Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bu arada o resmin gerçekten mangadan spoiler olduğunu düşünen varsa animenin 96-122 bölümlerini izlesin.ü manganın 203. sayısından bir iki tane resim parçası sadece (tüm chapterın spoilerı felan değil yani) ama animenin kaçıncı bölümüne denk geliyor onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 aimede sansur var agır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ova4 ete doyurdu zaten yenisini izlemedim daha gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 manga'da kan falan da varmis sanirim? anime o konuda agir sansurlu eger oyleyse. bi' torba dayak yiyorlar, suratlarina isten baska bi' sey gelmiyor fdjklfsj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ben 125. bölüme fln gelmiştim filler başlamıştı bırakmıştım. 125 - 150 fillermiş sanırım. atlayıp hikayeden mi devam edeyim yoksa iyi miydi filler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Darklight1903 said: manga'da kan falan da varmis sanirim? anime o konuda agir sansurlu eger oyleyse. bi' torba dayak yiyorlar, suratlarina isten baska bi' sey gelmiyor fdjklfsj. http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2012/148/2/c/titania_erza_scarlet_by_unrealyeto-d51gcva.jpg yorum sizin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 çok hardcore değil ama iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 http://img135.imageshack.us/img135/73/mayrui1ii0.png bleach ayarında mı olsaydı? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi kan yerine tukuruk gelince agzindan cok uyuz oluyorum. hani vucuttaki yaralanmalari geciyorum da, agizdan gelen kan cok onemli fsdjkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 mangada baya yamuluyor zaten erza agzı burnu kırılıyor öyle toparlanamıyor hemen animede 5dakka sonra gömlek giyip vendy bokunu izlemeye geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 AHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA EN GÜZEL BÖLÜM YA SON 5DAKKA BİTMESİN İSTİYOR İNSAN ZXDDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 171 cuvia'nın hakkı gene yendi ama o karakterin artık bu vakitten sonra düzelme şansı yok gibi maalesef, belli etti mangaka maşiro. luuşi gene kötü dayak yedi, toparlayamadı. şampiyonlar liginde 0 çekti lol. yazık ama, iki seferde de hile hurdayla yenildi. kuatro papi de nasıl elemeleri geçmiş anlamak mümkün değil lol. ama mayo bölümünde cidden yeri yoktu tiyatrocunun dediği gibi ahah minerva da hem tehlikeli hem sadist çıktı, rahvani teirü'nün eksikliğinde yerini dolduracak onların heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 juvia 171 juvia'yi yediler ya bu bolumde, bi daha da sevmem bu anime'yi. tam bi' moron kim yaziyosa hikayeyi. lucy 171 lucy bu sefer hileyle yenilmedi ya. iyi oldu ama tokatlandigi. ne isi var abi orada lucy'nin. aquarius bi' kere bile dinlemedi ki lucy'yi. gray'in falan girmesi lazimdi. yok ederdi. natsu 171 natsu'yu lisanna yerine lucy'ye gotururse mangaka kafasina osurucam. off ne kotu bolumdu ya. kusucaktim. bi' konuk iyiydi, geri kalan goygoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 adam cidden kasıyor bence ne yapsamda cuvia yı dahada rezil etsem diye, suda minervayı alıcak potansiyel var cuviada ama FOREVER A COMIC RELIEF artık onumuzdekı haftadanda tek beklentım http://images.wikia.com/fairytail/images/f/f4/Erza_beats_Ichiya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Üşüyoruz Juvia reyizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 neden ama ya, ciddi ciddi juvia'ya neden böyle oluyor? kendi evinde deplasmanda tabiri resmen juvia için kurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Animenin özeti zaten düsmanken kan kusturan tiplerin guilde gelince happy'den daha etkisiz hale gelmesi. Gemini muhabbetine hala cok kirginim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bi yerde anlayabilirim geminiyi, lucyden güç alıyo falan. lucy güçsüz diye tam güç kullanamıyorlar falan ama juvia öyle mi, neptün falan olması gerekirdi son bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 cuvia http://img21.imageshack.us/img21/25/foseydon.jpg cuvia foseydon oldu ya. :( catchphrase'i ŞİN ŞİN idi ne güzel, GIREY-SAMAAAA oldu. flanderization at its worst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 spoiler'in dibini görmüşsünüz tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 site cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Beyler ne diyor bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en düzgün arc'ta anime bitirmek de iyiymiş. "iyi haberler" dediği kesin yeni filler movie'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 juvia'ya uzanan eller kirildi. yalniz bunlarin izlenme orani falan acayip yuksek degil miydi? bu senenin en iyi anime'si falan secilmemis miydi ben mi atiyorum?(sanki facebook sayfasina gordum) Ne alaka simdi? Ara gibi bir sey mi verecekler acaba, yoksa hic devam etmeyecek mi? peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar