Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ya bişi varki ben annatamıorum. özellikle ama özellikle doğudaki adam okadar alışmışki devlet versin bu yesi sistemine. gerçekten bişiler yapma zorunluluğu olduunu anlamadan kesinlikle bişi yapmaz, bir girişimde bulunmaz. ağrı valisiyle bi sohbete katıldım. adam bunu sölüyo vali yani.. validen iyimi bilceksin.. adam kendi halkının bedavacılığa alıştıını sölüyo.. adama batı yasak orda iş kurcaksan al sana para dersen bişi yapar ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Abi ülke istanbullular ve diğerleri diye 2 ye ayrılır yanlız böyle. Bütün istanbul doğumlular elit kalanı şüpheyle bakılacak insanlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Topic gittikçe farklı yerlere gidiyor.Dragon bence dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 nerey gidio nan o.O ok durdum O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Dragonmax said: yo hayır tabiki.. almayada master yapan biri süresiz oturma ve çalışma hakkına sahip oluyor. çünkü kalifiye eleman diye.. o gence de bu yapılmıcak tabiki. Sen diyorsun ki "Almanyada Master Yapan". Yurt dışı değil şu anda tartışmamız. Kalifiye adam diyorsun o zaman sana kendi bildiğim bir örneği vericem. IT sektöründe eğitim gören biri olarak BilgeAdam gibi yerlerden çıkan adamlar iyi olduğu kadar da fesat. Şimdi fesatlar? İstanbul'da olduğu için sürekli iş başvurularına gidip görüşebiliyor. Mülakatlara sadece sertifikası olduğu için kabul ediliyor. Fakat Tunceli'nin DAĞ'ındaki, internetten programlama öğrenmiş bir gencim ise, ne yazık ki VİZE'nde takılıyor. Çünkü o bu sektörde YÜZ YÜZE kendini ispat etmek zorunda. CV başvuruları lise diploması olduğu için red ediliyor. DAĞ'dan gelen genç senin hakkına tecavüz etmeden acaba nasıl bir eşit insan ilkesi oluşturarak Istanbul'da barınabilir ? Ayrıca viki'den göçün anlamına baktım, kendime güvenmediğimden dolayı. "Göç Nedir ?" said: Göç, dini, iktisadi, siyasi, sosyal ve diğer sebeplerden dolayı insan topluluklarının bir yerden bir başka yere gitmesi. Kişisel nedenlerle yer değiştirmeye ve bu esnada nakledilen eşyaların hepsine de göç denmektedir. Hemen edit attım çünkü şu olay var; Edit: said: "ağrı valisiyle bi sohbete katıldım. adam bunu sölüyo vali yani.. validen iyimi bilceksin.. adam kendi halkının bedavacılığa alıştıını sölüyo.. " Başbakanımızda işsizlik sorunu yok diyor? Peki sen başbakandan mı iyi bileceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 e tamam işte ülke bizim ülkemiz. şehirlerimiz de bizim şehirlerimiz. onları korumicaz da naapcaz başka. ayrıca dur şimdi dur dediler biraz durucam. topik nereye gidio bakmak lazım :P ps: ankette çounluk evet demiş. post atanlar hayırcılar. ilhinç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bence istanbul'da yaşayan herkese kudret narı dağıtılsın tüm sorunlar çözülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 wooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 @gökhan fesat derken vasat mı demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 SeaGle said: Abi ülke istanbullular ve diğerleri diye 2 ye ayrılır yanlız böyle. Bütün istanbul doğumlular elit kalanı şüpheyle bakılacak insanlar gibi bi kere izmirliler aşırı kıskanır. iyicene nefret etmeye başlarlar. bize de vize falan, uğraşılmaz. sonra ankara var, "abi istanbul çok kalabalık yaşanmaz" insancıkları iyicene dellenir. sonra doğulular zaten nefret ediyorlar pek bir şey değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ben de evet dedim de yanlışlıkla oldu sonradan farkettim haha abi şehirlerimizi korumak öyle olmaz bence, bunun daha iyi bi yolu olabilir ama, vize i-ih eksisi çok, çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 fenris said: @gökhan fesat derken vasat mı demek istedin? galiba onu demek istedi hahaha güldüm ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Laorx said: fenris said: @gökhan fesat derken vasat mı demek istedin? galiba onu demek istedi hahaha güldüm ya:D Ooo yes bende güldüm ha :D Evet vasat demek istedim herhalde o anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 susun fakirler hah-hay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Dragonmax said: yok, onlar benim doğululara tu kaka dediimi sanıyolar. halbuki ben göç etmeye çalışanalrı engelleme peşindeyim. eh göçün %99 u doğudan geliosa ben napim.. Bu arkadaşımız göç nedenlerini engellemektense, Göç etmeye çalışanları engellemeye çalışıyor. İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 cozum cok basit, illerin refat seviyesine gore vergi sistemi getireceksin olay kokten bitecek. Ornegin Yillik yasam vergisi istanbul - 100x izmir - 80x antalya - 75x ankara -60x . . . . tum dogu ve guneydogu illeri vergi alimi yok odeyemeyen, sehir disina. tabi ole sak diye bisi degil bu, mesela devlet memurlari doktorlar, polisler vs bunlarin disinda tutulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gelmesinler arkadaşım istanbul'a başlarım insan haklarına hayatında kot pantalon giyen bi kadın bile görmemiş öküzler gelip burda mini etek giyen bi hatun görünce "OFFFF ULAN BU NE BÖYLE" diye bağırmasın ayrıca istanbulda yaşayıpda daha deniz görmemiş olan 400.000den fazla insan varmış yapılan araştırmalara göre kovun gitsin bi gün başbakan falan bu tarz bişiler olursam vallahi yapıcam bunu aynı şeyi izmir ve ankarayada yapıcam istanbulda bukadar insan olmazsa taşı toprağıda altın olmaz millet memleketine geri döner paşa paşa yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 okulum fesat heriflerle doluymuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 istanbulu izmiri yunanistana verelim, turkiyeyi begenmiyosunuz madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 saçmaladın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 konuya uydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ahaha tam oturmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 oha ben yattım kalktım siz hala bunu mu tartışıyonuz?! bak resim koyarım topiğe ha, sonra demedi demeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ben köylüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 oyle bi resim koyki topic kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar