Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 o rating 5000 de kalıyor ya.ben çıkamadım ustune.hatta 5000 den 2000 e falan dustum bi ara taktik keşfetcem diye :) fifa aslında cko sinir bozucu bir oyun.online ı tabi single en zor seviyede bile 3-4 atıyorsun cok hafif geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 şu skill hareketlerini kavradım bayağı ama büyük bir sorunum var, şimdi arena denen şeyde adamımızı arkadan gördüğümüz için skill movesleri yaparken sorun yok ama normal maça geldigimizde telecam dan görüyoruz adamları böyle olunca mesela sağ analog ile sağdan sola götürerek flip-flop yapıyorken arena da, maçta adamın yönüne göre değişiyor bu, yani çapraz durduğumuzda karışıyor eksenler fln. bunu ortadan kaldırmanın bir yolu var mı ayarlarda. yönüm her ne olursa olsun sadece sağdan sola getirdigimde flip flop yapsın anlatabildim umarım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 arenada hareketleri sağa dogru yada sola dogru giderken yap alışırsın:) kaleye dogru giderek yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bu arada garip bir sorun var bende, bir PS hesabımda oynanmaz oldu oyun. Çift kişi oynanmaz oldu yani. 2. oyuncu girince direk kilitleniyor. Geçen bir arkadaş gelmişti 2. oyuncunun tuşlarını değiştirmiştik "ben analogla oynayamam" diye ağladığı için. Ama zaten temporary yapmıştım, neyse sonra bi baktık ki bütün tuşlar sıfırlanmış, boş gözüküyor. Değiştirme ekranını açınca yine takılıyor. 2. controller'la ne yapsak takıldı oyun. Sonra diğer PS hesabımdan açtık, herşey default modda, onda oynandı. Daha sonra tuşları adam gibi ayarladık falan yine güzel güzel çalıştı. Bir hesabımda oyunun o şekilde bozulması ama diğerinin temiz olması çok saçma geldi bana... Neden olmuştur ki sizce? Düzeltemez miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yahu gençler ben bu oyunu 2 gündür 3 maç yapmış olarak oynuyorum. fekat pozisyon olmuyor yahu oyunda? ya da ben giremiyorum bi öküzlük ya bende ya oyunda var. maçlar hep 1-0 1-0 gidiyor yenerek. çalım zaten atamıyorum. bi olayı var mıdır? topiği de bi okiyim birileri cevap verene kadar bari. xboxta oynuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 PES mi oynuyorsun normalde ? İlk oynadığımda fifa bana da öyle gelmişti.(ki fifa2000 oynamıştım en son) Alışınca bol bol pozisyon oluyor. Peste olan çalımlar falan olmadığı için sürekli bir top kaptırıyor insan ilk başta ondan pozisyon olmuyormuş gibi hissediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paslı oynacaksın, ne kadar çok pas yapar ve top çevirirsen pozisyonlara girme şansın artıyor. Çalıma da girilirde yerine göre, ben mesela sağdan veya soldan atağa kalkmışsam ve içeriye kat edecek bir adam göremiyorsam oyalanmak için bir iki hareket çekiyorum ileride, öyle orta açıyorum, ya da fırsat varsa çizgiden girerek direk kaleye şut çekiyorum. Gerçek futbol maçı izliyormuşsun gibi oynayacaksın FIFA zaten, PES gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 demin 3-0 geriden 3-3 yaptım 90. dakkada adam 4-3 yaptı. fifa 11 cıksada biraz rahatlasam.psikolojimi bozuyor bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 senko said: şu skill hareketlerini kavradım bayağı ama büyük bir sorunum var, şimdi arena denen şeyde adamımızı arkadan gördüğümüz için skill movesleri yaparken sorun yok ama normal maça geldigimizde telecam dan görüyoruz adamları böyle olunca mesela sağ analog ile sağdan sola götürerek flip-flop yapıyorken arena da, maçta adamın yönüne göre değişiyor bu, yani çapraz durduğumuzda karışıyor eksenler fln. bunu ortadan kaldırmanın bir yolu var mı ayarlarda. yönüm her ne olursa olsun sadece sağdan sola getirdigimde flip flop yapsın anlatabildim umarım sdfsdf trainning aç abi karşıya 1-2 adam koy veya hiç koyma teleden hareketleri yap işte öyle alış 1-2 adam koy onlara çalım atmayı dene timingin için iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ibrahimovic niye bu kadar imba bu oyunda yahu? ibrahimovic = 1.5 drogba = 5 tane diğer herhangi bir forvet. oyunda bir kaç tane overrated oyuncu var ve ibrahimovic bunların başını çekiyor. bir başka problemim de cambiasso. oyunun gerçekten en iyi bir kaç oyuncusundan biri ve tabiki overrated. fifa 11 de ibrahimovic'in hak ettiği dandik statlarına inmesini ve drogba'nın da hakettiği ilah statlara çıkmasını bekliyorum. eğer yeni oyunda ibo hala drogbadan iyiyse allah belasını versin oyle oyunun. kin kustum ama haksız mıyım ya? online da karşıma barca cıktıgı anda hemen ben de sessiondan çıkıyorum. çunku gercekten barcaya karşı oynamak haksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Ibrahimovic yetenek olarak Drogba'dan üstün ki zaten, zamanında bunu kanıtladı da. Statları indirmek aslında yanlış, adam Barça sistemine uymadığı için oynayamıyor, Ronaldinho da istemediği için oynamadı mesela. Yada Adriano. Ama statları değişmiyor, sadece yanlış oynatılma yada karakter sorunları var. Yani overrated değil, sadece oyuncuyu kişiler kontrol ettiği zaman adamın oynamak istememe yada yanlış oynatılma kısmını yoksayıyor oyun, sen aamın var olan yeteneğini istediğin gibi kullanıyorsun. Ki ekran karşısındaki oyuncunun yeteneğinin ön planda olduğu oyun serileri için doğrusu da budur bence. Kısaca Ibrahimovic yönetir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ibram konusuna katılıyorum valla. Kaleciden gelen her hava topunu alıyor arkaya indiriyor , defansı uğraştırıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sevilla'yla karşıma gelen herkezi ağlatarak yeniyorum, özellikle real madrid / chelsea / barça yenmek çok zevk veriyor capel'i ve romanic'i alıyorum - position (normal) bir kaç da ufak modifikasyonum var çok imba takım sevilla tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ibo drogbanın olduğu yerde anca bakkal yönetir =) özellikle oyunda kafa topu hakimiyeti olarak herif rakipsiz. gerçekte ise drogba'nın kafa toplarında daha iyi olduğunu düşünüyorum zaten , bir çok konuda olduğu gibi. ibonun bariz iyi olan özelliği ise tekniği. onun dışında bence ibo iyi bir forvet ama rooney ve drogba varken kendisini bu kadar ilahlaştırmak gereksiz. ha bi de ibo kırık =) oğlancı =P doldum ipneye ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 drogba ibo 86 acceleration 82 (itirazı olan?) 88 aggression 69 (adam ballack'I tokatladı , olsun o kdr) 77 agility 85 (77 drogba için az olmuş biraz) 93 balance 90 (söylenecek bişi yok adam tripod) 86 ball control 94 (ibo nun top teknıgıne denecek bısı yok , ama drogba da kendını cok ıyı gelıstırı bu konuda) 74 crossing 75 75 curve 81 85 drippling 93 (ah o top tekniği!) 91 finishing 91 (itiraz yok) 87 fk acc. 83 (drogbanın kendini fena geliştirdiği bir alan daha) 93 heading acc. 77 (anasının ak sütü gibi helal olsun) 91 jumping 86 (white men can't jump) 52 long pass 72 83 long shots 88 (ballackın 89 drogbanın ve ibonun ondna dusuk olması sacma olmus) 29 man marking 15 83 penalties 87 88 posiotioning 85 (denecek pek bişey yok) 79 reactions 84 (doğru valla) 74 short pass 89 92 shot power 94 85 sprint speed 83 74 stamina 79 (74?? drogba???) 94 strength 89 (puyol'la aynı str = 94) 83 tact. aware 79 78 vision 89 88 volleys 91 drogba > ibo , ea da bunun farkına varmış zaten. ama örnek olarak kafa toplarında ve fizik olarak dorgba bu kadar üstünken nasıl oluyor da ibo hava toplarında bu kadar domine edebiliyor oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Sorun nerede anlamadım, gayet güzel yansıtılmış işte, adamlar böyle adamlar. İkisi de oldukları gibi, overrated'lık yok. Ha bunlar başka oyundansa bilemem tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ea statleri cmden hacilasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Abi özelliklerinin daha fazlası daha iyi diye Drogba > Ibo olmuyor yalnız. Pozisyonuna göre kilit özellikleri olur, adamların oyun tarzları olur vs. bunlar etkiler :D Ayrıca hava toplarında etkili olması onu kullanan adamın iyi kullandığını gösterir. Bilgisayara karşı oynarken de daha iyi oluyorsa yine sen yetemiyorsundur. Kusura bakma yani şu özelliklere İbo'dan iyi kafa topu alamıyorsa Drogba sorun kullanandadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kullanan adam önemli.drogbayı ibo yu hileli şekilde kullanmaya calısırsan bir cacık olmaz.hani calıma gireyim koşayım tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 var mı oynayacak olan? varsa psn mail atsın oyun ici bisey yapsın falan haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Artık sinirden kriz geçireceim daha da oynamam heralde 11 çıkana kadar. O kadar aptal ki oyunda yapay zeka. Hele kaleciler her pozisyonda 1 metre önde duruyorlar ve yukardan gelen plase-aşırtma her şutu kova gibi içeri alıyorlar. Geriye koşma yok atlama çelmeye çalışma yok sadece seyir var. Hepsi birer Leo Franco. Atağa çıkıyorum adamlar koşu yapmıyor onu geçtim koşuya başlıyo tam ben koşuyoluna atınca geri koşmaya falan başlıyo bi anda salak salak işler. Önünden geçen topa neye basarsan bas dokunmayan adam mı istersin kafa topuna çıkmayan defans mı.. Ben tuşa bastıysam o adam bi kere zıplayacak, sonra vuramasın kafayı diğeri daha iyi yükselsin eyvallah da tuşa bastığın halde adam zıplamıyosa oyun boktandır. FIFA baya kötü bir oyun, PES daha kötü ama FIFA da baya kötü yani. Adam gibi yapsınlar şu oyunları yeter /nerd rage off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 konsoldamı oynuyorsun pc demi ? ne bilim oyun anlattıgın gibi değil problem sendedir.kalecilerin aşırtma sıkıntıları var evet ama her atakta sen adamı kaleci ile karşı karşıyamı bırakıosun custom taktics ayarlarına bak.formationda da geriye koşma falan işaretlidir belki. tuşa basınca zıplamaması gibi birşey yok.ya laglı oynuyorsun oyunu ya tuşun bozuk.yada basamıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yok oyunu hayvan gibi iyi oynayan arkadaşımla yanyana oynuyoruz, onda da bastığı halde zıplamıyo adamlar. Dün 3 kişi oynadık aynı şey 3ümüzde de yaşandı. Taktikleri direk ileri koşmaya ayarlı, biliyorum abi oyunu bilmiyo muamelesi yapmayın yani. Karşı karşıya da bırakmıyorum, herif ceza yayına yaklaştı mı plase vuruyo ve %90 kaleci mal mal izliyo. Her takımla her kaleciyle aynı sorun. Hayır benim cd mi bozuk ondan mıdır yani? :D Zaten US PSN hesabımda bozuldu oyun saçma bi şekilde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bunlar yeni başlayıp alışamayan herkesin söylediği aynı bahaneler. öyle şeyler düzgün oynadığın zaman gerçekleşmiyor fazla. sen adamı maçta 5 kere karşı karşıya bırakırsan beşiktaş savunması gibi bırak da aşırtan aşırtsın isteyen kaleye koşarak girsin. oyunda timing var, sen pesteki gibi önceden basayım kafam rahat olsun diyorsan zaten yapmıyor adamın onu genelde. ha bazı yerlerde dikkatinizi çekmiştir iki kere basarsanız bir sonraki adam da otomatik pas atıyor da, top yaklaşmışken doğru zamanda basarsan kafaya çok da güzel çıkıyor abiler. peste yaptığım bunda bir türlü beceremediğim hava toplarında adama yaslanıp göğüs kontrol falan da yapabiliyorum artık. oynadıkça alışırsın ya da zaten fifa 11 çıkıyor işte ondan başlarsın adam gibi oynamaya. online oynayacak yok mu ya hadi yazı yazıanıza gelin de maç yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yau karşı karşıyada aşırtmalar da zaten tamamen saçmalık da 5 kere karşı karşıya bırakmıyorum uzaktan plase vuruşları da slow motion süzüle süzüle giderken izliyorlar ve üstlerinden yiyorlar diyorum. Oyunda timing olması güzel de timingi tutturamazsan adamın zıplamaması aptalca işte. Adam zıplar, timingi kötü diye erken zıplamış olur vuramaz kafayı ama hiç zıplatmamak saçmalık. Kaldı ki online'da önüne geleni 5leyen 1 senedir nolifer seviyesinde şu oyunu oynayan arkadaşım da bastığında zıplamamayla karşılaşıyor. Timing önemli de dediğim gibi çıkar kafaya vuramaz öyle yaparlar timingi, bu saçmalık olmuş adamı hasta ediyor. Neyse umutluyum 11'den =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar