GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 babam hep uyurken anne ile ilgili bir küfür ediyor annemle çok eğleniyoruz sdadsdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 O küfürleri rüyasında size etmediğini nerden biliyorsunuz Gwindon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 dört ayak üstünde ters bir şekilde yürüyüp başını da 180 derece döndürebiliyorsa korkmaya başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Penthesilea said: once "VEHE EHEH AELEHE" dedi demissin sonra da "VEHE EHE LAAEHE" yalancinin mumu yatsiya kadar iste Pardon typo olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 burtonesk said: ben uyurken konuşma konusunda aştım, sohbet edip mantıklı yorumlar yapabiliyorum. oha tehlikeli bu. ben de uyurken, telefonla konuşup mesaj yazabiliyorum. sonraki gün de ben ne dedim diye konuştuğum kişiyi arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 mulgear6 said: CİN KAÇMIŞ!1!1 ginally mi kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Hayır JİN kaçmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 asinanyavuz said: burtonesk said: ben uyurken konuşma konusunda aştım, sohbet edip mantıklı yorumlar yapabiliyorum. oha tehlikeli bu. ben de uyurken, telefonla konuşup mesaj yazabiliyorum. sonraki gün de ben ne dedim diye konuştuğum kişiyi arıyorum. abicim manyak mısınız siz ya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben arada konuşup ama neredeyse her gece dişlerimi tıkırdaytarak uzaylılara mesaj yolluyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bende headbang yapıyorum heralde her sabah boyun ağrısıyla uyanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 benim bi uyurken gezme konum var, anlatsam çok dasaaa k geçilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 canı saolsun=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 asinanyavuz said: burtonesk said: ben uyurken konuşma konusunda aştım, sohbet edip mantıklı yorumlar yapabiliyorum. oha tehlikeli bu. ben de uyurken, telefonla konuşup mesaj yazabiliyorum. sonraki gün de ben ne dedim diye konuştuğum kişiyi arıyorum. ahaha evet aşırı tehlikeli ya, ne dediğini bilmemek filan =P ben de uyurken açıyorum ama sonra aramıyorum çünkü unutuyorum. tedavisi olsa da gitsem iyileşsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ahahahah bugün 13 yaş ergen erkek sendromunndaki mastürbatör kuzenimi, diğer yaşıtım kuzen çok uygunsuz bir pozisyonda yakalamış. kaldığımız polis evinin ufak 4 bilgisayarlık internet kafesinde tek başına pantolonu aşağıda bir biçimde sdflksdlfj. kafe ufak bir odada, dışı cam. olay şöyle gelişmiş. ben, yaşıt kuzen ve küçük olanı akşam yemeğine hazırlanmak üzere odaya çıktık. sonra kuzenler biz internete gidiyoruz dediler. laptopumu vermiyorum heriflere genelde. sonra ben duşa girdim. bu sırada yaşıt kuzen internette işini bitirmiş, diğer kuzene sen de işin bitince yukarı gelirsin demiş, yukarı çıkmış. ben duştaydım kapıyı duymadım. e o da tekrar aşağı inmiş ve ufak kuzeni o bahsettiğim pozisyonda yakalamış. olm napıyorsun deyince, internetteyim abi, lan pantolon niye aşağıda deyince aaa hakkaten aşağıdaymış demiş herif sdfjkhsdf. ahahhaha hala gülüyorum yaa, ulan ben de böyle miydim bu yaşta çok merak ediyorum fdslkghjşfljgdsşlfkhgjşh Edit: Ahahah adam her şeyden belaltı yorum çıkartıyor. Şu motor yağları katkıları var ya bazı kanallarda gece 12 den sonra reklamları yayınlanıyor çabuk ararsanız yanında bi de x hediye şeklinde reklamlar. Motor yağı katkılı ve katkısız aracı karşılaştırıyorlar, işte alet git gide ısınıyor falan, en sonunda işte gördünüz nasıl da kayganlaştırıyor dedi adam, bizim ufak mastürbatör yine gülmeye başladı sdfggsdf. ehehe kayganlaştırıcı falan diye. duşta günde bi sabun bitiyor bu otelin ufak sabunlardan sdgkjfdshsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ahaha roket, senin kuzenler kötüymüş cidden :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 oha! ailenin bu kadar ifşa edilmesi doğru değil gibi nan.. kuzenine söyleyin. çok oynarsa düşer falan deyin ne bileyim.. her neyse, denmediyse konuşurken uyumasından iyidir demeye gelmiştim ama çocuk uyanmış, tavukları gıdaklatmış, horozu ötürtmüş, inekleri sağmış falan.. van'da köy yaşantısı çok acaipmiş lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 "roket adam" said: gözlerini bana dikti "VEHE EHEH AELEHE" diyerek bağırdı resmen AhAhAh benimde ba$ıma geldiydi böle olaylar. bide uyurken tekme atmı$tı eleman aman neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dasaaa said: oha! ailenin bu kadar ifşa edilmesi doğru değil gibi nan.. kuzenine söyleyin. çok oynarsa düşer falan deyin ne bileyim.. yea kim görecek modunda olduğumdan yazarken pek çekinmedim açıkçası dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Skyfire said: "roket adam" said: gözlerini bana dikti "VEHE EHEH AELEHE" diyerek bağırdı resmen AhAhAh benimde ba$ıma geldiydi böle olaylar. bide uyurken tekme atmı$tı eleman aman neyse abi??? abicim?!?! AYNI YATAKTA MI YATIYODUNUZ LAN?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar