Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuzenim uyurken konuşuyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu anda 2 kuzenle aynı otel odasında kalıyorum yan yana yataklar. 13 yaşında olanı uykusunda konuşuyor. tam yandaki yatakta. kucağımda laptop vardı, ışık açık. birden kalktı gözlerini bana dikti "VEHE EHEH AELEHE" diyerek bağırdı resmen. "LAN. ALİ. İYİ MİSİN ALO. KİMİM BEN" falan dedim. Birkaç saniye bekledi iyiyim abi falan dedi. Roket adamsın sen de dedi. Niye bağırıyon olm gece gece dedim. Bağırmadım ki olm diyor. Bayaadır bu kadar korkmamıştım sdf. Gözlerini kocaman açıp bana dikmiş "VEHE EHE LAAEHE" diyen bi manyak. Umarım bi daha yapmaz.
Mesaj tarihi:
Babası da 3 kat yukarıda odada kalıyor. Bu gece yörü orda yat dedim gitmedi. Mis gibi süitte yatacağına geldi mal gibi 3 kişilik odada bizimle kalıyor herif. Yarın kesin postalıyorum olmaz böyle. Yangın söndürücü de vuramam canıma okurlar burda.
Mesaj tarihi:
aga bende son günlerde uyurken saat başı şuursuz biçimde dikiliyorum yatağımda sonra öyle uyuyorum, sonra şuurum yerine geliyo, gidip su içip yatıyorum. 1 saat sonra yine şuursuzca dikiliyorum.
Mesaj tarihi:
ben uykumda hatırlamak bile istemediğim şeyler yaptım, ama artık maziye dış cephe kaplaması çektim, temiz bi sayfa açtım, yağmurda da kabarıklanmıyo

bi çay koyim geliym de bu mesajın etkilerini silkinip atayım üzerimden ecirekecirek
  • Yeni Oluştur...