kazým Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Beyler ciddi bir soru soracam sonra istediğiniz kadar trolleyin topiki , Bu salak şirket aveanın sesli mesaj servisi var , beni aradı sekreter tam mesajı dinletiyordu çat telefonun şarjı bitti, ben şimdi bu allahın belası mesajı dinliyemiyorum çünkü her yerde nasıl sesli mesaj göndereceğin yazıyor ama nasıl tekrar dinlenileceği yazmıyor , ulan ne şapşal bi şirket ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kazım adını ver direk dinletsin tekrar sekreter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 adamınbiri said: selam slm asl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Müşteri hizmetlerini aradım gelen arama reklam bilgilendirmeymiş , amma heycan yaptım ya bi kızdan arama bekliyordum poff tamam neyse konu iptal kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 şair kız arkadaşı oldugunu belirtmiş. kazım böyle süslü söz sanatlarına, ağır ve dolambaçlı dile gerek yok. adına yakışır şekilde çıkar vur masaya, kız arkadaşım var diye haykır. yaparsın sen, aslansın kaplansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bi kızdan dediğine göre potansiyeli olan birinden bekliyo kız arkadaşı değil. kaeaağzım.olaya açıklık getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bence feyk atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 o değil de, aveanın allah bin türlü cezasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kazim sana bidon lazim. 19 litrelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mr_Hand said: o değil de, aveanın allah bin türlü cezasını versin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 lan avea hattım son 2-3 gundur odamdan çekmiyor. bazen de full çekiyor. nedir bu dandikliği arkadaş. ucuz diye aldık kullanamiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Lyvanna_Dolores said: Mr_Hand said: o değil de, aveanın allah bin türlü cezasını versin. (tu) öyle deme gençler 10 dakkası 2 kontore ölümüne konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben de kontör yüklicem, yüklemesseniz hattı kapatırız dediler demin asdfcz, şimdi mesaj yollıyamıyorm adamlara ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 turkcell rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Aveayla sorun yaşamayan bi ben mi varım yahu? Paşa paşa çalışıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mr_Hand said: o değil de, aveanın allah bin türlü cezasını versin. söylendi o ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Eralp said: Aveayla sorun yaşamayan bi ben mi varım yahu? Paşa paşa çalışıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 en olmadık anda çekmeyince telefon ister istemez sövüyo insan. kız arkadaşımın dairesi giriş katı. ordan da çekmiyo. cam kenarında anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bıladiibistin hanesine +5 ekliyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar