Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 sigaradaki vergi benzinden yüksek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 40 rockets hala 2lira bide Lider diye sigara içen var mı burda bi çıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 sürekli artıyo garip, aslında artmaması lazım. maaşlar aynıyken sigaranın fiyatının yükselmemesi lazım. ben altı ayda bir filan içiyorum, ama babama koyar o fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 |Joker| said: 1 paket marlboro 22 tl olsun. 1 paket maltepe 18 tl olsun. Bakalım o lol lar ne olcak :D. Kanada'da bile kisa Marlboro 14 TL falan. Abartmayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 singapurda 2 sene önce 12$ dı kısa marlboro aldık içtik ne yane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Yuh bence Türkiye'de en az 10 tl olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitten Warden Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 10 kaat yapin da tam para verelim yine, bozukla ugrastirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 winstona gelmeden zam kutu kutu almak lazım lan hadi 7 si gelsin ayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Xenocide said: winston yokki winston yokki nanianinainaiB)- evt ya winston yok holey holey.yalnız l&m kısa 4 olmus oha lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bu arada sigara icmek bir tercihdir cahillik ya da pislik degil. 50 kurus zam winstonu teget gecmis hamdolsun. Esas sikinti 19 temmuzdaki yasaktan sonra yasanacak. Eger insan haklarina saygili bir anlayis takip edilecekse sigara icenler icin de sigara icebilecekleri alanlar yaratilmalidir. Sevgili sigara icmeyen arkadaslarimiz icin se sadece icmeyen bilmez deyip sigara icmek gereken mukemmel anlar oldugunu hatirlatmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 aman bikaç güne gelir diğerlerine de asıl o yasaktan sonra ilk etapta yaz aylarında o kadar sıkntı yaşanmaz da kışın baya baya patlıcak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Estel_Anorien said: Bu arada sigara icmek bir tercihdir cahillik ya da pislik degil. Diğer zararlı madde/tüketilesilerin bile ufak tefek yararları varken, bir tane bile yararı olmayan, üzerinde ÖLDÜRÜR yazan şeyi içmek tercih ise, tercihin kendisini cahillik olarak görüyorum ben, kimse kusura bakmasın. Şu kapsamlı yasak bir devreye girse de gerine gerine otursak, kıyıda köşede liseli gibi içse hepsi, oh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 keyif gibi bi yararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitten Warden Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 tanidigim herkes iciyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sigara uzun vadeli ötenazi gibi birşeydir. Benim vücut bütünlüğüm üzerinde de benden başka kimsenin söz söyleme hakkı yoktur. Sigaranın aynı zamanda benden çaldığı zaman da benim 60'lı 70'li yaşlarımdır ki zerre umrumda olmaz. Thx sabah sigarası Thx yemek üstü sigarası Thx kahve yanı sigarası Thx alkol eşlikçisi sigarası Thx sindirim sigarası Thx tuvalet sigarası Thx orgazm sigarası . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 sırf piçliğine organlarımı bağışlayacam yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 yau estel sigara iç eyvallah, keyfi de var tamam da.. abi çok saçma argümanlar bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Estel_Anorien said: Sigara uzun vadeli ötenazi gibi birşeydir. Benim vücut bütünlüğüm üzerinde de benden başka kimsenin söz söyleme hakkı yoktur. Sigaranın aynı zamanda benden çaldığı zaman da benim 60'lı 70'li yaşlarımdır ki zerre umrumda olmaz. Thx sabah sigarası Thx yemek üstü sigarası Thx kahve yanı sigarası Thx alkol eşlikçisi sigarası Thx sindirim sigarası Thx tuvalet sigarası Thx orgazm sigarası . . . adam haklı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 neyini beğenmedin abi mis gibi argüman işte? çürüt tartışalım ehah. ha tabi bide şöyle bir durum var. babaannem 78 yaşında ve 60 senedir her gün bir paket sigara ve yarım şişe yeni rakı içiyor. buyrun burdan yakın. ayrıca çabuk ölmekten bu kadar korkmayın nasıl yer açılacak rte'min emrettiği 3er 5er çocuklara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Estel_Anorien said: Sigara uzun vadeli ötenazi gibi birşeydir. Benim vücut bütünlüğüm üzerinde de benden başka kimsenin söz söyleme hakkı yoktur. Sigaranın aynı zamanda benden çaldığı zaman da benim 60'lı 70'li yaşlarımdır ki zerre umrumda olmaz. Thx sabah sigarası Thx yemek üstü sigarası Thx kahve yanı sigarası Thx alkol eşlikçisi sigarası Thx sindirim sigarası Thx tuvalet sigarası Thx orgazm sigarası . . . Tamam haklısında sigara içenlerin dumanından , içen içmeyen herkes zehirlendiğinden topluma açık herhangi bir yerde tercih değildir bence . Barda bile yasaklasınlar ak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 barlar iflas eder direk yahu. bira sigara yok? nah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Kardeşimin accden attık yine :D ÜStteki yeşilaycı benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben sigara içmiyorsam benim olduğum yerde de sigara içemezsin arkadaş. Havamı kirletmeye hakkın yok. Egsoz gibi tütüyosun ortamda git evinde iç kendi çevreni kirlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Fistan said: singapurda 2 sene önce 12$ dı kısa marlboro aldık içtik ne yane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Para bokmuş adamda napsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar