Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 son galiba haftaya bi gücü yok kagura'nın ya tırt baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bolum fena degildi. duragon sleya dovusu de tam tahmin ettigim gibi basladi. su arc oncesi bitse hic oturmazdi icime de, buralarda anime'yi bitirmek tam bi' gerizekalilik ornegi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 neden bitiyor ben onu anlamadım tam hani mangayı yakaladı diyemi ? yoksa baya popüler gibi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Reytingleri düşük + mangaya yaklaşıyor ve devam etse bahar sezonun ortasında fillera girmek zorunda kalacaklar. Filler = daha düşük reyting. Bir de caponlar artık akıllanmış filler sezondan sonra tekrar izlemeye de başlamıyolarmış vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 reytingi nasıl düşük yahu 2-3 siteden baktım top 5-7 anime listte vardı sanırım hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Japonya da veledler o kadar çok izlemiyor. Downloadlarda reytinge sayılmıyor malum =) Okuduklarımdan aklımda kalan hani Japonya'da hiç reyting sıralamasında yükselişi olmamış gibi bir şey. Hele bu Grand Magic turnuvası öncesindeki fillerda baya bir düşmüş reytingler ve tekrar mangayı işlemeye başladığında bile eski haline gelmemiş. Şimdi de tekrar bir filler sezona girmek yerine; bitiriyoruz diyip ara veriyolar. Bleach için de durum aynıydı =) En az 1 senelik malzeme çıkmadan animeleri tekrar başlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 capon veletler tentacle rape istiyor. internet baz alınsın artık sene 2013 supernatural bile açıkladı su kadar kişi falan filan diye şaşırmıştım baya 23m izlenmiş bi bölümü heueh bide bu animenin nedense adam gibi bi action figürüdür cartu curtu yok 2-3 tane pvc dandik baby modlei var keychain o kadar 9-15'' erza yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 caponlar 15inch eruza'nin irzina gecebilir fsdjkfdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ben kagura'nın figürünü alırım, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 http://www.attoycity.com/1853-5876-thickbox/fairy-tail-anime-figure-sexy-lucy-heartfilia-erza-scarlet-bikini-7-lot-of-2.jpg bi şu ufo catcherı çıkardılar ne yazıkkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Dövme olmasa alakası yok erzayla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KANSO! MILLIANA NO YOROI!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 o ne ya? les. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 174 dovus fena degildi. beklentiyi cok yukselttigim icin yetmedi bana, ama fena degildi. yalniz sonu cok iyiydi, bayagi guldum. dovus sirasinda bi' dayak yiyen, bi' atan konumu degil de, ikisi birbirinden bagimsiz hareket etse falan, bayagi iyi olurmus. nakama power'a bagladi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Haftaya var mı şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 haftaya son sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 haftaya var preview'a gore. onumuzdeki bolum hakkinda muhtemelen natsu, diger ikisinin buyusunu yicek, saiyan'a baglicak, patir kutur dovucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 natşuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 arc'ın en kötü dövüşüyle seriyi kapamak = facepalm. saçmalığın dibine vurdu son kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 gajeel zeref'i bulcak, natsu elemanlari dovucek, cliffhanger biticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mangada kaçıncı bölümdeyiz şuan direk oraya geçeyim bari haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 296ya denk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 seri bitmeyecekmiş diye duydum. sanırım araya best of fillerı sonra main arc devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kaynak var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Oha doğru sanırım. Main arca devamla ilgili birşey bulamadım da rerunlara başladılarsa animeyi rafa kaldırmayacakları kesin demektir herhalde. Rerunlara 0 dan başlamayacakları, best of rerunları yapıcakları da yazıyor gintama gibi. Bu da iyi haber sayılır, çok uzun süre best of serisi dolduramazlar en azından. Araya filler sokuşturmuş gibi olur çok uzatmadan devam ederler diye umuyorum. Gerçi manganın durumu filan da önemli arayı açmadan devam etmezler herhalde(anime-only fillerlarla devam edebilirler de ama FT fillerları o kadar kötü ki rerunları tercih edebilirim:p). Mangayla Anime arasında kaç bölüm var? Şu anki arc mangada bitti mi? http://www.jefusion.com/2013/03/fairy-tail-anime-to-continue-mashima.html http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-03-06/fairy-tail-creator-mashima/anime-is-not-over-yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar