Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakanlar anaokulu açılışına giderse ne olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahahahahaha[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
çok hoş :D!bence yuva sahipleri bilerek koymuşlar tavşanı oraya madara olsunlar diye.[signature][hline]hayat çok kısa en önemlisi çok şaçma!

[Bu mesaj Sailormoon tarafından 05 Haziran 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
PB ye kapak konusu olur bu lol!

Playmates of the month
ministers of goverment[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
Bu adamlar anaokulu açışında böyle şiddetli ne anlatıyolar yökten fln bahsediyorlardır anaokulunda.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 05 Haziran 2004 12:36 tarihinde demiş ki:
Hm mail atıp öneri yapalımmı?

iyi fikir :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Mesaj tarihi:
Sağdaki yanlış görmüyosam Erkan Mumcu galiba. adamın ağzına da dikkatinizi çekerim.[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
Mesaj tarihi:
resmi cekenin bilerek cektigi yadsinamaz bi gercek
aciyi tutturmak sorun degil, resim arkasinda durmasi ise ne kadar itege bagli ne kadar rastlanti bilinemez vala hehe

bi de soole dusunun, Bugs Bunny ve Boga olsaydi (o banka reklamindaki :P) hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Mesaj tarihi:
huehueueueueuh[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Photoshopgibi bu alinan kadrajdan. Daha buyuk kadrajli hali var mi? Kim yapmissa komik olmus ama :)

((Edit: Soldaki beyaz kontur ve sag altlardaki maviliklere dikkat edin. Ayrica sadece blur ile on arka plani ayirmislar bir kotu olmus. Gazete de gormusseniz de ya fotografci, yazari makaraya aldi ahanda bunu cektim yaz diye ya da gazetenin yan sayfasinda bush'la saddamin sevisirken fotosu da vardi :p .))

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 08 Haziran 2004 09:28 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...