da tanır heralde ps3? gidip g25 aldırmasınlar bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 usb girisli herseyi tanir ps3 zeki alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 iyi güzelde kaç senede çıkartamadılar.adamlar forza 2'yi çıkarttı,oynadık baya,şimdi 3.sünü çıkartıyorlar;hatta 3.sünün demosu bugün çıktı ve gayette süper olmuş.ha ben gtci adamım gt>forza benim için ama çıkartın artık ya kaç senedir yapımda bu oyun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 gt5 prologue çıktı fakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 abi adamlar o kadar cok cikarsaydi bu kadar kaliteli ve kapsamli olamazdi bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ekşisolukte 2010 un 4. çeyreğine ertelendi yazıyo yahu. biraz oncede shopto ya baktım aralıktı cıkıs tarihi 2010 mart a ertelenmiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bu adamlar zaten prologue cikardik diye fazla kasmiyo sankim aeste aeste takiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 3 disc diyorlar ?! hatta link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 http://gdc.gamespot.com/video/6253520/?tag=top_stories;title;7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ÇIK ULAN ARTIK ALLAHSIZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 prologue içeriği nedir ? ona göre alıcam veya 2.el satan fln varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Serinin Stereoscopic 3D desteğine sahip ilk oyunu olacak. Oyunda 1000 in üzerinde fiziksel ve görsel hasar alabilen araç olacak ve araçlar averaj 200.000 poligona sahip olacak. Bunların 170 inde cockpit bulunacak, geriye kalanlar patates olacak. 20 pist, varyasyonları ile 70 adete ulaşıyor. (ters, viraj iptali gibi) GT5 2 Kasım 2010 tarihinde iki bluray olarak çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 he http://forum.paticik.com/read.php?37,4942015,4974021,page=2#msg-4974021 burada bahsetmiştim bende, özel tasarım araçlar vs. birkaç fazlası da var ama anladığım kadarıyla ortaya çıkarılabilen şeyler bunlarla sınırlı hehe bayağı iyi bir oyun olacak, cidden sabırsızlıkla bekliyorum. Bunların dışında öyle şeyler anlatıldı ki bana sabırsızlıkla beklememin bir sebebi de onlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 çıksın saldıralım hemen ya, ps3ü almak için iki sebebimvardı biri pes biri GT5,pes oynayıp gt5 bekliyorum 5 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 arabaları çok sevmeme ragmen hala yarış oyunum olmaması beni üzdü.bi tane bile olmaz mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sunun yalniz collectors edition'unu almak farz. benim icinde ps3te 3 oyun vardi, pes gow3 bide bu. tek gt5 eksik kaldi iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 2 Kasım Release, az kaldı az. g25 almak lazım şu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 inanmıyorum bence gene erteler serefsizler. aralıkta ps3 aldım sırf bu oyun icin. hala bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar