xmRipper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Kivvii, sohbet etmek isteyen kişilerin yeni durağı! Hızlı ve kullanışlı olması ve gizlilikten el vermemesi sitenin en büyük özelliği. Alışılmışın dışında olarak ne profil oluşturmanızı istiyor ne de nick belirlemenizi. Siteye girerek "Konuşma Başlat" butonuna tıklıyorsunuz ve isimsiz olarak hiç tanımadığınız kişilerle sohbet etmeye başlıyorsunuz. Aslında böylece önyargılarınızdan da kurtularak sıcacık, içten ilişkilere yelken açmanızı sağlıyor. Bu proje Burak Çalık tarafından geliştirilmiş. İç açıcı tasarımıyla ve sadeceliğiyle Türk projelerine bir tanesi daha eklenmiş oluyor. Kivvii.com ile Omegle.com arasında mantık olarak bir fark olmasa da tasarımın yanında hedef farklı var. Omegle'da İngilizce kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Kivvii.com sizi bu dertten kurtarıyor. Türkçe olarak sohbet etmenizi ve yabancı uyrukluların da dillerini geliştirmelerini sağlıyor. Azeri dostlarımıza da bir hizmet sunmuş oluyoruz. Üstte ufak bir konuşma önizlemesi var. Sistem chat yaparken kullanabileceğiniz her şeyi size sunuyor. İsterseniz ekrana tık tık yapabiliyorsunuz, isterseniz smiley kullanıyor, ister renklerle oynuyorsunuz. Konuşmak istemediğiniz tarz bir kişiliğe denk gelirseniz anında bağlantıyı kesebiliyorsunuz ve istediğiniz taktirde sistem hemen sizi başka bir kişi ile konuşmanızı sağlıyabiliyor. İşte benim aradığım kişi bu diyorsanız konuşmanızı diğer platformlara taşıyabiliyorsunuz. Konuşma geçmişini kayıt da edebilirsiniz. Yapmak isteyeceğiniz her şey sizin için önceden özenle düşünülmüş. projeye sizlerin de destek vermenizi temenni ediyoruz. Kivvii.com henüz ufacık bir çocuk. Onun büyümesi ve mükemmel bir platform olması için yapmanız gereken adaplı bir şekilde Kiviilemek! Kaynak: http://www.bildirgec.org/yazi/kivvii-isimsiz-sohbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Hi stranger! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Şimdi reklamları dinlediniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 canım kivi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 omegle'da en azından üç beş yabancı hatun düşüyodu arada, bunda o da olmaz. aslında siteye damsız almayacaksın, ne küfür olur ne abazanlık. oh mis gibi nezih ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 aaa sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 en azından omegle düzelir bi parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Why so Omegle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://tiny.cc/TtyNw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 said: Türkçe olarak sohbet etmenizi ve yabancı uyrukluların da dillerini geliştirmelerini sağlıyor. Azeri dostlarımıza da bir hizmet sunmuş oluyoruz. lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 omegle'in biraz daha gelistirilmisi gibi gorunuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 çok büyük bi projeymiş hakkaten. süper yaratıcı. böyle birebir kopya yapıp sonra orjinalini bilmeyenlere yutturmaya kasmak bence pek mantıklı değil. tutmaz yani boşuna masraf yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 "roket adam" said: çok büyük bi projeymiş hakkaten. süper yaratıcı. böyle birebir kopya yapıp sonra orjinalini bilmeyenlere yutturmaya kasmak bence pek mantıklı değil. tutmaz yani boşuna masraf yapmayın. Yanlış algılanmasın böyle bir niyetimiz yok. Ki zaten böyle bir niyetim olsa ilk mesajda Omegle'dan bahsetmezdim. Amacım Omegle'ın daha iyisini Türkçe olarak yapmaktı ve bunu başardım :) 17 yaşındayım ve kendimi programcılık konusunda geliştirmek için çalışıyorum. Olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hmm. başarılar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 17 yasinda biri olarak yaptiysan basarili kutlarim. Fakat proje iyi bi proje degil Turkiye sartlari altinda. Fakat iyi bi baslangic boyle devam et. Tasarimi kim yapti asil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Anasayfa tasarımı bana ait değil efendim. Bir arkadaşıma yaptırdım. Tasarıma pek ilgim yok. Programcıyım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 güzel olmuş ancak türkiyede "mirc" kavramından öteye gitmez diye düşünüyorum. buraya girenlerin tek derdi "karı kaldırmak" vs olacağından pek tutacağını sanmıyorum. omegle'a ben ing geliştirmek için giriyordum mesela. ben senin yerinde olsam bunu açık kaynak olarak devam ettirirdim. açık kaynak olursa daha fazla ilgi toplayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Eheh açık kaynak olur mu ya :) Scripti satarım daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bana kimse cevap vermedi =/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 varki böyle siteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Sen: selam Yabanci: sen kimdin? Sen: emre ben Yabanci: yeni mi girdin sen Yabanci: seni de aldım listeye Sen: siteye evet Sen: ne listesi yav Yabanci: olm uyarıyorum bak Yabanci: deniz bizim çağtay Yabanci: insanları kekliyo Yabanci: ben deniz lezbienim derse yeme Yabanci: aylin de caner Yabanci: haberin olsun Sen: Sen: hahah sağol Sen: paticikten misin sen? Yabanci: bi de cebrail var kafa çocuk Yabanci: iyi muhabbet döner Yabanci: paticik ne ya? Sen: bi site Yabanci: ne tür bi site Yabanci: ? Sen: www.paticik.com Sen: forum işte ya Sen: arada bak bende sitenin ilanını orda gördüm Yabanci: öle mi Yabanci: ben ekşidenim ya Sen: ekşi güzel abi -- Konusma Gecmisini Kaydet -- Karsi taraf baglantiyi kesti. Yeni bir konusma baslatmak icin buraya tiklayin. Az once konustugunuz kisiye oy verin: Oyunuz verildi. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Masquerade said: Why so Omegle? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Baglaniliyor... Suan rasgele biriyle konusuyorsun. Konusmaya baslayabilirsin :) Yabanci: selam Yabanci: a s l Sen: sanada selam Sen: ne önemi varki Sen: boşver asl falan Yabanci: çok önemi var canım Yabanci: lezbiyen misin Sen: lezbiyensem ne farkedecek Yabanci: değilsin ama -- Konusma Gecmisini Kaydet -- Karsi taraf baglantiyi kesti. Yeni bir konusma baslatmak icin buraya tiklayin. Az once konustugunuz kisiye oy verin: az öncenin hemen üstüne lezbiyen taklidi yapan denk geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 adami foruma mi yonlendirdin? sonra diyoruz ki neden boyle oldu eskiden yesillikti teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar