Konn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 fizban said: patch / kadro olabilir, ama bunu denemissinizdir heralde. benim sorum su: bir arkadasımla co-op oynamak istiyorum. gerek friendly yapalim baskalariyla, gerekse de boyle tournament mode falan oynayabilelim cpu'ya karsı. mumkun mudur? bunu bayagı bi aradık biz ama olmuyor. mutlaka aynı ps3 üzerinden oynamanız gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 oyunun baya gelişmesi için kalecilerin baştan yapılması gerekiyor. tamam oyun çok güzel vs vs ama çok büyük hataları var. kalecilerin her topu aynı yerden dışarı yumruklaması bunlardan birisi. karşı karşıyalarda kalecinin karşısındaki oyuncuya ister aşırt ister yanımdan gönder aslan dercesine pozisyon alması, durduğu yerden gol yiyen kaleciler, hiç bir topa çıkmayan kaleciler. açılması gereken yerde ben üçgene bassam bile açılmayan kaleciler. ah kaleciler ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben virtual proya kaleci eklenmesini istiyorum.online olmasada kaleci oynamak istemişimdir yıllardan beri.bi kaleci bide hakem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kalecilerinin yapay zekasında problem olmayan bi futbol oyunu söyleyin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 zaten iki oyun varda sadfds fifa'nın kalecileri gerçektne çok çok çok kötü, yani o da düzeltildiği takdir de olağanüstü olur bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dün ilk kez oynadım.. ilk kez oynamama rağmen müthiş zevk aldım , hem oynadığım hem de izlediğim futboldan. insanlar hala nasıl PES DAHA İYİ diyebiliyor anlamak mümkün değil.. topsuz oyunu bu kadar iyi oynatması mükemmel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 oyun bimeksteki yuzde 20 ındırımle 63 tl ye dusmus,almayı dusunen varsa kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 nedne oldugunu soyliyim.benim gibi eskiden devamlı pes oyayan arkadaş grubumdan biri hala pes oynuyor.dedim olm niye fifa oynamıosunuz.fifa muthiş olmuş ama pese alıstık daha kolay bir oyun,fifa daha çok yetenek istiyor zor dedi pesçilerin hala oynamasının tek sebebi bu.alıskanlık değil.öyle olsa bizde pes oynardık gol atamamak gol yemek adam calımlamak calım yemek herşey senin yeteneğine baglı.zamanlamayı tuşa zamanında basmayı dogru yere gitmeyi beceremezsen olmuyor bu yuzden tek kale oynayıp kontradan 3 tane gol yiyebiliyorsunuz.atamazsan atıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 mclovin said: oyunun baya gelişmesi için kalecilerin baştan yapılması gerekiyor. tamam oyun çok güzel vs vs ama çok büyük hataları var. kalecilerin her topu aynı yerden dışarı yumruklaması bunlardan birisi. karşı karşıyalarda kalecinin karşısındaki oyuncuya ister aşırt ister yanımdan gönder aslan dercesine pozisyon alması, durduğu yerden gol yiyen kaleciler, hiç bir topa çıkmayan kaleciler. açılması gereken yerde ben üçgene bassam bile açılmayan kaleciler. ah kaleciler ah. kaleciler gercekten delirtiyor adami. bugun 10 santim ustunden asirtilan topa bakarak kaleye dogru kosan kalecimi gordukten sonra cd'yi kirma istegi dogdu icimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kalecilerinde var salaklik hakketen ama ben olsam duzeltmem 2010 da da onu duzeltip vericekler OHA NEGZEL LAN diyecez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 2011 :) beinm olayım kaleci değil.direk lanetliyim ve çok şanssızım ya yenildiğim maçları videoya çeksem inanmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 benim de öyle ya, hele dün 80 dakika full kaleyi tokatladım, böyle ilahlar korudu rakibin kaleyi 89. dakika adam defanstan topu uzaklaştırmak için rastgele dikti, son adam ofsayttan kurtulup önüne aldı attı. Sinirlendim çıktım direk asdfsd üzdüler beni kötü ya, yani yenilince koymuyor da böyle kaleye çekilen şut 25- gol 0 falan olunca ve yenilince çok üzülüyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 olm rica ediyorum şu ranklerde üst sıralarda tanıdıgı olan varmı ? nasıl bir hile yapıyorlar 1000 maç streak yapıyorlar :) bi tanesini eklicem bi gün psn ye.maç yapıcam yani.ztn türk cogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 FIFA Interactive World Cup 2010 Grand Finallerine katılacak oyuncular belirlenmiş. Listede bir Türk var. Başarılar kendisine. ilgili haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben istesem 15000 streak yaparımda üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sagından atıp solundna geçme nasıl oluyor ya.ne cahilim bi türlü bulamadım.arada tesaduf yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 adam bole karşına gelince koşarkene tam adam geldiğinde sağ sticki adama doğru ittir bole hızlıca atıo geçio. ama her zmn olmuo. coğunlukla adam çarpıo top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 fab said: FIFA Interactive World Cup 2010 Grand Finallerine katılacak oyuncular belirlenmiş. Listede bir Türk var. Başarılar kendisine. ilgili haber Listede 2 türk var dikkatli bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Red said: sagından atıp solundna geçme nasıl oluyor ya.ne cahilim bi türlü bulamadım.arada tesaduf yaptım rakiple karşı karşıya geldiğinde L3 e basılı tutarken kare+x yapıp hızlı hızlı 3 kere R1 e basıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=x0XSIo1ZCeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Abi bu ne ya? :( işte buyüzden FIFA'yı sevmiyorum. Ha paşa paşa alırım muhtemelen 2011'i de abi street figher mı oynuyoruz? Mortal kombat mı oynuyoruz? sdfsdf şu yazdığın hareket için o kadar kombo yapmak gerekmemeli. Oyunun akıcılığına ve doğallığına darbe gibi geliyor bana.. Ha fanboiluk yapmıyorum FIFA 10 baya baya iyi, ama işte bu özellikleri itici geliyo :) PS: Demosu çıakr di mi yenisinin indirilebilir olarak ücretsiz bi de? PS3 alınca PES mi FIFA mı alacağıma demolarını oynayıp karar vereyim diyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tamamda şu hareketleri yapabilen player sayısı 5 yada 10dur. onlarda sana denk gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bana denkgeleceğinden demedim ya, böyle kombo tuşlarla olmamalı bence dripling hareketleri. En azından bu kadar abartı bi kombo olmamalı. Ne bileyim, oyunun akıcılığını bozar gibi geliyo bana, doğallığını da. Sevene lafım olmaz gerçi :) Bi de üstteki videoyu izleyen adama FIFA gerçekçi denmez ahah şaka gibi hareketler var gerçek hayatta gerçek bir maçta dha görmedim o hareketten ben. Elasticoya başlayıp tpu havalandırıp havada bir elastico daha yapmak nasıl bir vahşettir karşındaki defansa, kim yaptıysa ayıp etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 o goller beginner computer a atılan goller oyunu az çok bilen adama o harektlerden 1-2 taneden fazla yediremezsin.ztn cogu kişi anca fark acılınca şov işine giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nileppezdel said: şu yazdığın hareket için o kadar kombo yapmak gerekmemeli. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar