Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 10

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

patch / kadro olabilir, ama bunu denemissinizdir heralde.

benim sorum su: bir arkadasımla co-op oynamak istiyorum. gerek friendly yapalim baskalariyla, gerekse de boyle tournament mode falan oynayabilelim cpu'ya karsı. mumkun mudur?

bunu bayagı bi aradık biz ama olmuyor. mutlaka aynı ps3 üzerinden oynamanız gerek
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun baya gelişmesi için kalecilerin baştan yapılması gerekiyor. tamam oyun çok güzel vs vs ama çok büyük hataları var. kalecilerin her topu aynı yerden dışarı yumruklaması bunlardan birisi. karşı karşıyalarda kalecinin karşısındaki oyuncuya ister aşırt ister yanımdan gönder aslan dercesine pozisyon alması, durduğu yerden gol yiyen kaleciler, hiç bir topa çıkmayan kaleciler. açılması gereken yerde ben üçgene bassam bile açılmayan kaleciler. ah kaleciler ah.
Sosyal ağlarda paylaş

nedne oldugunu soyliyim.benim gibi eskiden devamlı pes oyayan arkadaş grubumdan biri hala pes oynuyor.dedim olm niye fifa oynamıosunuz.fifa muthiş olmuş ama pese alıstık daha kolay bir oyun,fifa daha çok yetenek istiyor zor dedi

pesçilerin hala oynamasının tek sebebi bu.alıskanlık değil.öyle olsa bizde pes oynardık

gol atamamak gol yemek adam calımlamak calım yemek herşey senin yeteneğine baglı.zamanlamayı tuşa zamanında basmayı dogru yere gitmeyi beceremezsen olmuyor

bu yuzden tek kale oynayıp kontradan 3 tane gol yiyebiliyorsunuz.atamazsan atıyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

mclovin said:

oyunun baya gelişmesi için kalecilerin baştan yapılması gerekiyor. tamam oyun çok güzel vs vs ama çok büyük hataları var. kalecilerin her topu aynı yerden dışarı yumruklaması bunlardan birisi. karşı karşıyalarda kalecinin karşısındaki oyuncuya ister aşırt ister yanımdan gönder aslan dercesine pozisyon alması, durduğu yerden gol yiyen kaleciler, hiç bir topa çıkmayan kaleciler. açılması gereken yerde ben üçgene bassam bile açılmayan kaleciler. ah kaleciler ah.

kaleciler gercekten delirtiyor adami. bugun 10 santim ustunden asirtilan topa bakarak kaleye dogru kosan kalecimi gordukten sonra cd'yi kirma istegi dogdu icimde.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de öyle ya, hele dün 80 dakika full kaleyi tokatladım, böyle ilahlar korudu rakibin kaleyi

89. dakika adam defanstan topu uzaklaştırmak için rastgele dikti, son adam ofsayttan kurtulup önüne aldı attı. Sinirlendim çıktım direk asdfsd üzdüler beni

kötü ya, yani yenilince koymuyor da böyle kaleye çekilen şut 25- gol 0 falan olunca ve yenilince çok üzülüyor insan
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu ne ya? :( işte buyüzden FIFA'yı sevmiyorum. Ha paşa paşa alırım muhtemelen 2011'i de abi street figher mı oynuyoruz? Mortal kombat mı oynuyoruz? sdfsdf şu yazdığın hareket için o kadar kombo yapmak gerekmemeli. Oyunun akıcılığına ve doğallığına darbe gibi geliyor bana.. Ha fanboiluk yapmıyorum FIFA 10 baya baya iyi, ama işte bu özellikleri itici geliyo :)

PS: Demosu çıakr di mi yenisinin indirilebilir olarak ücretsiz bi de? PS3 alınca PES mi FIFA mı alacağıma demolarını oynayıp karar vereyim diyorum da
Sosyal ağlarda paylaş

Bana denkgeleceğinden demedim ya, böyle kombo tuşlarla olmamalı bence dripling hareketleri. En azından bu kadar abartı bi kombo olmamalı. Ne bileyim, oyunun akıcılığını bozar gibi geliyo bana, doğallığını da. Sevene lafım olmaz gerçi :)

Bi de üstteki videoyu izleyen adama FIFA gerçekçi denmez ahah şaka gibi hareketler var gerçek hayatta gerçek bir maçta dha görmedim o hareketten ben. Elasticoya başlayıp tpu havalandırıp havada bir elastico daha yapmak nasıl bir vahşettir karşındaki defansa, kim yaptıysa ayıp etmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...