Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Dragonmax said: said: akrabama geldim diyosa, max 45 günlük kalma izni olsun. adresi vs si hepsi kayıtlara geçsin. 45 güne çıkış yapmayı al çıkart at. demişim zaten.. hemşosunun restorana girerse ? davetiye çözülür her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 öyle bir sistem gelse bile kesin rüşveti bilmemnesi eksik olmaz ki,tanıdık çıkar vize verirler,arkadaş çıkar vize verirler,parasıyla alır geçer gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sg-1 said: ARKADAŞIM APAÇİLERE KARŞI MISINIZ IRÇÇI MISINIZ YOKSA sırf tipten dayaklık adamlar ya. çok feci. bilemiyorum yani bu tarz tipleri görünce sopayla girişesim geliyor. tikileri , apaçileri avlayan seri katil lazım istanbula kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Dragonmax said: dedeyle diil bu işler.. - neden geldin - napıcaksın - okumak / iş? - okul hazırmı alındın mı? - işin hazırmı? kabul edildinmi? ya da görüşmeye gideceğin şirketten sana vize için davetiye verildimi? - iş görüşmen ne kadar sürecek. - asker kaçağımısın - sabıka kaydın varmı dünyanın en yaşanılabilir kenti bile böyle şeyler istemiyorken 300 yada 400lerde olan bir şehre böyle şartlar hoşmuş:) yurtdışına giderim yani, İstanbul ztn kötü bi şehir bide böyle şartlar koşucaklar boşalır, sadece slumdoglar kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ok ozaman trafik polislerini ve trafik kanunu kaldıralım, nassa rüşvet veriliyo yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bella said: öyle bir sistem gelse bile kesin rüşveti bilmemnesi eksik olmaz ki,tanıdık çıkar vize verirler,arkadaş çıkar vize verirler,parasıyla alır geçer gayet. gişe memuru olmak için neler vermezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Gelen adam hır çıkarırsa, davetiyeyi vereni de banlıcen istanbuldan. Torrent davetiyeleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 testis gecmek için acılmıs konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Aaa ömer hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abi anayasaya aykırı, insan haklarına aykırı. türkiyeyi ab ye almazlar sırf bu yüzden.30 yıldır peşinde koştugumuz tek amacımız olan olaydan mahrum kalırız. haberlerimiz diplomatlarımız ne iş yapar sonra ne yorumlarlar televizyonda meclis ne işle mesgul olur ab süreci olmadan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Masquerade said: Gelen adam hır çıkarırsa, davetiyeyi vereni de banlıcen istanbuldan. Torrent davetiyeleri gibi.sdafdsfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Llama said: Bella said: öyle bir sistem gelse bile kesin rüşveti bilmemnesi eksik olmaz ki,tanıdık çıkar vize verirler,arkadaş çıkar vize verirler,parasıyla alır geçer gayet. gişe memuru olmak için neler vermezdim sizin gibiler yüzünden ülke bu halde işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yok yani onu demiyorum, rüşvet olayından yararlarak istanbul'a girmeyi başaran aklı-kayık bin kişi bile şehrin içine edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 gold üyelere 3 davetiye hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bella said: sizin gibiler yüzünden ülke bu halde işte sdfs lotodan para çıkmıyor ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Fistan said: abi anayasaya aykırı, insan haklarına aykırı. türkiyeyi ab ye almazlar sırf bu yüzden.30 yıldır peşinde koştugumuz tek amacımız olan olaydan mahrum kalırız. haberlerimiz diplomatlarımız ne iş yapar sonra ne yorumlarlar televizyonda meclis ne işle mesgul olur ab süreci olmadan sdfsd almıyolar zaten^^ işin komik yanı, almamalarının ana sebeplerinden biri de şu an tartıştığımız konu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 çok ütopik birşey bu,cidden insan haklarına ayrkırı böyle bir özgürlük kendi vatanında engellenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ironi yaptım ben.bana uyar almamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bence saçma. böyle bir hak engellenemez ki dediğim gibi ola ki oldu. birşey değişceğini sanmıyorum. gelmek isteyen biryolunu bulup gelir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Fistan said: Loxias said: Tamamda Artvin'in köyündeki adam dürümcülük yapmak için niye İstanbula gelmek zorunda? Gitsin Artvin'in merkezinde dürümcülük yapsın. İzmir'e bir yorum getiremem ancak, İstanbul'a kesinlikle artık vize getirilmesi gerekiyor. Şöyle düşünelim; ABD Nüfus: 309M New York Nüfus: 8M (2009) Türkiye Nüfus: 71.5M İstanbul Nüfus: 12.5M (2007) Bariz şekilde orantısızlık var. ABD'de bizimki kadar göç olsa New York'ta 50M kişi yaşıyor olması gerekiyor =) düzx mantıgını istatistiklere dayandırmana hasta oldum. amerikalı adam niye new york'a gitsin, kendi şehrinde köyünde gayet mutlu mesut yaşıyor.new york'lular gibi. Neden Artvin'liyide mutlu edemiyoruz asıl sorun bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ben arkadaşa bakıp çıkarım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ben iskenderunluyum. Mutlu olmak için bir şartım var. Devlet bizim körfeze kız kulesi yapsın. O zaman istanbula hiç gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sg-1 said: ARKADAŞIM APAÇİLERE KARŞI MISINIZ IRÇÇI MISINIZ YOKSA niye belinden tutmuşlar ben onu anlamadım. soldan ikisi sevgili gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Loxias said: Neden Artvin'liyide mutlu edemiyoruz asıl sorun bu? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Dragonmax said: ya sg-1 allaşkına resim basıp durma şu topiğe.. trolleme 2 dakka.. git garbıca koy istediin kadar resim.. Bunu sen istedin Dragon, şimdi ölümcül Dragon Slayer vuruşumu yapıcam ve seni farklı bir evrene teleport edicem. dikkat, kalbi olan, midesi kaldıramayacak olan bakmasın. hayata bakışınız değişebilir, bundan sonra zihninizin karanlık dehlizlerine mahkum olabilirsiniz: 18+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar