Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

09 -10 Formaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saudi telekom ne ya =)

aig iyidir, bir de o assa dogru ucgen muhabbetini neden yapmislar manu formasinda onu cozemedim, ne gerek var yani, yap duz beyaz duz kirmizi ustunu. bir de ilk formalar gosterilen manu icin rezalet otesi, gumbet spor flm tarzi
Mesaj tarihi:
Forma fena değil ama biraz daha üzerinde çalışılması lazım. Her şeyden önce amblemi aşağı çekmeleri bir de fazla sadeliğe 1-2 rötuş yaparak canlılık katmaları lazım.

Barca'nın kaleci forması da çok çok güzel. Kaledeki adam olmayınca bari ambalajı güzel olsun demişler heralde :)
Mesaj tarihi:
Rusya son yıllarda kızıl formaya dönmeye başladı,özlerine dönüyorlar güzel.

Almak lazım, geçen sene nike store'larda oluyordu Rusya forması falan ama şimdi Adidas'a geçmişler.Tr'de bulmak zor
Mesaj tarihi:
Önceki sayfaya formayı koyarak bu akımı başlatan pati olaraktan istanbulda ya da ankarada bu formayı bulup da haber vermeyenin bölümden banlanmasını talep ediyorum!

:D
Mesaj tarihi:
cemad said:

klasik formamız siyah şort beyaz forma

çubuklu ne yahu. çubuklu olacaksa enine çubuklu olsun

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs112.snc1/4942_1044952138944_1679859010_101452_5284291_n.jpg

17 temmuzda nevzat demir tesislerinde tanıtılacak 2009-2010 formalarından benim favorim olanı.tabiki de cıbıklı.
  • Yeni Oluştur...