roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 şu anda 2 kuzenle aynı otel odasında kalıyorum yan yana yataklar. 13 yaşında olanı uykusunda konuşuyor. tam yandaki yatakta. kucağımda laptop vardı, ışık açık. birden kalktı gözlerini bana dikti "VEHE EHEH AELEHE" diyerek bağırdı resmen. "LAN. ALİ. İYİ MİSİN ALO. KİMİM BEN" falan dedim. Birkaç saniye bekledi iyiyim abi falan dedi. Roket adamsın sen de dedi. Niye bağırıyon olm gece gece dedim. Bağırmadım ki olm diyor. Bayaadır bu kadar korkmamıştım sdf. Gözlerini kocaman açıp bana dikmiş "VEHE EHE LAAEHE" diyen bi manyak. Umarım bi daha yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 masada uyuttun di mi kuzeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bende gece çok konuşuyorum :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben dikilip konusmuyorum da, gün içinde kafamı ne meşgul ettiyse onun üzerine monologlar yapıyorum uyurken. çok fena potlar kırdım anneme hahahgaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 CİN KAÇMIŞ!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 He bi de şey ya bu gece bi duble rakı içti kendisi ilk defa. Ondan mı acaba. Manyak gibi kanlı gözlerini dikti garip bi yüz ifadesi. Allam gözümün önünden gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yangın söndürücüyü alıp indirseydin burnuna, filmlerde filan görüyorum hep ben, kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Babası da 3 kat yukarıda odada kalıyor. Bu gece yörü orda yat dedim gitmedi. Mis gibi süitte yatacağına geldi mal gibi 3 kişilik odada bizimle kalıyor herif. Yarın kesin postalıyorum olmaz böyle. Yangın söndürücü de vuramam canıma okurlar burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya bide kuzenlerin sana roketadam mı diyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yapma kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 unsuccessful troll is unsuccessful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ah be kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Ya vişin kötüsü ben kendimden şüphe ediyorum şu an. Acaba ben mi şizofrene bağladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 dup tıs dup tıs dum dum dumdum dum um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bırak gitsin suite çocuk. dönüyorsa zaten senindir, dönmüyorsa çoktan ellerin olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Gitmiyor işte babası o kadar çağırdı gitmedi mal. Neyse ben yatıp uyuyayım umarım bağırmaz tekrardan öyle. Yarın erken kalkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 benım hic uyuyan yada sandalyeden düşen kuzenim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sen roketadamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 aga bende son günlerde uyurken saat başı şuursuz biçimde dikiliyorum yatağımda sonra öyle uyuyorum, sonra şuurum yerine geliyo, gidip su içip yatıyorum. 1 saat sonra yine şuursuzca dikiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 once "VEHE EHEH AELEHE" dedi demissin sonra da "VEHE EHE LAAEHE" yalancinin mumu yatsiya kadar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 mulgear6 said: abi bu psikolojisi bozar insanın şuna bak.sadistlik damarıma fazladan kan gidiyo şöyle şeyleri görünce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben uyurken konuşma konusunda aştım, sohbet edip mantıklı yorumlar yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 uydurma dillerde derdimi anlatma çabalarım olmuş, öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben uykumda hatırlamak bile istemediğim şeyler yaptım, ama artık maziye dış cephe kaplaması çektim, temiz bi sayfa açtım, yağmurda da kabarıklanmıyo bi çay koyim geliym de bu mesajın etkilerini silkinip atayım üzerimden ecirekecirek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar