Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Spiderman TV serisi "TVde ilk kez" hafta içi her gün Kanal D'de saat 20.00de yayınlanacakmış. Hangi Spiderman serisi olduğunu bilmiyorum henüz ama konuyu açayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 severim sıpaydırı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Walla grafik kalitesi olarak samanyolu tv çizgi dizilerine benziyor birazcık benden uyarması =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 zamanında fox kids de yayınlanan seri değil mi ? hangi çizgi dizisi var ki başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Yok bu kolpaman, çizimlerini ve dublajını gördükten sonra bende bir kanal7 şirinleri etkisi yarattı açıkçası. Bu kadar kötü animasyon olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Lancelion said: zamanında fox kids de yayınlanan seri değil mi ? hangi çizgi dizisi var ki başka ? e adamın bir sürü çizgi dizisi var. hiç mi rastlamadınız yahu :) http://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man_television_series 60'lardaki dizi var, 80'lerdeki dizi var, TRT'de yayınlanırdı, 90'lardaki dizi var, birçok kişi bir tek bunu izledi sanırım, Unlimited diye uyduruk dizi var, MTV'de yayınlanmış CGI dizi var, Çocuklara yönelik Spider-Man dergisi tarzında hazırlanmış The Spectacular Spider-Man var. Hepsini izledim bunların, En kötüsü Unlimited idi. Büyük ihtimalle The Spectacular Spider-Man olacak. TV dizisi derken bunu kastediyorlardır. Herhalde tutup TRT'de yayınlanmışı tekrar yayınlamayacaklar. Ama merak ettim nasıl hafta içi her gün olacak ki bu? Sadece 2 sezonu yayınlanmıştı. 40 bölüm gösterip bitircekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 40 bölüm 5 hafta falan yapar. O zamana kadar da başka çocuk dizi vs. koyarlar. yaz sezonu ölü zamanlar nede olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Şu aralar Warner Bros'un yapımcısı olduğu Spider-Man serisini takip ediyorum, 2. sezondayım. Zamanında Fox Kids'de gösterilen Spider-Man'den çok daha akıcı ve eğlenceli bir seri olmuş yeni hali. İlk sezonda hikaye direkt başlıyor, yani geçmişi anlatılarak başlanmıyor Spider-Man'in. Belli bölümlerde flashback olarak gösteriliyor Ben Amca'nın olduğu kısımlar ve Spider-Man'in Spider-Man olduğu bölümler. Her bölümde bir tane klasik düşmanı ile karşılaşıyor Spider-Man, Sinister Six'den tutun Venom'a kadar hepsi var ilk sezonda. Gwen ve Mary Jane'in Peter ile olan ilişkisi ise çizgi romandakinin biraz tersine işliyor. Mary Jane çizgi romanlardakinin tersine daha çok onla bunla takılan bir tip, Gwen ise çok fazla hanım hanımcık. Ultimate Spider-Man çizgi romanlarını takip edenler Gwen'in oradaki fırlama tipini bilirler, bu çizgi film'de alakası yok. Harry ise okulda çok fazla takılan biri değildir ve genel olarak popülerdir okulunda, çizgi romanlarda yani. Bu da gene tam tersi bir şekilde işlenmiş çizgi filmde, ama bunlar çok fazla göze batmıyor. İkinci sezon'da gayet sürükleyici, henüz bitiremedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bu arada bir kere reklamını görme fırsatı buldum Spider-Man'in Kanal D'de, gördüğüm kadarıyla bir önceki postta anlattığım seri gösterilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 saat 8 olması beni derinden etkiledi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ceviri korukunctu "gucuna artınca surumluluğununda buyuduğunu duymadınmı sen!" bide tabiki ÖRUMCEK SENSORLERI! "kapitan, râdérda bir cisim gözetliyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.kanald.com.tr/sinema/sinemadetay.aspx?filmID=234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Seri Yeni Seri Spectecular Spiderman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ahaha geldi mi türkiyeye güzel seri çıkanların tamamnını izledim. Büyük ihtimalle en fazla dayak yiyen spidey bu spideydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Aynı zamanda en çok dayak atan Spidey de bu Spidey ve aksiyon sahneleri en iyi olan. Malum, Fox Kids zamanındaki Spider-Man sadece ağ atıyor ya da belli başlı güreş hareketlerini sergiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 fefese, tercüme (td) ayrıca prime time'a, hem de hafta içi her gün spiderman koymak, ilginç bir girişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 efsane bir combati vardı yalnzı bölümün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar