Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gran Turismo 5 [PS3 Exclusive]

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Tür: Racing Simulasyon
Yapımcı: Polyphony Digital
Dağıtımcı: Sony Computer
Platform: Playstation 3
Çıkış Tarihi: Prologue Japan ve avrupa versiyonu cikti...
Web: http://www.gran-turismo.com/
MP: Var

Nasıl topici yok bu oyunun hayret.

E32009'da izlettikleri gameplay videolar şahaneydi. Ayrıca, WRC ve Nascar haklarını da aldılar. Bu yarışlar da oyunda yerini alıyor. Oyunda hasar modellemeleri de mevcut. (aşağıda detaylı ss ve gif mevcut zaten)

Video

Hasar modellemeleri şahane:

Oyun zaten tamamlanmış ve ufak detaylarını falan hallediyorlarmış. 27 Kasım 2009 olarak verildi zaten release tarihi.

Prologue versiyonu 3.4 milyon satmıştı şu ana kadar. (Killzone 2 bu rakama ulaşamadı daha sanırsam)

Çıktığında PS3 satışlarını tavan yaptıracağı açık.

Birkaç SS:

Efsane bir oyun geliyor. :]

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Serinin Stereoscopic 3D desteğine sahip ilk oyunu olacak.
Oyunda 1000 in üzerinde fiziksel ve görsel hasar alabilen araç olacak ve araçlar averaj 200.000 poligona sahip olacak. Bunların 170 inde cockpit bulunacak, geriye kalanlar patates olacak. 20 pist, varyasyonları ile 70 adete ulaşıyor. (ters, viraj iptali gibi) GT5 2 Kasım 2010 tarihinde iki bluray olarak çıkacak.
Sosyal ağlarda paylaş

he http://forum.paticik.com/read.php?37,4942015,4974021,page=2#msg-4974021 burada bahsetmiştim bende,

özel tasarım araçlar vs. birkaç fazlası da var ama anladığım kadarıyla ortaya çıkarılabilen şeyler bunlarla sınırlı hehe

bayağı iyi bir oyun olacak, cidden sabırsızlıkla bekliyorum. Bunların dışında öyle şeyler anlatıldı ki bana sabırsızlıkla beklememin bir sebebi de onlar zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...