kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hayır ben sayısal çıkışlıyım. sorduğum soru bölüm ea2 den alıyor mesela o haldeyse 0.8 li halini alıcaz değil mi? ama ea1 den alsaydı 0.3 lü halini alıcaktık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sayısal çıkışlıysan ea2den 0.3 alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Say 1 ve Say 2 hariç tüm puanlar için 0.3 ile çarpılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Sıralamalar yükselmiş geçen seneye göre,bence geçen seneye göre daha kolay bir sınavdı aynı sınava girmiş birisi olarak bunu söyleyebilirim.Tercih dönemi zor ama keyiflidir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ortak bölümlerde 0.8 alıyorum ama? ulan nerden sayısal çıkışlı oldum beni sayısalcı yapanın çocuğu olmasın ya. lanet olsun böyle sisteme tüküreyim. şimdi ea çıkışlı olsaydım dikey geçişle geçebileceğim bölümü tutturmuştum ama neymiş efendim bölüm ortak alan değil, o zaman noluyor alıyoruz 0.3 lü puanı oturuyoruz. allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ortaklarda 0.8 oluyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Ortak bölümlerde 0.8 tabi. Gel değişelim bölümleri. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 valla keşke değişsem. lanet okudum ya vallaha billaha şu öss de 2 yıllık kazandıysam hep sayısalcı oluşum yüzündendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Seneye geçiş olayı yumuşatılacak deniyor. 0.6 ile falan çarpılacakmış 0.3 yerine. Ha hepsi aynı olsa daha güzel olur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Lancelion said: of iki üç puan daha gelemedi okul puanı ffs. itü-galatasarayı yazacağıma marmara-yıldız'ı yazıyorum 347 sıralama olarak kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yeditepeye gelin ayrıca başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 6000 cilikle anadalu yada akdeniz hukuga girebilirmiyimlaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 girersin en son 7000 küsürle almış oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 herkese geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Fly said: Lancelion said: of iki üç puan daha gelemedi okul puanı ffs. itü-galatasarayı yazacağıma marmara-yıldız'ı yazıyorum 347 sıralama olarak kaç ? 10k, 6k falan olsa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 taban puanları düşcek diye geziyodum simdi artıcak diye tırsıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 aynen ya amba değişik ayar çekmişler. bi de sırf bu ortak alan yüzünden ea'cı olarak önümde bi ton fenci olmalı. 0.8'le çarpıp girmişler önüme felan, fakat terich etceğim bölümlerde fenciler 0.3le çarpılıp arkama düşmeli o yüzden ANLAMADIM resmen geçen sene de böyle miydi? ist-kamu yönetimini istiyorum, 319.25 ile kapamış geçen sene ve de 25347 imiş son aldığı öğrencinin derecesi. benim puanım 315 derecem 39961 bu yazdıkları 21k'da ortak alan sebebiyle 0.8le hesaplanan fencilerde var mı yani? vardı heralde de.. değişik geldi. söz-2'ye bakıyorum mesela karnemde, 0.8'li de 30k'yım, 0.3'lü de 26k. alan dışı tercih etsem sıralamam daha mı iyi şimdi bu nası saçma iş anlamadım aynı şekil ea2'de de 0.3'lü aobp derecem 30k arada 9 bin kişi var wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 valla ea 2de 20k dayım, say2 de 10k dayım, sanırım önüne geçiyor sayısallar baya eaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ama sonuçta tercih yapmadığınız için önümüzde bi dolu boş slot var gibi bişi fsd ea2'den 25bininci olarak giren adam aslında ea2'ler arasında 15bininci felandı yani öyle mi, ben düşünmemiştim hiç bunu fenciler önümüze geçerse 0.3le çarpıp da geçebilir anca diye düşünüyodum AYRICA: Mat'lar kolay, sözeller zorsa fenciler ea'cıların önüne daha rahat geçiyor böylece. yani ea2 bölümleri sıralama olarak hep biraz daha geriden öğrenci alacak geçen seneye göre desem doğru bi teori/tespit mi olur ne saçma sistem ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 o önünüzdeki boş slotlar geçen sene de vardı önceki sene de vardı o yüzden maalesef onlara güvenemiyorsunuz :( geçen sene en son 25 bin almışsa o 25 binin önünde de sayısallar vardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 puanlar yükselir mi düşer mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sıralamalar çok farketmiyor, en azından benim aralığımda. hepimizin umudu düşsün tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 istediğim yer puanlar yükselmezse oldu mutluyum :D umarım herkes dilediği üniversite ve bölüme girer açıkta kalan pati olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Ea 2 de ilk 20k içerisinde olan sayısalların çok azı alan dışı tercih yapıyor sonuçta,o miktarı rehber öğretmenle falan konuş ona göre tercih yaparsın geçen sene benim tanıdığım çok ea öğrencisi sıralamasının üzerinde bir yere yerleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 çalışmadan girdim yine iyi puan almışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar