Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ey yumurtaya can veren allahım diyerek açıcaksın yoksa çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 2 saat sonra patlayacak bakalım... bu seferde öyle açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Yumurtaya can veren allahım, bana da proto drake ver lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Yürrrrrüüüü ya kulum, anca gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Omlet iyidir candır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 20 haftadir felan aciyorum sanirim yane wotlk basindan 1 ay sona mi ne basladim direk oracle repi fulledim o zamandna beri aciyorum anlyorum %2 sans ama guiltten iki kisiye ilk cekiste cikip bana aylardir cikmayinca icin curudu ya aged yolkundada biktim tickbirdundende(proto whelp hediye felan ediyorum artik en azindan) lan hade artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Be umudumu yitirdim eggden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bu egg dediginiz olay hani green proto drake cıkaran falan dimi? Baska güzel bisey cıkıyo mu içinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 4 5 tane companon war proto drake whelp cobra felan bide yumurta spermi cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 wowda bileyumurtadan canlı bi varlık çıktığını gördükten sonra bi kere daha allahın varlığını kanıtlamış olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 her renk çıkıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yok yaw sirf yesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yokmu bi taktiği bu yumurtanın ne bilim hani '' Eğer 2 saat üstüne oturursan ( Kuluçka ) %2 daha artar gibi '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 haşlıycaksın önce sonra kabuğunu soyup üstüne karabiber ve birazda tuz atıcaksın sonra bi güzel yiyeceksin of mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Valla bana 3. denememde çıktı ama sevinemedim çünkü gerçekten çok çirkin bir mount. Cenarion War Hippogryph varken çok az kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bende baya balliyim herhalde :) ilk yumurtadan proto , 2.ci haftadada polar bear cikmisti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kermit said: haşlıycaksın önce sonra kabuğunu soyup üstüne karabiber ve birazda tuz atıcaksın sonra bi güzel yiyeceksin of mis. wala yengeniz boyozla felan dedi ben anamam cok acma ile yumurta mi olur diyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bu ptr dedigimiz public test realm mi.Hangi server bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Miraul. Beddualarım seninle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ulduar PTR ında yol üstünde timelost proto gördüm, biri ninja agrolayıp çaldı ama yerde 3 timelost cesedi vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ptr de aged yolk normalde cobra hatchling.. bahtımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 loot aninda loot table yaratiyor wow. sorun ordan kaynaklaniyor. lootlanacak item ya da mob spawn oldugunda degil. bu arada her yumurta birbirinden bagimsiz %2 sansa sahip. yani actikca bulma sansiniz artmiyor. her acilis birbirinden bagimsiz bir yuzde 2. ancak deneme sayisi arttikca gecmis denemelerde bulmus olma ihtimali artiyor. soyleki 350 hafta yumurta denemesinin sonunda her 1000 kisiden 999 u buyuk ihtimalle yumurtadan eninde sonunda en az 1 drake cikarmis olacak. 1 bahtsiz bedevi ise 350 hafta boyunca yumurtadan tek bir drake gorememis olacak. asagi yukari 50 hafta sonunda duzenli yumurta acan her 1000 kisiden buyuk ihtimalle 636 si drake i en az 1 kez almisken, geriye kalan 364 u hala yumurta yumurta diye kosturuyor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Blizzard a küfrederek ömür çürüten baron,yımırta,polarbear,mgt,zg,uk ve karazhanzedelerin yüzdesinide unutma sırf hiçbişi düşmüyor diye tailor/engiye rollamak zorunda kaldım genede 4 tanedaha rare drop lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sirf sikinti yumurta ya ben bi kobra daha actim dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ZG den raptor 5. Denemede Karazhandan Fiery Warhorse 1. Denemede düşmüştü oysaki.. Ama yumurtayı denemeye dvm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar