pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Malları ucuzdu, ne ararsan vardı filan ama teknik servisini hiç beğenmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bestbuy siler supurur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yazık falan değil ya adamlar çalışanlara 3-4 aydır maaşlarına doğru düzgün vermiyormuş mallarıda gece kaçırıp mağzaları kapatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mavi'nin mağazalarını hiç boş görmedim ben yav nasıl olmuş... yazık olmuş.. Bi de mesela bizim okulun orda viaport var -bu outlet modası çıktı ya- orda electroworld var. Geçen orda yemek yerken saydım 3dk da felan 4-5 tane hd-tv götüren tip gördüm arabaya ki bu tiplerin de teknolojiyle fazla ilgili olmadıkları belli yani bi de gidip abanıyolar hd olsun hede olsun en iyisi olsun diye bazılarını kriz vurmuyore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 izmite giderken o viaportun önünden geçiyorum, orası zaten nasıl çalıştığı nasıl ayakta durduğunu anlayamadığım bi yer. merkeze çok çok çok uzak olmasına rağmen haftasonları acayip kalabalık olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 KHaRoN said: Her attiklari sms de bunlar bu sms lerle baticak diyordum, sms den mi bilmiyorum ama battilar. mesaj kutum rahatladi. ohh aynı seyi yazmaya gelmistim. kurtuldum hergun spamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Vay be benim 80 liralık hediye çeki gitti desenize. Daha 2 ayım var alırım bişeyler diyodum neyse sağlık olsun sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 iyide bestbuy once izmir'de acacak ve 1 sene baska bir yere acmayi planlamiyolar. Adamlar mumkun oldugunca bariscil yaklasiyolar ortama, milleti batirmak gibi bir hedefleri yok. mavi'nin batmasinin bana gore tek nedeni fiyatlari. Eskiden milletin 50 dedigini 40'a birakirlardi. Simdi onca alisveris yapmisligimiz olmasina ragmen, milletin 35 dedigini 45'e yamamaya calisiyolar ve tok satici takiliyolar(di), istanbul subesindekiler. Bence nedeni bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Garadia said: best buy ekimde izmir'de 2010 ilk çeyreğe kadar ankara ve bursaya mağaza açıcakmış. hürriyet.com oha bu imba bi haber iste, bu arada maviye yinede uzuldum, son market halini sevmesemde, ankara ziraat gokdeleninde 15m2lik dukkanda calıstıkları zamanı bılırım... hızlı gıden atın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 neden izmir arkadaş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 BiTcH_oFBaT said: neden izmir arkadaş :p anadoluyu fethederek istanbula gelmek istiyorlar heralde.baksana izmir - bursa - ankara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 kesin balçovaya açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 balçovaya mediamarkt geliyo binasını bitiriyolardı en son best buy limanın orda bi yerlerde olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 riglous said: iyide bestbuy once izmir'de acacak ve 1 sene baska bir yere acmayi planlamiyolar. Adamlar mumkun oldugunca bariscil yaklasiyolar ortama, milleti batirmak gibi bir hedefleri yok. said: Kopmaz, ikinci mağazalarını Ankara'da, üçüncü mağazalarını ise Bursa'da açmayı planladıklarını bildirerek, alışveriş merkezlerindeki ve bağımsız olarak çalışılacak 76 ayrı mağaza projesiyle ilgilendiklerini açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 "roket adam" said: izmite giderken o viaportun önünden geçiyorum, orası zaten nasıl çalıştığı nasıl ayakta durduğunu anlayamadığım bi yer. merkeze çok çok çok uzak olmasına rağmen haftasonları acayip kalabalık olabiliyor. kurtköy etrafı inanılmaz site doldu abi nasıl farketmiyosun :) merkeze uzak , ama merkeze uzak olan birçok yere çok yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bu serviste kalan ürün olayını çok merak ettim. Madur durumda olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 sanırım var bir kaç forumda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ankarada Şehit Adem Yavuz sk. da bi apartman dairesinde başladılar bu işe, oradan kızılayda camekanlı mağzalar falan derken koskocaman bi firma olmuştu mavibilgisayar. Çok severdim, 2000 den beri müşterileriydim. Apartman dairesi dönemlerini bilirim yani... Fiyatları ve hizmetleri hep iyiydi. üzüldüm çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 uzuldum. en eski hallerini, o bahsedilen apartman dairesini bilirim, baya bisey almisligim vardir hem ordan hem cukurambardaki magazalarindan. her zaman en ucuz olmasa da, guzel fiyata guzel hizmet sunuyolardi + web siteleri cok basariliydi. ordan almiycak bile olsam onlarin sitesindeki sistem toplama toolunu kullanirdim. "boyle bi durumum var, hangisini onerirsiniz?" diye maillestigim de vardi adamlarla hatta. cok severdim bunlari, uzuldum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 MrMarvelous said: Ankarada Şehit Adem Yavuz sk. da bi apartman dairesinde başladılar bu işe, oradan kızılayda camekanlı mağzalar falan derken koskocaman bi firma olmuştu mavibilgisayar. Çok severdim, 2000 den beri müşterileriydim. Apartman dairesi dönemlerini bilirim yani... Fiyatları ve hizmetleri hep iyiydi. üzüldüm çok hayır şehit adem yavuzdan önce, gimat - ziraatbankası gökdelenindeydiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 gerçekten yazık oldu, güzel bir firmaydı ama son zamanlarda kalite çok düşmüştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu krizde ters valör yaparlarsa böyle olur tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 daha terminatör 4 'teki dünyayı kurtaran cruzer flash diskten alcağıdım :( kötü olmuş, bişi alcakken ilk oraya bakardım. heralde batmasını istediğim en son bilgisayar firmasıydı. Bu arada ben de maviden ps3 aldım, bozulursa yandınız diye dolanan sony çalışanları var (çünkü ps3'ü sony bayilerinden ucuza satmayı başardı mavi :) ) şunu düşündüm ben yurt dışında atıyorum seyahatteyken ps3 aldım o da bozulunca eurasia hedesi yok diye SONY garanti vermicek mi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hayır vermiyecek. türkiyede de öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mavishop Mavibilgisayar'ın alt kuruluşu dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar