Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 yine kotu otesi bir bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mangasını okuyan arkadaşlar doğrular belki az önce bir spoiler okudum.Bundan sonra ki bölümler mangada gene fairy tail havasın da güzel ve eğlenceli bölümlerden oluşuyormuş ? Çok soğudum şu arcda animeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 turnuvadan sonraki chapter daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Bu arcı ben de pek sevmedim ya, özellikle son kısımlar bayağı bayık geldi, izlerken sıkıldım. Turnuva kısmında iyi kapışmalarla gönlümü alıyolardı en azından. Erza vs 100 gibi epik bölümler de vardı, o kısımları bayağı beğenmiştim. Ama orada da alakasız bi yerde animeye ara verdiler işte. Keşke turnuva kısmı bitene kadar bekleyip portal kısmının başladığı yerde kesselerdi. Tabi pacing iki kısımda da patlak, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 erza kagura lady fightı daha epik olmalıyken 30saniye ayırdılar bide allahsızlar.aptal aptal natsu koymasınlar pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Erza bu bolumde gercek bir buyucu oldugunu gosterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ne alaka? yorumunu okuyunca meteor falan indirdi sandim ahahahaha. bolumu izledim alakaless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 of inanilmaz iyi bolumdu ya. bu kadar bariz olmasina ragmen acayip duygulandim serefsizler. sanki ending de daha hisli bu bolum icin? fsdjlkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Filler mı başladı, mangada bunların olduğunu unutmuş muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 GERGE said: Filler mı başladı, mangada bunların olduğunu unutmuş muyum? bölümün ortasındaki görev kısmı, filler idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Önceki bölümler o kadar baymış ki filler bölüm story arctan daha eğlenceli geldi bana ahahahah bayağı eğlendim bu hafta. Story arclarda gereksiz yerleri sakız gibi uzatmak veya saat arcı gibi gereksiz ötesi filler arclara girmek yerine böyle saçmasapan bölümler yapsınlar daha çok hoşuma gider. Geçen bölümdeki gibi aptal aptal görevlere gitsinler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ahahahahah inanilmaz iyi bolumdu ya :D yukino! waifu materiaru desu. fro da cok iyi ya fjdslkjf. mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Çok güzel bir arc başlıyor galiba kimse beğenmedimi lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 mangada yoktu buralar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Olsun ya, son birkaç filler story arctan daha çok hoşuma gitmişti zaten ^^ Gerçi openinge bakılırsa filler arc girecek o yüzden kötü tabi. Filler arcları çok rezil oluyo bunun, tek bölümlük random fillerlar yapsalar daha iyi. Ama olsun, eclipse arcını gördükten sonra filler ne kadar kötü olabilir ki diyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bu animeyi yapan firma batmali, mangakasinin parmaklarina kramp falan girmeli. filler'la olan imtihanlarini daha once kaybetmislerdi. ustune bok gibi de seri yaptilar, cizimleri sictilar falan. son bolum hele, izledigim en kotu bolumlerden biriydi. aylardir BIRAK BENI, IZLEME BI' DAHA diye bagiriyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 One minute... One minute Rezillik bir daha da fairy tail izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ben 2 aydır izlemediğimi şuan fark ettim. demek ki gereksizmiş asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yeni filler'lerin tek olumlu tarafı, angel'ı tekrar görebilme olasılığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 artık anladım, yeni fillerin tek amacı, gelecek arcı daha iyi göstermektir. ilk filler ne kadar eleştirilirse eleştirilsin, olay akışın bozmadan boşlukları doldurması,(yıldız büyücülerin neden ortadan kalktığı gibi) ve orocion seis gibi kaliteli boss'lara sahip olmasıyla kurtarıyordu. bu filler resmen çerezlik. genede bu bölümde olumlu bir gelişme oldu. s2-33 hemen kız babası moduna geçse de, gildartz ortaya çıktı. cana god mode ile oyunu alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Herkes dropladı mı bunu ya, konu tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş. UP! Filler arc biteli bayağı oldu, story arc başladı. Dark guild arcı ayrıca. Dark guildlerin işin içine girdiği bütün story arclar güzel oluyor, umarım konuyu toparlayıp tekrar güzel bölümler vermeye başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 30 bölüm dayak yiyip, 15 bölümde arkadaşlık ve dostluğun gücü ile power-up olup ondan sonraki 10 bölümde tek taraflı dayak atarak mı bitiyor arclar halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Yok, ilk defa felsefe ve geniş bilimsel hesaplamalarla biten shonen yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 filler'da oyle bi' drop'ladim ki, oblivion'a yolladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 bi Wendy bölümünde gaza geleceksin deseler inanmazdım hahah çok iyi olmuş bu bölüm (tu) S2 E69 niye dramaya bağlamakla uğraşıyorlar ki, nasıl olsa öldürmeyecekler diyordum, ama flashbacklere girdiklerinde bi "lan yoksa???" dedirtti. yaptıklarımız bir işe yaramadı kısmına geldiklerinde de sinir oldum, kız gitmiş düşmana Natsu tier dayak atmış, o kadar uğraşmış, bir de o elemanı "acımadı kii" diye çıkartıp günü başka bir karaktere kurtartsalardı iyice rezil ederlerdi, neyse ki öyle bi saçmalık yapmadılar. (sonunda kurtarıldılar da yani kendilerini kurban etmelerine rağmen son anda oldu, karakteri damsel in distress moduna sokmamalarından bahsediyorum) duygusal kısmını da çok iyi yapmışlar. bir yandan kimseyi öldürmeyecekleri belli diye diye izliyorum, diğer yandan son sahneyi görmeden rahat edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar