Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

Bu arcı ben de pek sevmedim ya, özellikle son kısımlar bayağı bayık geldi, izlerken sıkıldım.
Turnuva kısmında iyi kapışmalarla gönlümü alıyolardı en azından. Erza vs 100 gibi epik bölümler de vardı, o kısımları bayağı beğenmiştim. Ama orada da alakasız bi yerde animeye ara verdiler işte.
Keşke turnuva kısmı bitene kadar bekleyip portal kısmının başladığı yerde kesselerdi.

Tabi pacing iki kısımda da patlak, o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Önceki bölümler o kadar baymış ki filler bölüm story arctan daha eğlenceli geldi bana ahahahah bayağı eğlendim bu hafta.

Story arclarda gereksiz yerleri sakız gibi uzatmak veya saat arcı gibi gereksiz ötesi filler arclara girmek yerine böyle saçmasapan bölümler yapsınlar daha çok hoşuma gider. Geçen bölümdeki gibi aptal aptal görevlere gitsinler filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Olsun ya, son birkaç filler story arctan daha çok hoşuma gitmişti zaten ^^

Gerçi openinge bakılırsa filler arc girecek o yüzden kötü tabi. Filler arcları çok rezil oluyo bunun, tek bölümlük random fillerlar yapsalar daha iyi. Ama olsun, eclipse arcını gördükten sonra filler ne kadar kötü olabilir ki diyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
artık anladım, yeni fillerin tek amacı, gelecek arcı daha iyi göstermektir. ilk filler ne kadar eleştirilirse eleştirilsin, olay akışın bozmadan boşlukları doldurması,(yıldız büyücülerin neden ortadan kalktığı gibi) ve orocion seis gibi kaliteli boss'lara sahip olmasıyla kurtarıyordu. bu filler resmen çerezlik. genede bu bölümde olumlu bir gelişme oldu.

s2-33

hemen kız babası moduna geçse de, gildartz ortaya çıktı. cana god mode ile oyunu alır.

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
bi Wendy bölümünde gaza geleceksin deseler inanmazdım hahah çok iyi olmuş bu bölüm (tu)

S2 E69

niye dramaya bağlamakla uğraşıyorlar ki, nasıl olsa öldürmeyecekler diyordum, ama flashbacklere girdiklerinde bi "lan yoksa???" dedirtti.

yaptıklarımız bir işe yaramadı kısmına geldiklerinde de sinir oldum, kız gitmiş düşmana Natsu tier dayak atmış, o kadar uğraşmış, bir de o elemanı "acımadı kii" diye çıkartıp günü başka bir karaktere kurtartsalardı iyice rezil ederlerdi, neyse ki öyle bi saçmalık yapmadılar.
(sonunda kurtarıldılar da yani kendilerini kurban etmelerine rağmen son anda oldu, karakteri damsel in distress moduna sokmamalarından bahsediyorum)

duygusal kısmını da çok iyi yapmışlar. bir yandan kimseyi öldürmeyecekleri belli diye diye izliyorum, diğer yandan son sahneyi görmeden rahat edemedim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...