Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dandik tasarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle bi hal almış ki şu an ki durum çocuğa evrim kitabını almak bile belli görüşlere yönlendirmek anlamı taşıyor.

şimdi evrimciler bir parti mi dernek mi ülke mi din mi ????

o zaman evrim yalan diyen harun yahya kitapları ile birlikte okunsun o zaman.
evrimin bi kimseye ispat etme kaygısı yoktur. bilimde kanıtlar vardır. ama din için bu denilemez. kişiyi ikna etmek için ne türlü ödüller verildiğini aksine ise ne cezalar verildiğini veya vaad edildiğini biliyoruz. böyle mantıkla yazılmış kitapları o çocuğa okutmak ne derece mantıklı oda başka bir çelişki....

ayrıca kanıt getirildiği ölçüde herşey tartışılabilir. bilim din gibi belli kabulleri olan ve bunları kabul etmediğimizde, aksine düşündüğümüz de bizi tehdit eden bir yapısı da yoktur.
Mesaj tarihi:
kermit said:

istediğin kadar kanıtla
2+2 4 değil

Sdf eğer hangi sayı sistemini, hangi uzayı kullandığını biliyorsan yaptığın işlemin sonucunun ne ifade ettiği konusunda sıkıntı yaşamazsın =) Kimseyle itilafa düşülecek işlemlerden değil zaten bu teoriler.

Yoksa stv go go xD
Mesaj tarihi:
Evrim var olsa bile eviren çeviren bir kuvvet olmali çünkü bu kainatta hiç bir şey, bir kuvvet etki etmeden ne şekil değiştirir ,ne hareket eder nede kımıldar bir yaprak kımıldıyorsa rüzgar var demektir ,nefes alabiliyorsak ortamda nefes alınabilecek hava var demektir. Biz bunların hiç birini gözümüzle göremiyoruz bu güne kadar hiç bir elektron mikroskobu atomu tam manası ile görüntüleyememiştir fakat kimse atomu inkar edemez görmediği halde var olduğuna inanır ve atomun varlığından kimse şüphe etmez .
Mesaj tarihi:
ya nasıl anlatsak ki şimdi,bilemedim bak.Var gibi ama yokda olabilir.Bazen insanlara bakıp kesin vardır diyorum ben.

Ters yolda arabama çarpıp artislik yapan maymun evrimin kanıtı mesela bence.

olmayadabilir.
Mesaj tarihi:
sakaryali said:

Evrim var diyenler bana evrimi kanıtlayın

buyur

sakaryali, 14 Sep 2009, 00:31 tarihinde demiş ki said:

Evrim yok evrim yoksa irade var, iradenin olduğu yerde irade sahibi var evrim ve iradeden birinin olduğu yerde digeri olmaz iradenin oldugu apacık ortada, bu durumda evrim(kendi kendine var oluş) yok

sakaryali, bugün demiş ki said:

Evrim var olsa bile eviren çeviren bir kuvvet olmali çünkü bu kainatta hiç bir şey, bir kuvvet etki etmeden ne şekil değiştirir ,ne hareket eder nede kımıldar bir yaprak kımıldıyorsa rüzgar var demektir ,nefes alabiliyorsak ortamda nefes alınabilecek hava var demektir. Biz bunların hiç birini gözümüzle göremiyoruz bu güne kadar hiç bir elektron mikroskobu atomu tam manası ile görüntüleyememiştir fakat kimse atomu inkar edemez görmediği halde var olduğuna inanır ve atomun varlığından kimse şüphe etmez .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...