Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

09 -10 Formaları

Llama

Öne çıkan mesajlar

valla bizim bu formalar vasat olmuş. kötü değil, çok iyi değil.

mor forma kaleci forması gibi olmuş, alakasız bir renk olduğu için gözün biraz alışması lazım. turuncunun yaptığı sükseyi yapamaz satış olarak, orası kesin.

parçalı dediğin klasik işte. illa bişey değiştirmek lazım sonuçta yeni forma diye piyasaya sürmek için. kol renklerini değiştirmişler yine. her sene zaten bir ters bir düz oluyo neredeyse. fenerin bu seneki çubuklusu gibi klasik formanın çok güzel yorumlanmışı değil, ama güzel forma en nihayetinde.

beyaz forma fena değil de kayseri forması gibi biraz. yine de beğendim diyebilirim.
genel olarak bjk'den iyi, fb'den kötü, geçen senekilerden hayli hayli kötü formalar. sahada ve store'da bir gördükten sonra birini seçerim artık.

peki servet çetin ne demiş bu formalarla ilgili:

said:
"Formalarımız çok güzel ama bana ve Gökhan Zan'a formalar dar geliyor. Biraz daha genişini yaparlarsa sevinirim."

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/4379.php
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

formanın amacı sokakta günlük giyesin diyemi
amaç ve araç karıştırmayalım. formanın amacı kendini sattırmak. formayı şortuyla tozluğuyla vs giyen kişi (yani dediğin gibi sahada güzel gözükecek şekilde alanlar) azınlığın azınlığı

hedef kitle maça giderken, dışarı çıkarken vs kotun üstüne filan giyecek kişiler
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

milka ineği moru...

cok kotu cidden. ne bilim turuncu en azından kırmızı ile sarının karışımıdır bi alakası vardır yani renkleriyle gs nin. mor ne alaka yani.
alternatif forma sonuçta :) gs'li bir sürü kız var. erkeklerin çoğu almayacaktır bu formayı ama bayanlar açısından iyi satışı olabilir diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Sarı kırmızı üst beyaz alt çok kötü duruyor bence ya :(.
takımın klasik forması o. beşiktaşlılar beyaz üst-siyah şort forma yapılmıyor diye ağlarken bunu demek olmaz bence :)
güzel çirkinden öte biraz gelenek olarak bakmak lazım bence.
bu seneki parçalı daha güzel olabilirmiş, o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi eski formalar estetikten uzak sonuçta. Pijama gibi ya bi garip. Ben sarı forma isterdim. Beyaz forma eski beyazlardan çok çok daha vasat bence. Parçalının da şortla uyumu pek yok ve neden bilmiyorum ama geçen seneki parçalı daha iyi gibiydi..

Mor formaya girmiyorum bile. Turuncu hem alakalı hem de çok güzel bir formaydı. Bu nereden çıktıysa..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...