Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ted ankara kolejli varmı.

mobaran

Öne çıkan mesajlar

nerden taniosun ya bende ücünüde taniorum kutay şimdi bilkent endustride kaan bizim bolumde işletmede bilkentte güclüde fizikteydi galiba odtude :D
iyi cocuklardir kanki ztn onlar[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

kaşar abi ted in kizlari[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !!

Deli333, 08 January 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
ya ne kadar boktan bir kuruluş bu türk telekom. herifler devleti arkasına alarak kimseyi s.klemiyor . yeter lam bok herıfler. a.k.a ne boktan bir ülkedeyiz ya. ya bu mallar acıklama filan yapmadımı son durum nedir poktan netimiz ne zaman gelicek. şerefsizim 3-4kbs downloadı begenmezdım. 14-15e gelince acaba telmi acsam derdim. şimdi 3 kbs ye bile rağzıyım
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne kadar sığ bi kafadır böyle ya ?!?

bu yorum nasıl bir kompleksten - ya da senin seviyenle - abaza bir kafadan çıkıyor böyle ?

ted'den görüştüğüm bi sürü insan var benim hala ve buna şu andaki kız arkadaşım da dahil sen kimsin de kime kaşar diyosun ? ne hakkın var senin böyle konuşmaya ??

public bi forumda değilde yüz yüze olsak gösterirdim ben sana kaşarı mozarellayı.

birazcık adamsan ve utanman varsa özür dilersin bu insanlardan bak kaç tane kolejli var burda. ha özür dilemeyeceksen de cevap yazma çok rica edicem delirtme beni burda akşam akşam
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe dorn abimiz sinirlenmiş aman paintball manyağı yapmadan kaçalım...
ama bu sırada emanın terliklerine de yakalanmayalım :)

Çok yaygın bir görüş "TED'in kızları kaşar"
Ben hiç katılmıyorum..
Diğer okullarda da değişik insanlarla flört eden kızlar var TED'de de var.
Diğer okullarda da güzel kızlar var TED'de de var.
Belki daha zengin kızlar var göşterişe meraklılar var felan ama
Herhalde herkes TED'i genelev felan sanıyor.

Her okulda çıkabilir tuhaf tuhaf kızlar.
Ama dediğiniz tarz kızlarla dolu bir okul değil TED.
Genelleme yaparak TED'in kızlarına laf etmiyelim.
Bir iki kız öyle diye (hadi öyle oldu diyelim size ne bundan hem?)
herkese laf etmiyin.
Ayrıca bize de dokunuyor ucu..
Kızlara kaşar diyerek okuldaki erkekleri de pezevenk konumuna sokuyorsunuz..

Yok öyle birşey dağılın hadi..[hline]Saçmayım, saçmalarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Pşşştt, aranızda hazırlık okumuş varmı bakem, hani şu hazırlık bebesi diye takıldıklarımızdan :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OguzAmca, 27 January 2004 10:14 tarihinde demiş ki:
neyse yarın kendi ayaklarıyla benim turnuvama geliyo sin. bu konuyu orda enine boyuna istişare ederiz artık kendisiyle ;)

bu arada ben de 96 mezunuyum tanışmıyo muyuz biz şimdi ?

valla bilmem belki de tanışıoruzdur :) yıllıga bakmak gerekebilir belkim...[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ted istanbul kolejliyim!
*!kendine pay çıkarır*

vay be bizimkiler direk ankaranın okul şarkısı mı diyim neyse artık onu kopyalamışlar.[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 08 January 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
kaşar abi ted in kizlari

Şu mesajı benimle ilgili bir topicte atmış olmasaydın banlemiştim seni haberin olsun Sin. Uyarı olarak alalım bunu istersen. OguzAmca yeterince açık ifade etmiş, ekleyecek birşey bulamıyorum, hmm, belki OHA olabilir.

said:
arcane, 07 January 2004 17:15 tarihinde demiş ki:
Nefr de mezunlar arasında sanırım
ah bir de Yoda nın jedi okulundan mezun olabilse..

Evet, 97. Yodadan da geçen sene mezun oldum, ikinizi de yerim, topunuzla tüfeğinizle gelin =P

said:
Absolut, 07 January 2004 16:05 tarihinde demiş ki:
Bir kardeşim 95 diğeri 97 veya 98 mezunu.

Abso seni yakalayamadık ama muhtemelen tanıyoruzdur küçük kardeşini, kimdir ki? Merak ettim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah, bilirim ben bu okuldaki kaşar kız muhabbetini. her okulda vardır, bizimkinde de var. ama var ya kaşar olan kız sayısı diğer okullardakinden azdır eminim.[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Dün bir kaşar yemişim ki sormayın, pek bir datlıydı hepinize tavsiye ederim. Önce aldım kaşarı üstündeki gereksiz plastikleri çıkardım zira onlarla pek hazzetmiyorum. Sonra gerekli şekle soktum en sonunda da tost ekmeğinin içene koyduğum sucukların üstüne yerleştirdim. Bir süre daha tost makinasında tuttuktan sonra iyice eridi pek bir süper oldu :)

Bu arada daha önce belirtmişmiydim bilmiyorum ama bende TED Ankara mezunuyum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...