Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbol Spikerlerimizden Unutulmaz İnciler(Gerçek)

SwZ

Öne çıkan mesajlar

* Ümit Aktan, Grasshopers-Galatasaray maçında;
-Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler. Bu tablo bana büyük Türk bestecisi Hacı Arif Bey'i hatırlatıyor nedense.

* Galatasaray'ın Werder Bremen'e 2-1 yenilmesinden sonra, umut verici bir skor olduğu için sevinçli bir halde Mustafa Denizli'nin yanına koşan Bülent Karpat:
-Mustafa iki bir daha kaç eder?

* Tugay vurursa gol olur, vuruyoooor, aut... Bülent Karpat

* Maç: Kocaelispor-Beşiktaş Yayın: TGRT Spiker: Ümit Aktan
Amokachi malvarlığını içine soktu.. (Amokachi altın zincirini formasının içine sokmuştur.)

* Fenerbahçe-Karşıyaka maçı, Öztürk Pekin:
-Aygün kaleci ile karşı karşıya...Aygün... Aygün!!! At onu Aygün! Ahaha gooooll!!! Eehehooe ee yani futbolun güzelliği için at Aygün, seyir zevki için at!

* Can Bartu, Atv'de Beşiktaş maçı yorumlarken:
-Walsh ikinci yarı çok etkisiz, kendisini oyunda hiç göremiyorum. (Walsh devre arasında oyundan çıkmıştır.)

* Manchester Utd-GS maçının bitişini Ümit Aktan'dan dinliyoruz:
-Bu 90 dakikada üç sıfırlık bir Mançester galibiyetini bile az gören seyirciye karşı, üç ikilik bir Galatasaray galibiyetinin sevincini yaşarken, maçı üç üç bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

* Hüseyin Başaran, Şili-Brezilya maçı, sürekli Zamorano ile Ronaldo'yu karıştırıyor. 4-1 biten maçın 3. golünü atan Ronaldo golü atarken: - Zamorano sıyrıldı, Zamorano, Zamorano ve goool!!! Zamorano'nun golü (kısa bir sessizlik) Yine Zamorano dedim sayın seyirciler…

* 2000/01 Şampiyonlar ligi çeyrek final Galatasaray-Real Madrid radyodan.
Spiker: Ümit Aktan, maç 2-0'dan 3-2'ye döndükten sonra:
-Hagi yine yokluyor kaleyi. Ümit, Hasan ve Jardel'den sonra Casillas'a bir ampul de ben takacağım diyor. İspanya'da da varız, Real Madrid. Madrid'de de varız, orda da takarız.

* İlker Yasin Oliviera'nın hat-trick yaptığı Belçika-Türkiye maçı esnasında:
-Evet sayın seyirciler elin zencisi, elin arabı hat-trick yapıyor, bizim Hakanımız bizim Oktayımız uyuyor.

* Abidin Aydoğdu Danimarka-Fransa maçını anlatırken, hakem yanlış bir karar verir, seyirciler protesto eder:
-Bu dünyadaki en yalnız insanlar hakemlerdir sevgili seyirciler, bu dünyanın her yerinde böyledir.

* Akın Göksu, Meltem Tv'de Peruggia-Trabzon UEFA kupası maçını anlatıyor. Bir ara yorumcu Hüseyin Tok'un ismini karıştırıyor:
-Evet sayın Top... eee top? Top sahada.. sayın Tok..

* Galatasaray-Milan maçı (Sabri Urgan):
-Capone'un vuruşu ve top direğin ah üstünden dışarı gidiyor sayın seyirciler. Resmen, ah üstü bu, az üstü diil sayın seyirciler..

* Rangers-Fenerbahçe maçında, Fener'in kaçırdığı bi pozisyondan sonra Ziya Şengül: -Bu... bu... bu gol katliamı başka bir şey değil!

* Tarih 19/09/2001, maç PSV Eindhoven-Galatasaray. Yağmur yağmış, saha ıslak ve ağır.
-Dileriz bu yağmur Cimbom'un gol çiçeklerini sulamak için yağıyordur! -Anonim-

* Sene 1988, GS-Monako çeyrek final maçı. Prekazi'nin unutulmaz golü radyodan Orhan Ayhan tarafından şöyle aksedilir:
-Prekazi geliyooooor vuruyoooooor ohhhhha be Prekazi bu ne beee!

* Fenerbahçe-Lyon maçı sonrasında, verilmeyen penaltı pozisyonu hakkında yorumculardan biri "Yüzde yüz penaltıydı" cümlesini kullanır. Bunu duyan Ali Sami Alkış: -Ne yüzde yüzü?? Binde bin, binde bin!

* Fenerbahçe-Bayern Leverkusen maçı ;
-Leverkusen çok gol kaçırdı. Bakalım futboldaki atamayana atarlar kuralı işleyecek mi?[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha turgay seren gs nın samp. macında yorum yapıo mac bıtımınde aynen su;

ne bılım orda umıt karan %100 luk gol pozısyonun play station a (yazıldıgı gıbı aynen okudu) vurmasa gs alabılırdı macı.

(aslında sut auta cıkmıstır ve yandakı reklam panoalrına gıtmıstır)

ahaha ben cok pis kopmustum =)[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

fener 2000 de şampiyon oldugu sene show radyoda emre tilev anlatıyo. 3-0 dan 4-3 aldıgımız gaziantep maçı.
-braavo rüştü bravoo.. ehuehe adam kurtarış yapıyo sanki avrupa maçı taraf tutuyodu resmen.
sona yine aynı adam emre tilev 6-0 lık gs maçı.
ceza sahasına ortaa orrrrrrrteeeeeeeeeeeegaaaaaaaa.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.

[Bu mesaj Fistan tarafından 02 Haziran 2004 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ümit Aktan:
Grasshopers - gs maçında

Tugayyyy vurdu çivi gibi golllllllllllllllllllll Çivi gibi girsin o çivi isviçreliler görsün çiviyi adeta kafalarına çivi gibi çaktı tugay ...

İlker Yasin (oktay ın belçika maçında 5kişi çalımlayıp gol atması)
Oktay 1
oktay 2
oktay 3
oktay 4 üde geçti
taksimde geziniyor sanki
kaleciyide geçti gooool
Oktay taksimdemi geziyorsun??? müthiş bir gool[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha hastası oldum hepsinin mütişmiş yaa ahaha[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SwZ, 02 Haziran 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
* Sene 1988, GS-Monako çeyrek final maçı. Prekazi'nin unutulmaz golü radyodan Orhan Ayhan tarafından şöyle aksedilir:
-Prekazi geliyooooor vuruyoooooor ohhhhha be Prekazi bu ne beee!

Puhahah bu mükemmel abi .. spikerin sesinin nasıl çıktığını düşünsenize ... düşündükçe kopuyorum [signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.

[Bu mesaj Mathias tarafından 02 Haziran 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende hatırlıyom ya galatasaray'in avrupa kupası maçlarından biriydi ya da milli takımın bir maçıydı.

* top iyice hızlanır ve bizim futbolcu yetişemiyodur.. *
- Evet, bu topa taksi tutsa anca yetişebilir..

* kaçırılan bir gol.. *
- Amaannn sayın seyirciler! Bu gol takım elbiseyle bile atılırdı!!

Bu anektodlar tek bi spikerin aynı maça ait anektodlarıdır.. Tam olarak hatırlayamadım için birebir deil ama özüne bağlı kaldım heheuh..
Sosyal ağlarda paylaş

şey hatırlıyorum ben çok eski bir ingiltere maçında epey bir farkla yenilmişiz 90. dakikda bir gol daha yemişiz.bizim sipikerin yorumu
-Evet sayın izleyiciler,maç bitti biz hala gol yiyoruz...
Çok hoş yaa[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...