Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada o resmin gerçekten mangadan spoiler olduğunu düşünen varsa animenin 96-122 bölümlerini izlesin.ü
manganın 203. sayısından bir iki tane resim parçası sadece (tüm chapterın spoilerı felan değil yani)
ama animenin kaçıncı bölümüne denk geliyor onu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
ben 125. bölüme fln gelmiştim filler başlamıştı bırakmıştım. 125 - 150 fillermiş sanırım. atlayıp hikayeden mi devam edeyim yoksa iyi miydi filler?
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

manga'da kan falan da varmis sanirim? anime o konuda agir sansurlu eger oyleyse. bi' torba dayak yiyorlar, suratlarina isten baska bi' sey gelmiyor fdjklfsj.

http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2012/148/2/c/titania_erza_scarlet_by_unrealyeto-d51gcva.jpg
yorum sizin heh
Mesaj tarihi:
mangada baya yamuluyor zaten erza agzı burnu kırılıyor öyle toparlanamıyor hemen animede 5dakka sonra gömlek giyip vendy bokunu izlemeye geliyor
Mesaj tarihi:

171

cuvia'nın hakkı gene yendi ama o karakterin artık bu vakitten sonra düzelme şansı yok gibi maalesef, belli etti mangaka maşiro.

luuşi gene kötü dayak yedi, toparlayamadı. şampiyonlar liginde 0 çekti lol. yazık ama, iki seferde de hile hurdayla yenildi.

kuatro papi de nasıl elemeleri geçmiş anlamak mümkün değil lol. ama mayo bölümünde cidden yeri yoktu tiyatrocunun dediği gibi ahah

minerva da hem tehlikeli hem sadist çıktı, rahvani teirü'nün eksikliğinde yerini dolduracak onların heh.

Mesaj tarihi:

juvia 171

juvia'yi yediler ya bu bolumde, bi daha da sevmem bu anime'yi. tam bi' moron kim yaziyosa hikayeyi.

lucy 171

lucy bu sefer hileyle yenilmedi ya. iyi oldu ama tokatlandigi. ne isi var abi orada lucy'nin. aquarius bi' kere bile dinlemedi ki lucy'yi. gray'in falan girmesi lazimdi. yok ederdi.

natsu 171

natsu'yu lisanna yerine lucy'ye gotururse mangaka kafasina osurucam.

off ne kotu bolumdu ya. kusucaktim. bi' konuk iyiydi, geri kalan goygoy.
Mesaj tarihi:
adam cidden kasıyor bence ne yapsamda cuvia yı dahada rezil etsem diye, suda minervayı alıcak potansiyel var cuviada ama FOREVER A COMIC RELIEF artık

onumuzdekı haftadanda tek beklentım

http://images.wikia.com/fairytail/images/f/f4/Erza_beats_Ichiya.jpg
Mesaj tarihi:
bi yerde anlayabilirim geminiyi, lucyden güç alıyo falan. lucy güçsüz diye tam güç kullanamıyorlar falan ama juvia öyle mi, neptün falan olması gerekirdi son bölümde.
Mesaj tarihi:
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

en düzgün arc'ta anime bitirmek de iyiymiş. "iyi haberler" dediği kesin yeni filler movie'dir.
Mesaj tarihi:
juvia'ya uzanan eller kirildi. yalniz bunlarin izlenme orani falan acayip yuksek degil miydi? bu senenin en iyi anime'si falan secilmemis miydi ben mi atiyorum?(sanki facebook sayfasina gordum) Ne alaka simdi?

Ara gibi bir sey mi verecekler acaba, yoksa hic devam etmeyecek mi?

peh.
  • Yeni Oluştur...