Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Güzel film de, hem olması gerekenden kısa hem de kötü sonlu geldi bana. Fikir çok başarılı, daha detaylı, daha uzun olabilirdi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Çok güzel (tu) Ricky daha böyle yazsın birşeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben de izlerken epey eglendim. Adamin yaptigi hersey komik, standuplarini ozellikle tavsiye ederim izlemeyenlere. Ozellikle Animals cok cok cok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mimikleri cok iyi. Herifte mukemmel bi :/ bakisi var. tarif edilemez. gormek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ghost Town gibi bu film de vasatın biraz üstü olmuş. Extras, Office ve standuplarından sonra beklentilerim çok daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 demin izledim fantazi olarak başladı, satire olarak devam etti ve romantik komedi olarak bitti. çok birşey beklemeyin, aman aman değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 izlediğim en kötü filmlerden biri bu maalesef, hatta çok kötü olduğunu anlayınca acayip üzülmüştüm. sonunu zor getirdim, gervais'e saygımdan o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ziyan edilmiş bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 oldukça iyiydi bu film ya, ki gervais'i pek sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Çok çok güzel bir konunun kötü bir uygulanma şekli olmuş bence bu film. Konu hakikaten çok başarılı, ve sınırsız potansyeli var. Ama tutup böyle bir konudan sıradan esprilerle, dikkat çekme amaçlı ateizm propogandasıyla (yani tamam mantıklı dinin falan yalan olması da, değinip geçersin. tutup sırf ilgi çekmek için bunu filmin merkezi yapmak komik) ve vasatın da altında kötü denebilecek bir "romantik komedi" (yersen... en azından ona çabalamışlar) denemesiyle harcanıp gitmiş. Hani sıradan bir film olsa "kötü" denir geçilirdi üzülmezdik de bu kadar orjinal güzel bir konu varken heba edilmesi üzüyor insanı... Bilmiyorum belki de ben çok şey bekleyerek izledim filmi o yüzden kötü geldi ama izlerken resmen uyuyacaktım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sintisyzer said: ziyan edilmiş bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 oha lan geçen bunu düşünüyodum. ilk yalanı kim söyledi, nasıl söyledi niye söyledi derken. oha omfg. herif filmini çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar