Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları

yav

Öne çıkan mesajlar

ortak bölümlerde 0.8 alıyorum ama? ulan nerden sayısal çıkışlı oldum beni sayısalcı yapanın çocuğu olmasın ya. lanet olsun böyle sisteme tüküreyim. şimdi ea çıkışlı olsaydım dikey geçişle geçebileceğim bölümü tutturmuştum ama neymiş efendim bölüm ortak alan değil, o zaman noluyor alıyoruz 0.3 lü puanı oturuyoruz. allah belalarını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen ya amba değişik ayar çekmişler.

bi de sırf bu ortak alan yüzünden ea'cı olarak önümde bi ton fenci olmalı. 0.8'le çarpıp girmişler önüme felan, fakat terich etceğim bölümlerde fenciler 0.3le çarpılıp arkama düşmeli o yüzden ANLAMADIM resmen

geçen sene de böyle miydi? ist-kamu yönetimini istiyorum, 319.25 ile kapamış geçen sene ve de 25347 imiş son aldığı öğrencinin derecesi.

benim puanım 315 derecem 39961

bu yazdıkları 21k'da ortak alan sebebiyle 0.8le hesaplanan fencilerde var mı yani?

vardı heralde de.. değişik geldi. söz-2'ye bakıyorum mesela karnemde, 0.8'li de 30k'yım, 0.3'lü de 26k. alan dışı tercih etsem sıralamam daha mı iyi şimdi bu nası saçma iş anlamadım

aynı şekil ea2'de de 0.3'lü aobp derecem 30k arada 9 bin kişi var wtf
Sosyal ağlarda paylaş

ama sonuçta tercih yapmadığınız için önümüzde bi dolu boş slot var gibi bişi fsd

ea2'den 25bininci olarak giren adam aslında ea2'ler arasında 15bininci felandı yani öyle mi, ben düşünmemiştim hiç bunu fenciler önümüze geçerse 0.3le çarpıp da geçebilir anca diye düşünüyodum

AYRICA: Mat'lar kolay, sözeller zorsa fenciler ea'cıların önüne daha rahat geçiyor böylece. yani ea2 bölümleri sıralama olarak hep biraz daha geriden öğrenci alacak geçen seneye göre desem doğru bi teori/tespit mi olur

ne saçma sistem ha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...