Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sorun sitede degilde turk milletinde. zaten internet maskesini takan yapmadigini birakmiyor. bir de boyle olunca daha da cosar millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Kivvii.com ile Omegle.com arasında mantık olarak bir fark olmasa da tasarımın yanında hedef farklı var. Omegle'da İngilizce kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Kivvii.com sizi bu dertten kurtarıyor. Türkçe olarak sohbet etmenizi ve yabancı uyrukluların da dillerini geliştirmelerini sağlıyor. Azeri dostlarımıza da bir hizmet sunmuş oluyoruz. dusman basina lan omegledeki ameleler yeterli sirf amele bi ortam dusman basina valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Masquerade said: Why so Omegle? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kabus gibi, of sdf. SELAM ASL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sırf benimle dalga geçmek için mi site adını böyle koydunuz ginaly misin sen doğruyu söyle hiç eğlenceli kişiler yok ya 2 eylenim diyorum izin vermiyolar tabi yurdum insanının işi sadece oraya girip kız götürmek olduğu için said: Sen: MORDORUN KAPILARI AÇILDI!!!!!!! Yabanci: nere ora? Sen: yaa neresi olduğunu bırak al şu mektupları isenghard'a yetiştir hemen Yabanci: 5 Yabanci: 4 Yabanci: 3 Sen: o.O Yabanci: 2 Yabanci: 1 Yabanci: hasta mısın?= Sen: ya orklar geliyor s*ecekler bizi sen benim sağlığımla uğraşıyosun Yabanci: yaşın kaç aq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Sen: selam Sen: benim adım fatih Sen: hakkımda bilmen gereken tek şey bu Sen: yani şimdilik Sen: ha bir de Yabanci: müslümanmısn ? Sen: anam beni doğuştan SITAAAAAAAARTH Sen: olarak doğurmuş Yabanci: SITAAAAAAAARTH Yabanci: ne lan ? Sen: star işte Sen: doğuştan starım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 -Deno- said: Sen: selam Sen: benim adım fatih Sen: hakkımda bilmen gereken tek şey bu Sen: yani şimdilik Sen: ha bir de Yabanci: müslümanmısn ? Sen: anam beni doğuştan SITAAAAAAAARTH Sen: olarak doğurmuş Yabanci: SITAAAAAAAARTH Yabanci: ne lan ? Sen: star işte Sen: doğuştan starım ben musluman misin ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 GwindonSurion said: sırf benimle dalga geçmek için mi site adını böyle koydunuz ginaly misin sen doğruyu söyle hiç eğlenceli kişiler yok ya 2 eylenim diyorum izin vermiyolar tabi yurdum insanının işi sadece oraya girip kız götürmek olduğu için said: Sen: MORDORUN KAPILARI AÇILDI!!!!!!! Yabanci: nere ora? Sen: yaa neresi olduğunu bırak al şu mektupları isenghard'a yetiştir hemen Yabanci: 5 Yabanci: 4 Yabanci: 3 Sen: o.O Yabanci: 2 Yabanci: 1 Yabanci: hasta mısın?= Sen: ya orklar geliyor s*ecekler bizi sen benim sağlığımla uğraşıyosun Yabanci: yaşın kaç aq? yurdum insanı anca kuyu kazsın, çirkeflik yapsın, karı kız peşinde abazan abazan dolansın diye yaratılmış zavallılar hakimiyetinde. eğlence gibi şeyler bize zor. denemeyin fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maydanoz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 abi bu ne ya? 2 sitede baglantı kesilio. m or f? male disconnect adın ne? abdulrezzak baglantı kesildi. arada sölemiom uzatıom nerelisin falan iş buraya gene gelio,yine disconnect. bu sohbet sitelerinde konusmak istiorsan ihtiyacın olan am göt meme.enee çok mu açık konustum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Kız kaldırdım olm ben almancı hemde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bi insan tanimadiği biriyle neden isimsiz sohbet etmek istesin ki ? hemde türkçe. hadi herhangi bir yabanci dil olsa anlicam geliştirmeye çalışıyor falan da. yanlış anlama kötü bi niyetim yok sadece düşüncemi söylüyorum. madem böyle bi ilgin var programciliga, yetenegin de var git baska biseylerle ugras bence, acayip gereksiz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Aluriel said: bi insan tanimadiği biriyle neden isimsiz sohbet etmek istesin ki ? hemde türkçe. hadi herhangi bir yabanci dil olsa anlicam geliştirmeye çalışıyor falan da. yanlış anlama kötü bi niyetim yok sadece düşüncemi söylüyorum. madem böyle bi ilgin var programciliga, yetenegin de var git baska biseylerle ugras bence, acayip gereksiz bu. sole konusmak istiyosun mesela bisi konuscan ama tanidiklarinla konusmak istmiyosun git orda istedigin gibi anat yada yeni insannarla tanismak istiyosun git tnais Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Aluriel said: bi insan tanimadiği biriyle neden isimsiz sohbet etmek istesin ki ? hemde türkçe. hadi herhangi bir yabanci dil olsa anlicam geliştirmeye çalışıyor falan da. yanlış anlama kötü bi niyetim yok sadece düşüncemi söylüyorum. madem böyle bi ilgin var programciliga, yetenegin de var git baska biseylerle ugras bence, acayip gereksiz bu. valla millet omegle'a çok ilgi gösterdi. karşısındakini psikolog gibi düşünüp her şeyini anlatanlarla karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar