SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 146 kullanmıştım 1 ay, 500 milyon gelmişti. teşekkürler ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ultima serverı kurardın 1 yıllığına o parayla be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 çocukluk işte dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 SeaGle said: off çok gerilere gittim bi anda:D internet alıcaktık eve gene babam: 'ixir mi hasktr mi ne ondan alalım' demişti zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Saeros said: 146 kullanmıştım 1 ay, 500 milyon gelmişti. teşekkürler ultima onlinevalla normal sartlar altinda, 146 zamanlarinda, 500 milyon telefon faturasi goren babanin, telefondan baslayarak santrale kadar (iki uc da dahil) tum telefon hattini o cocugun gotune sokmasi beklenir. baban uyusturucu kullaniyo muydu o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Penthesilea said: telefondan baslayarak santrale kadar çok acımasızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 146 kapandı mı? biz geçen gün denedik evde, bağlanamadı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kapanmadı da numarası değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 2003146 galiba yeni numarası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 koç net benim hayatımı yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 senko said: olm 145 vardı ya ne 146sı diablo + ultima oynayan adam 146'dan bağlanırmı. gerçi 145inde yıllık üyeliği vardı 100milyona yakın. hem 100kaat verion hem de dakka başı kontör atıyor. benimde aile içindeki tüm kavgalarım diablo ve eve gelen telefon faturaları yüzünden oldu. valla 145 şifrelerini hekliyoduk biz almıyoduk kendimiz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 o hekır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Benim internet kullanma sistemim süperdi evde, zaten evden birtek ultimatr bir de lostlibrary.org'a giriyordum, textleri kopyalayıp neti kapatıyordum daha sonra wordpadden okuyordum. Hatta arşivim duruyordu henüz 2 sene öncesine kadar. 2 sitede de ne var ne yoksa bilgisayardaydı. Yine de 30 40 lira fatura geliyordu 146'dan. Bir ara da diablo oynayalım demiştik arkadaşlarla sanırım liseye başladığım seneydi 10dk dayanamadım kapattım. Ultima oynamaya cs'e falan netkafeye gidiyorduk. Zaten bizim bahçelievler a.l. tayfası mezun olduktan sonra bakırköydeki tazmania kepenkleri indirdi asdasfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bestami balta vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 oha 146 dan küçüklükte tek muzdarip ben değilmişim demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ne zamanlardı ya... Kocaman kutusuyla @net diye bir internet paketi vardı aidata'nın. Bağlanmak için 5 - 10 kez dene, tam bağlandı derken düşen internetin hay .mk gene gitti 125bin biye sövmeler, modem karşılaştırmaları ve bağlantı sesleri, Connexant, dahili harici, Mirc, ICQ, Microsoft Chat (Kullananlar bilir, karikatürize edilmiş chat clienti) daha neler neler... ve birşey daha... 0822 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 uo ve 146 ateş ve barut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 SeaGle said: bunun remix şarkısı vardı ya süperdi. afrodit hanııım canımm afrodit hanım canımm diye gidiyordu böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gsNaR6FRuO0 eski ama hala tanıdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 of dünyanın en gerginleştirici sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ahahah hakkat gerildim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 of, son 10 saniye hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abouuv nostalji bombası patlattı o modem sesi... feci stealth kasmıştım zamanında. telefon kablosu baya uzundu, gecenin bi vakti sessiz bi şekilde salona gidip kabloyu söküp odama çekiyordum. bide o aptal sesten kurtulmak için kasanın etrafını yastıkla kapatıyordum. arkadaş bana "kafeye vereceğin parayla evden oyna daha ucuza gelir" demişti. ehe.. telekoma yedirdiğim parayla internet kafe açardım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar