Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 robe of yuen tatlı baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 adamantine armour'i her gordugumde nwn2 geliyor aklima. shield'in aynisi var oyunda dsjklfsdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 en sevdiğim üç zırh (şu üstteki resimde) 1- Japanese Cloth 2- Robe Of Yuen 3- Fire Empress Armor sanırım fire mage takıntım var, fire empress armor'u o yüzden çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 erza can getirdi FT başlıklarına her yerde ya lol. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ERZAAAAAAAAA ÖL DE ÖLEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Heh gercek kotuler cikti sahaya sonunda, onumuzdeki haftada wendy bolumu meh Saske kadar tiskiniyorum sanirim wendyden, giderek daha sinirbozucu oluyor geberse zerre uzulmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yok o kadar değil ya. :p tenroujima dışında kalıp time skip yeseydi güzel olacaktı aslında. yalnız bölüm isimleri çok kandırıktan. ahmet vs mehmet diyor, onların kavgası başlamadan bitiyor, hasan vs hüseyin bölümünde esas dövüşü oluyor ahmet ve mehmet'in. sonra hasan ve hüseyin'in dövüşü de ali vs veli bölümüne sarkıyor lol :p neyse ki erza'ya yapmadılar onu geçen sefer de bir bölüm baştan sonra gerçek ekşın oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 çok skiplenesi aslında ya bu bölümler hani ne oluyor ne bitiyor belli değil 20dakkalık bölüme 4 fight koymuslar esas fight başlamadan bölüm bitiyor diğer 3 fight allaha emanet zaten miliana o kadar skill saydırdı dodge/miss she can't loseee dendi direk bdsm döndü orda lol ? hani naptın nettin nasıl tangled oldu öyle yok. http://www.youtube.com/watch?v=s2CfQSrhXxo şurdaki ateşin rüzgarla olan termodinamik mekaniğinden bahsetmişlerdi :p yaratıcılık bitmiş diğer fightlar aklımda bile değil hakkaten nerdeyse fazla silik geçiliyor gelecek bölümdeki fightta bölüm sonuna sıkışabilecek kadar aksiyon içeriyor hani bi hafta daha bekletmenin pek bi anlamı yok lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 preview'da teaser otesi sahneler vardi yine. biraz meh bi' bolumdu. oncekilere kiyasla ozellikle. kisfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ya böyle saatlere yayabilecekleri bölümleri 20 dk ya iş çıkış saati metrobüsü gibi tıkıştırıyorlar, sonra "ay anime mangaya yetişti elimizde malzeme kalmadı ehih" diyip aylarca filler veriyorlar. İdareli kullansalar ne cevherler çıkar şu arctan. Ne biliyim az birazcık prodüksiyona combata abansalar en tırt karakterlerin bile dövüşü kendini sevdirebilir, yani mesela Kagura yı bilmiyoruz etmiyoruz ama o bölümde bi Erza dövüşü kadar olmasa da bayağı gaza getirmişti işte. Bunun gibi birsürü şey çıkarabilirler, diğer karakterleri değerlendirebilirler en azından. 10 dk ya 3 dövüş nedir lol. Bırak Laxus un dövüşünü bir sonraki bölümde verirsin, gereksiz görsen bile diğer dövüşleri birazcık uzat 1 bölüme yay bari, onlardan da bişey anlayalım. Bölüm bitti, bu topiği açtım yorum okuyorum, önceki 3 dövüş derken düşünmem gerekti lan kimler dövüşmüştü diye, yarım bölüme 3 dövüş sıkıştırmışlar hiç tat alamadım açıkçası. Sırf çizelim de aradan çıksın diye yapılmış gibiydi bütün bölüm -özellikle ilk yarısı, ama Laxus kısmında da saçma bir yerde kestiler. Gerçi bölümün adı Laxus vs Alexei olmasa bu kadar gıcık olmazdım muhtemelen, ama adamlar dövüşmedi bile sırf muhabbet ettiler lol. Gelecek bölüm de sağlam dövüş olucak gibi, kısa kesmeseler bari. Wendy yi son 3-4 dk ya sıkıştırsalar yeter de artar zaten, geri kalanını Laxus a ayırırlar umarım. -ve hayır, önceden yazdıklarımla çelişmiyorum. Wendy yi göstermeseler pek birşey eksilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ya sorun şu ki mangaka mesela bu milliana dövüşünü TEK KARE ile bitirdi. tek kare. nasıl dövdü filan hiçbişi yok, direkt ezmiş gösterdi GENKİ SAYKOOO dedirtip. (kawai ama :p ) eve'ninki 2-3 kare. erza 2 kare. op'da spoiler'ını verdiği wendy savaşı 3-4 chapter. natsu'yu hiç sormayın, (op spoil etti diye söylüyorum) 6 chapter mı ne gitti. kısacası wendy min 2 hafta hafta sürer anime'de heh. natsu bir ay gitse şaşmam. erza'nın eski bazı savaşlarına bakmıştım mangada, hep kısa hep kısa. anime'de uzatıyorlar. adamın önceliği fasafiso karakterler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 wendyden kusucam ya SEVIN BU KARAKTERI, SEVIN BU KARAKTERI diye forceladıgı mary sue direk. karakter desen natsudan bile sığ hatta diktortken tip bile wendyden daha orjinal background olarak, kişiliği yok, amacı yok, mızmızlanmak ve AM I KAWAIII UGUUUU dışında ruhu yok, combat desen herkesın power lvl over 9000 oldugu animede tek support ve healer bide sutune dragon slayer meh tiksiniyorum resmen, screen time ayırılmaya degmıcek tek akrakter, gercek kotulerin bile bir olayı var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 support olarak bayagi orijinal seyler yaptirabilirlerdi wendy'ye aslinda. ben harcanmis karakterlerden biri olarak goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 duel atacak şimdi gerçi, support filan yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 fairy tail'de harcanmış tek karakter juvia ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 onu harcayışından ders kitabı yazılır, ciddi ve badass karakteri comic rölyefe döndürebilmek cidden büyük yetenek işi. elfman kıvamına geldi neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Sevince yüzünün kızarması, kıskanınca gözlerinin sarı sarı ışıklar saçması. Seviyorum ben Juvia'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 erza'yı zorlanmadan yenebilecek tek karakterdi ilk çıktığında waterform varken phy dmg immune gibi bişeydi sonra shit tier haline geldi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ya zaten waterform gibi physical immune karakteri ekibe katıp, sonra karşısına devamlı "AMA FİZİKIL VURMUYOK" encounter çıkarmasından belli ki zerre sallamıyor charı. hoş gerçi gildartsu'nun bile karşısına biri gelir kara delik atar, biri gelir magic cancel atar. ne counterlayabilecekse onları koyuyor direkt. koy arada erza vs monsta-santaçi gibi dövüşler de keyfimizi bulalım semra. ya hatırladıkça gülüyorum, wizard saint çıkarıyor legendary gm earthbender, rakibinin olayı katıyı sıvıya çevirebilmek. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/495/833/b5d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 HOTEYE LAWL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 cuvia anime tarihinin en hakkı yenen karakterı olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 olm mangayı okuyan bana raventail'in ne planladığının spoilerini verebilir mi arka yüzünde 2-3 şey daha çıkacak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 pm attım dynun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tşk ettim oturdu parçalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar