Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlhan Mansız futbola döndü!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
1860 Münih'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, uzun bir sakatlık döneminden çıkan İlhan Mansız'ın 1860 Münih ile deneme antrenmanlarına çıkacağı ve beğenilmesi durumunda takımda kalacağı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, İlhan Mansız'ın futbol kariyeri hakkında bilgiler verilirken, bir dönemin yıldız futbolcularından olduğunun da altı çizildi.

İlhan Mansız'ın dayanıklılık çalışmasından oldukça başarılı olduğunu söyleyen Ewald Lienen, tecrübeli futbolcuyu salı günü de teknik ve takım idmanlarında değerlendireceklerini söyledi.

İlhan Mansız'ın yanı sıra bonservisi elinde olan Jean-Christophe Vergerolle ve Vincenzo Verhoeven'i de denemeye alan 1860 Münih bu üç futbolcuya da ilk olarak cuma günü oynanacak hazırlık maçında forma verecek.

iş yaparmı;?
Mesaj tarihi:
Zegna said:

bi yol olmaz bence

Katılıyorum.

2-3 sene ara verdikten sonra dönmek ÇOK zor. Üstelik genç falan da deil bu adam, yaşlandı iyice.

Normal bir futbolcu için bile çok zor, hele ilhan gibi kronik sakatlığı olan biri için imkansız denebilir.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

hazırlık maçında gol atmış ama

Atmış da, 8-0 biten maçta 1 gol atması çok bir şey değil.

Hakan Şükür de İnter'e ilk gittiğinde ilk hz. maçında hat trick yapmıştı, vaay adam döktürücek orda derken maçta interin 25 tane mi 30 tane mi ne attığını duymuştum :D
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

İlhan kadar hırslı futbolcu çok azdır.
Bu kadar sakatlıktan ve aradan sonra başarılı olacak biri varsa o İlhan'dan başkası değildir.

Abicim adam ameliyattan sonra cluba gidiyor, ne hırsı? Parası bitmiştir
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

BiTcH_oFBaT said:

hazırlık maçında gol atmış ama

Atmış da, 8-0 biten maçta 1 gol atması çok bir şey değil.

Hakan Şükür de İnter'e ilk gittiğinde ilk hz. maçında hat trick yapmıştı, vaay adam döktürücek orda derken maçta interin 25 tane mi 30 tane mi ne attığını duymuştum :D

olsun gol atmış genede ya ona bak sen, atamayanlarda var demek ki :D
Mesaj tarihi:
Bi yol olmaza bende katılıyorum.Ah eski ilhan ah.2002 Dünya kupasında sürekli Fifa99 de ki topu kaldırıp adam geçme hareketini denerdi.Hatta Brezilya maçında Carlos u öyle geçtiğinde Carlos gülmüştü.Hey gidi günler hey...
  • Yeni Oluştur...