mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yukarıdaki videoyu izleyip de yorum yapmayın gerçektende beginner computer e atılmış goller bariz şekilde. ezik ya bi de uğraşmış video yapmış. defans ypamıyor karşısındaki adamlar dümdüz koşuyor o da basıyor çalımı doğal olarak. attığı çalımların yüzde 1ini bana atsın ps mi hediye edicem isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 beginner comp golu yiyince kabloyu cekip nasil disconnect olmus cok merak ettim yetenek falan isteyen bisi degil cok oynayan asina olan gayet yapiyor bu hareketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 shapshal said: nileppezdel said: şu yazdığın hareket için o kadar kombo yapmak gerekmemeli. :( Gerekirse yapabilirim abi :D futbol oyununda mortal kombat gibi kombolara karşıyım sadece. FIFA street diye bir oyunun var onun yenisini çıkar orda abuk abuk kombolar koy diyorum :P Neyse şey, 2011'le ilgili hiç açıklama falan yapılmış mı? yeniliklerle ilgili bilgiler falan? Daha erken gibi gerçi ama yine de bi gören olduysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Anelor said: beginner comp golu yiyince kabloyu cekip nasil disconnect olmus cok merak ettim yetenek falan isteyen bisi degil cok oynayan asina olan gayet yapiyor bu hareketleri arada bir iki tane noob online oyuncu var ona birşey demiyoruz zaten de yüzde 90ı beginner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 şu kabloyu çekince ne bok oluosa.ayaga kalkıp ugrasmaya 2dk modemin acılmasını beklemeye değmez.hem yine yenilmiş sayılıyosun ha arada işin ince kısmını bilenler oluyor.maç oynanmamış sayılıo.onlara uyuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 muhtemelen zaten o 2314231 streak yapanların çoğu öyle yapıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mclovin said: Anelor said: beginner comp golu yiyince kabloyu cekip nasil disconnect olmus cok merak ettim yetenek falan isteyen bisi degil cok oynayan asina olan gayet yapiyor bu hareketleri arada bir iki tane noob online oyuncu var ona birşey demiyoruz zaten de yüzde 90ı beginner ok abi siz yapamiyosunuz diye kimse yapamaz konu kapanmistir ha hepsini playera atmis demiyorum ama atilabilir gayet ben yapabiliyosam baskasi cok daha iyisini yapabiliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ya şimdi başıma geldi de şu olay arkadaş kendi ps3 kolunu getirdi, fifa oynayacağız. İkinci kolu takınca oyun ilk açılış menüsünde takılıyor. İkinci kolu yani onunkini çıkarıp, yeniden açıyoruz oyunu sorun çıkarmıyor. Sadece onun koluyla açıyoruz yine sorun olmuyor ama iki kol takılınca kitleniyor oyun, ps3 çalışıyor sadece oyun kitleniyor. Birde şey denedik, açıyoruz tek kol ile, menüdeyken ikinci kolu açıyoruz. Bu zamandan sonra da hayvani kasmaya başlıyor. Tek kişi olarak maçı açtık oynadık, sonra ayarlardan ikinci kişiyi soktuk, yine kitleniyor. bu iki kol ile kitlenme olayı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 böle bişi buldum dark nette said: Set the controls to default in the settings menu. Once all the controllers are on default settings you can start again, and we even managed to change the controls... it was like it just got confused and when we set it back to default and started again it worked it out. belki arkadaşın controller ıda onun ps3 te 1. controller olarak geçiyordur. üst üste çakışıyor gibi birşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Anelor said: mclovin said: Anelor said: beginner comp golu yiyince kabloyu cekip nasil disconnect olmus cok merak ettim yetenek falan isteyen bisi degil cok oynayan asina olan gayet yapiyor bu hareketleri arada bir iki tane noob online oyuncu var ona birşey demiyoruz zaten de yüzde 90ı beginner ok abi siz yapamiyosunuz diye kimse yapamaz konu kapanmistir ha hepsini playera atmis demiyorum ama atilabilir gayet ben yapabiliyosam baskasi cok daha iyisini yapabiliyodur yeme bizi anelor.o hareketlerle 1 calım atarsın 2 atarsın bi maçta :) ha adamsız alanlarda hareketlere calım diyosak tamam sadece x le girince adama yersin belki ama direk r2 ile giriyorum ben toplara.ki en kötü faul oluyor adam hareket yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Anelor said: mclovin said: Anelor said: beginner comp golu yiyince kabloyu cekip nasil disconnect olmus cok merak ettim yetenek falan isteyen bisi degil cok oynayan asina olan gayet yapiyor bu hareketleri arada bir iki tane noob online oyuncu var ona birşey demiyoruz zaten de yüzde 90ı beginner ok abi siz yapamiyosunuz diye kimse yapamaz konu kapanmistir ha hepsini playera atmis demiyorum ama atilabilir gayet ben yapabiliyosam baskasi cok daha iyisini yapabiliyodur boş boş konuşma yapamadığımla ilgili çıkarımları nereden yapıyorsun merak ediyorum da, bu kadar çalımı yiyen adam senin gibi konuşan nooblardır işte. ya da beginner comp. gerçi muhtemelen aynı ayardasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mclovin ile anelor maç yapsın bence.oyum mclovine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 @mclovin ya bi sus mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 2011'de Messiyi mesih yapmışlardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 @red abi yapiliyo adam hepsini tek macta yapmamis zaten kesip kesip video yapmis yani niye bu kadar olanaksiz bakiyosunuz anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 olanaksız değil abi.bende atıyorum.ama her zaman ve herkese karşı olmuyor işte hani aslında benim cevabım nilepe bi şekilde.hani böyle çalım ata ata gol olmamalı gibisinden demişte.oyunun videodaki gibi olmadıgını söylemekti amacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mani said: böle bişi buldum dark nette said: Set the controls to default in the settings menu. Once all the controllers are on default settings you can start again, and we even managed to change the controls... it was like it just got confused and when we set it back to default and started again it worked it out. belki arkadaşın controller ıda onun ps3 te 1. controller olarak geçiyordur. üst üste çakışıyor gibi birşey olabilir. hmm, ama şey olmaz mı yani sonuçta getirip burada tekrar tanıtıyoruz, ikinci kol olarak görüyor ps3, niye çakışsın ki ? Oyunla alakalı birşey ama onu biliyoruz, çünkü SSF4 oynadık aynı iki kolla sorunsuz bir şekilde, zaten oyun kitleniyor ps3'te bir sorun yok sadfdsa garip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 farklı ps3te kullanılmış joystigi başka bir ps3 e tanıtmak için 1 kere usb ile baglamanız gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 zaten usb ile bağlamadan o ps3'e tanıtamıyorsun ki asfsd yaptık onu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 asdfs bir başka arkadaşta bu sefer de online maç yapamadık, online lobilere falan girdik oda açtık falan olmadı. Davetiye atılıyor giriyorsun oradan sonra ilerlemiyor. bunu nasıl aşarız ? sanırm daha önce birinin başına gelmişti burada eski sayfalara gitmeye üşeniyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 benim başıma geldi.yakın arakdaşlarımdan sadece birinde ps3 var be fifa 10 oynamam lzm olan tek adam.ama işte kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Anelor said: @mclovin ya bi sus mal zeka düzeyine veriyorum bu mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 mclovin said: Anelor said: @mclovin ya bi sus mal zeka düzeyine veriyorum bu mesajı. http://images.fanpop.com/images/image_uploads/McLovin-Driver-s-License-superbad-641196_417_266.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 mclovin said: Anelor said: @mclovin ya bi sus mal zeka düzeyine veriyorum bu mesajı. Bende tam bu videodaki olayi kabullenemeyip bunu bu kadar buyutmeyi gelistirmeyi basaramadigin karakterine verecektim; fakat videoya baktim tekrar cok haklisin zaten beginner comp abi bariz yani atabilse o calimlar sen atardin zaten bir kac post once ima ettigin gibi. Anelor sana da kac kere dedim captain obviousluk yapma su forumlarda hoslanmiyor insanlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 tek bar pingde bile oynasan x'e basılı tuttuğun takdirde o çalımların %70'ini yemezsin. ya beginner comp, ya da 5 yaşındaki kız kardeşiyle xbox üzerinden oynuyor oyunu o çalımları atan adam, yani gerçi kimle nasıl oynadığı önemli değil, hava atma, gösteriş video olduğu için önemli olan o çalımları atabilmek asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar