Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 10

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ona bakarsanız ben de çok proyum ama anelor bana bunun 10 katı çalımlar atıyo her maç 5 kere. karşıdakinin ille beginner olması gerekmiyo doğru yerde yaparsan yaparsın. ha diyorsanız ben her gün fifada 50 maç yapıyorum ve bu 50 maçın her saniyesinde full konsantrasyonla defans yapıyorum o zaman gidin satranç falan oynayın.
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

ona bakarsanız ben de çok proyum ama anelor bana bunun 10 katı çalımlar atıyo her maç 5 kere. karşıdakinin ille beginner olması gerekmiyo doğru yerde yaparsan yaparsın. ha diyorsanız ben her gün fifada 50 maç yapıyorum ve bu 50 maçın her saniyesinde full konsantrasyonla defans yapıyorum o zaman gidin satranç falan oynayın.

baya proymuşsun öyle çalım yediğine göre

fifanın tke olayı defansta konsantrasyon zaten, eğer kaybedersen konstantrasyonunu yalan oluyorsun otomatik olarak. kaleciler zaten sadece ismen varlar sağolsunlar her golü yemeye can atıyor adamlar. şutları koşup koşup kesmekten parmaklarım nasır tuttu lan şut atsa girecek adam her pozisyonda gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

çok pis nerd rage geçirip cd'yi kırdım,

yalnız üstümden feci bir yük kalktı. Yıllardır nedense spor oyunları oynarken feci derecede sinirleniyorum. Diğer oyunlarda kuzu gibiyim fakat FIFA vs. olsun online oynarken gol yiyince, veya yenilirsem sanki Alcorcon karşısında Real Madrid'e iddiada evini basan adamın kaybetmesi gibi kendimi kaybediyorum.

Hayır 3-0, 4-0 yendiğim maçlarda da sonlara doğru gol yiyince sinirleniyorum. Garip, neyse kırdım işte

kola da çok zarar verdim zaten, yeni bir tane almam gerekecek :(

ama üstümden feci bir yük kalktı, kendimi daha iyi hissediyorum bir şekilde. Bu kadar sinirlenmeme rağmen oynamayı bırakamıyordum
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

çok pis nerd rage geçirip cd'yi kırdım,

yalnız üstümden feci bir yük kalktı. Yıllardır nedense spor oyunları oynarken feci derecede sinirleniyorum. Diğer oyunlarda kuzu gibiyim fakat FIFA vs. olsun online oynarken gol yiyince, veya yenilirsem sanki Alcorcon karşısında Real Madrid'e iddiada evini basan adamın kaybetmesi gibi kendimi kaybediyorum.

Hayır 3-0, 4-0 yendiğim maçlarda da sonlara doğru gol yiyince sinirleniyorum. Garip, neyse kırdım işte

kola da çok zarar verdim zaten, yeni bir tane almam gerekecek :(

ama üstümden feci bir yük kalktı, kendimi daha iyi hissediyorum bir şekilde. Bu kadar sinirlenmeme rağmen oynamayı bırakamıyordum

ahaha. benim de kardeşim var böyle aynı tip, adam gol yiyince her tarafa saldırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende öyleyim.

1-0 geriye düşeyim yada saçma sapan yenilince gol yiyince kopuyorum direk maçtan.ve harbi deiriyorum

adamın biri beni 4-0 yendi.fakat adam sonra bana mesaj attı.yuh bu kadar şanssız olunmaz tebrikler dedi

attıgı golleri görmeniz lzm.benim her şut direk çizgiler falan

butun maçlarım aynı ya.deliriyorum

ama geçen gün hakkaten bi adamla oynadımi.hakkını vermek lzm ilk defa öylesiyle maç yaptım.adam hatasız ya.ea sportsun sahibinin cocugu herhalde.o derece mukemmel oynadı ve 6-0 yaptı ilk 20 dk.sora atmadı adam.ama resmen aşmış
Sosyal ağlarda paylaş

ya garip, spor oyunlarında ne bileyim yenilgi koymuyor aslında, karşıdaki adamların yaptıkları koyuyor.

Şimdi dengeli geçen oyunlarda yani nasıl desem, karşımdaki düzgün oynayıp 5-6 atıyor koymuyor o bana fazla, ama ne bilim ben gidiyorum yok bir maçta 4 direk, kaleci panter kesiliyor falan, ağlamaklı oluyorum. Kendi kendime, ağlama melis diyorum ama yok.

BC2 oynuyorum, geçen mesela 3-26 gibi bir skorum vardı Engineer ile, canın sağolsun dedik asdfsd ama yok, fifa'da garipleşiyorum.

Neyse, böylelikle Episodes from Liberty City'e başlama fırsatı buldum sadasdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen online maç yaparken; ben sevilla'yı, rakibimde bayern'i aldı. Neyse, forma seçme ekranında baktım bu koyu formayı seçiyor, bende bunun üzerine beyaz formayı seçtim ve maça başladık. Birde ne göreyim, bayern'in forması da beyaz. Neyse maç başladı, tabi her iki takımın forması da beyaz olduğu için ben baya bir afalladım. Benim takımın sadece çorapları siyah olduğu için lcd'de oynamama rağmen çok zorlandım. Ama rakip banamısın demeden takır takır oynuyordu ve pasları tam da yerine atıyordu. Alışık olmadığım bir durum olduğu için maçı 1-0 kaybettim ama sinir de olmadım değil. İyi mücadele ettim ama formaları sürekli karıştırdığımdan dolayı hücum hattında çok etkisizdim.

Soruma gelecek olursak; forma seçim ekranında onun koyu renkli formayı aldığına yemin edebilirim. Maç içinde, rakibe kendi forması koyu görünüp bana beyaz görünmüş olabilir mi. Yada bu arkadaş hilemi yaptı? (Yada oda benimle aynı koşullarda mücadele etti ve hakkıyla mı kazandı:) )
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Evet arkadaşlar dün edindim bu oyunu da bir sorum olacak, topla koşarken bilgisayar oyuncusu gelip elini kolunu adeta bir hayvan gibi benim adamıma yönlendirerek itmek ve/veya çekmek suretiyle direk omuz omuza mücadeleye sokup topu kapıyor. Hiçbir şey yapamıyorum buna karşı. O herif kolunu açıp benimkini itmeye çekmeye başladığında benimkinin de kolunu açıp omuz omuza mücadeleye karşı koyması için bir tuş var mı? Yoksa her seferinde topu kaptırmak zorunda mıyım?

Ha bir de autosave'i kapatıyorum ama oyunu yeniden başladığında yine açık oluyor autosave. O öyle olmak zorunda mı? Hani oynanış olarak çoğunlukla PES'ten çok daha iyi ama özellikle şu omuz omuza meselesi çok canımı sıktı, tutorial videolarında da anlatmıyordu. Umarım vardır tuş falan. sçs teekkürler şimdiden yardımlarınız için =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...