Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Geçen sene Ankaragücü takımında kiralık olarak forma giyen Ankarasporun meksikalı oyuncusu De Nigris Medicana hastanesinde yapılan sağlık kontrölü sırasında kalp kapakçıklarında kalınlaşma olması nedeni ile ani ölüm riski taşıdığı için doktorları tarafından futbol oynayamayacağına karar verilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 iyi adamdı ya üzüldüm neyse başına bi iş gelmeden hayatını kurtarmış en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yazık olmuş. sırf fenerbahçemize gol attıgında o maskeyi taktıgından dolayı bi sempatim vardı adama. üzüldüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 oha. üzüldüm, iyi oyuncuydu. hava toplarında iyisini görmedim 2 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kötü oldu ya milli takıma kadar da yükselmişti yanlış hatırlamıyorsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hakkaten yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Hayat ters arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kaliteydi lan oha, yazık olmuş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Adam iyiydi geçmiş olsun. Soğuk su takviyesi lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kotu olmus saglam adamdı ama kalbi o kadar saglam degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 aa yazık olmuş valla ya, golden sonra o maskeyi takınca tartışmalar çıkmıştı hakaret mi ediyo falan diye değil mi aheha. ne aptal medyamız var ya içlerinden biri hiç lucha libre diye bir şey duymamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 üzüldüm be neyse gider yorumcu fln olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 seneler önce cm 01/02 oynarken keşfetmiştim de nigris'i 20 bitiriciliği vardı az gol atmadı yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar