Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir bilgisayar devi daha iflas etti

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

Gold'dan zamanında aldığım herşey bozuldu veya bozuk çıktı... Driversız modem satıyorlardı.

Telefon aldım o da bozuldu. Garantiden yenilendi filan

Gold ne yani.. Vatan'a giderim Gold'a gitmem.

Mavi bilgisayar'a çok üzüldüm açıkçası, yeni laptop'umu kocaeline gidip mavi bilgisayar'dan alcaktım. Fiyatları ve sitesi çok iyiydi. şimdi saçma sitelere kaldık...

Neden iflas etti acep?
Sosyal ağlarda paylaş

ben sistemi burdaki sistem toplama şeysiyle toplayıp print edip uygardan almıştım 2007 de bi ara, aynı fiyata daha güçlü makina yapıp yollamışladı ehah

(niye battığını da anlamış olduk lol herkes maviden mi alsam öbür yerden mi alsam diyip öbür yerden almış burdaki meseajlarda görüldüğü üzere :))
neyse harbiden smsleri öh dedirmişti ama paso geliyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

(niye battığını da anlamış olduk lol herkes maviden mi alsam öbür yerden mi alsam diyip öbür yerden almış burdaki meseajlarda görüldüğü üzere :))
neyse harbiden smsleri öh dedirmişti ama paso geliyordu.

Battığı kötü olmuş ama bence piyasadaki yokluğu pek hissedilmez.
Ama bu olaydan etkilenip kendine ayar çeken firmalar da olmaz değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Maviden alicaktim iyiki almamisim diyen veya almis olanlar arkadaslar aldiysada almadiysada problemleri yok.

donanim urunlerinin hepsi kendi servis ve ithalatcisinin guvencesi altindadir. ithalatci ithalati kesse bile anlasmalari geregi bilmem kac sene teknik hizmet vermek icin ureticisiyle alakali olmaya devam eder. bu noktada servis icin maviye degil direk olarak ilgili parcanin garantisini sunan sirketle gorusuceksiniz.

bunlarin tek istisnasi iste mavi nin kendi paralel olarak ithal ettigi ps3, asus eee pc ydi ilk mesajda yazdigim gibi. birde ek olarak telefonlarmis roket in soyledigine gore.

Bu urunlerin yerel ithalatcilari garantilerin devamini ustlenmeyecektir ozellikle mavi bi antlasma yapmaya yeltenmezse ki genelde olmaz boyle birsey. Fakat ucretiyle yetkili servislerden yararlanilabilir. Makine onarilamaz problemlerle karsilasirsa iste o noktada mavi ye ettiginiz kufurler mubahtir.

@bitch of bat

Ztn bi suredir %15, %22, yok %25 indirimle 6 taksit cardfinans, haftasonu ozel mavi indirimi %18, 19 mayis indirimi %19, karne indirimi falan seklinde zararina likit dondurmeye calisiyorlardi muhtelemen.

esas konusulmasi gereken iflas duyurulmadan, dukkanlardan sessizce calisanlarin bile haberi olmadan mal cekmek nasil birseydir. birde artik komplocular mi , cidden gorgu taniklarimidir kimlerdir bilmiyorumda, gece yarisi tirlara yuklenen mallarin vatan bilgisayara bosaltildigi gibi soylemler var.

burada mavi gercekten mi batti yoksa karli oldugu icin mi batti diye bi soru isareti cikiyor sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de gold un batmamasına şaşıyorum kaç yıldır, o kadar çok şikayet okudum ki haklarında.
Ayrıca batan geminin malları için de pek ümitlenmeyin bence, büyük ihtimalle borcu olan şirketlere gitti bile. (PCL'de battığı gün gittiğimde haciz memurları kapıdaydı diyenler var)

Ek: "Serviste ürünü olanlara önerim çok çabuk davranıp mallarının peşlerine düşmeleri. Bahsettiğim firmaların servislerindeki mallara alacaklılar tarafından sahibinin kim olduğuna bakılmaksızın el konuldu bilginiz olsun…"
Sosyal ağlarda paylaş

hepsiburada Türkiye'de batmayacak tek yerel marka bence, diğerlerinin hepsi batmaya mahkum. hele fiziksel mağazalara onlinedan daha çok önem verenler 2 3 yıla patlayacak, bestbuy'ın falan gelmesi de cabası tabii. ah bi de şu gigatek patlasa ya gerçi tek dükkan ama yine de nefret ediyorum şerefsizlerden. batın lan
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsiburada'nın arkasında Doğan Holding var, kolay kolay batmazlar bence. TeknoSA'da öyle. Mediamarkt zaten hayvan. Bir Vatan kalıyor, ondan da şüpheliyim şu an.

Ek: "Online alışveriş yapıpta ücret hesabından çekilenler, bankalarıyla iletişim kursunlar. Size bir fax numarası verecekler. Buraya durumu açıklayan bir dilekçe yazarak paranızın iadesini isteyin. Bunların malzemeleri göndereceği falan yok. Bütün mağaza telefonları boş boş çalıyor. Açan yok. Ürünü serviste olanlar da hemen yasal haklarını aramaya başlasınlar."
Sosyal ağlarda paylaş

şu yabancı markalar gelsinde Türkler beter olsun. Yani bunu demek istemezdim ama hizmet olarak bizimkiler cidden çok kötü. Yok geri iadede paranı istersen %10'unu keser filan.

MediaMarkt'ta ise adam, alın kullanın biraz, baktınız işinizi görmedi geri getirirsiniz paranızı alırsınız dedi. Aradaki fark bu işte
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

esas konusulmasi gereken iflas duyurulmadan, dukkanlardan sessizce calisanlarin bile haberi olmadan mal cekmek nasil birseydir. birde artik komplocular mi , cidden gorgu taniklarimidir kimlerdir bilmiyorumda, gece yarisi tirlara yuklenen mallarin vatan bilgisayara bosaltildigi gibi soylemler var.

bugün mavinin önünden geçtim. epey bir kalabalık toplanmıştı mavinin önüne. çalışanlar mıdır bilmiyorum ama bir süre epey sorun olcak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...