Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 titanic 2 adıyla, leonardoyu buzdan çözüp canlandırdıkları fln geyik amaçlı gezen o fragmanın gerçek oldugunu düşünüp "oolm titanic 2 geliomuş lan ama çok aptal olmuş" diyen 4 ayrı arkadaşımın gerçekten aptal olduklarını düşünüyorum. içimdeydi attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 benimde var böyle bir kaç arkadaşım. birde fake videoyu izlemeyenlere gerçekmiş gibi anlatıyorlar. şegi ölmüş gibi bi efsane oldu buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 denizin altından buz kütlesi içerisinde filan çıkarıyolardı hani, o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 eveat o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 fragmanı yapan kişi datmin olmuştur baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bence harika bi konu olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ölen herkes zombiler olarak geri dönse falan hayalet gemi olsa titanik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Oha lan gerçek değilmiydi o <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gideri var o filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 abi ben hala gercek zannediyordum:< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ama o zaman hayalet gemi olmaz zombi gemi olur hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 buz küpü içinde bi adamı suya soksak yüzer mi batar mı? batarsa o buz erimez mi? şeklinde sorumu cevaplaması için mikrofonumu professor myang li'ye uzatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Türk erkekleri çok rerorö! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dasaaa said: şeklinde sorumu cevaplaması için mikrofonumu professor myang li'ye uzatıyorum BATMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ShadowFury said: denizin altından buz kütlesi içerisinde filan çıkarıyolardı hani, o mu? AHA o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 feyste vardı titanic2 diye video geyiği ama ilgilenmeye tenezzül edemedim ne iş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Erotik film gibi filmdi yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 beyler. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 taytanik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Oha zombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yüzüklerin efendisi izlerken birinci filmin sonunda "devamını çekmek için böyle bitirmişler" diyen bir kızla karşılaştım. gerçekten mi söylediğini yoksa şaka mı yaptığını asla öğrenemedim ama görsem kollarına yapışıp sorarım yıllardır merak ediyorum bu durumu çünkü. o zaman neden sormadın derseniz gülme krizine girmiştim ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 olm. olm derken, sina, sen bunu daha önce anlatmıştın, hatta son 10 dakikadır o mesajını arıyorum ama bulamadım, acaba manda'da filan mıydı, kendimi yedim bitirdim resmen gece gece. ama yazdın lan sen o mesajı, ben kül yutmam, bana yutturamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 valla yazmadım lan (ver gazı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar