Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Soulberry'nin salçalı tost topiğini görünce aklıma geldi. Genelde tost ve benzeri şeyler bayat ekmekle daha harika olduğu için uydurma bi mini pizza tarifim vardı paylaşıyım dedim.Malzemeler: -10-12 dilim bayat ekmek (amaç bayat ekmekleri atmayıp değerlendirmek) -1 yumurta -1 adet domates (küp şeklinde doğranmış) -1 adet yeşilbiber (küp şeklinde doğranmış) -Biraz sucuk(küp şeklinde doğranmış) -İsteğe göre kaşar peyniri rende veya küp şeklinde. -1-2 tatlı kaşığı sıvı yağ -Tuz, karabiber, kekik isteğe bağlı kırmızıbiber. ( bu noktada damak zevki giriyo ne kadar koyulcağı ile ilgili. -Evde fazladan varsa pizzalık malzeme olarak isteğe görede atabiliriz. ekmeklerimizi dilimleyip fırın tepsimize diziyoruz. Derin bir kasede tüm malzemelerimizi iyice kaıştırıp, ekmeklerin üzerine paylaştırıyoruz ve önceden ısıttığımız 160 derece fırında 15 dakika kadar kızartıyoruz.
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Güzel fikir eline sağlık. Yumurtayı napıyoruz? Çırpıp ekmeklere mi sürüyoruz.. Hiç anlamam bu işten.
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 malzemeleri hepsini bi kaseye atıyoruz derken önce yumurtayı atıp cırpabiliriz. sonra malzemeler ile karıştırıp ekmeklerin üzerine koyabiliriz. atlamışım orayı
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Pati kızlarının tarif savaşı (tu) Paticik olarak yemekteyiz
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yaw önce pizza şimdi bu minik pizza..dedim anneme yapiim.. yok dedi.. çok korkuo dağıtacam die mutfaını.. nese ankaraya dönünce okulda yaparm bol bol rep! de microwave fırınla olur mu kine?
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ben sevmiyorum bayat ekmekle yapilani. cok kuru olur kanimca, hart hurt yiyemezsin. illa bundan yapcaksan acik taze ekmekle yap daha güzel ossun. bi de yaptin mi baguette yapcaksin fransiz usulü. ince uzun ekmekler var ya, ortadan ikiye bölüp üstüne sos hazirlican. hem daha taze oluyor hem de daha güzel. sos dedigim de böyle makarna sosu gibi ama cok sulu degil, daha kati bir sos. üzerine peynir, mantar sonra ne istersen iste. ama amac illa bayat ekmekleri degerlendirmekse, yimirtali ekmek derim her daim =P
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ekmek yoksa pizza yiyin. Hoho.
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bayat ekmekleri firina verip corbaya atmak cok eglenceli
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ah evet;yumurtalı ekmek :) çocukken bi dönem her pazar tuttururdum..yapmazlarsa yemek yemezdim... ah eski günler..(:D
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dory said: bayat ekmekleri firina verip corbaya atmak cok eglenceli evet kesinlikle. bayat ekmeklerin corbanin icinde ahenkle dans edisini izleyebiliyosunuz o derece asdf
Apis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Hımmm... Bayat ekmek değerlendirmede iyi yol. Yok yahu yalan, sadece lezzetli gözüktü gözüme, yoksa yarar-fayda vs. yalan.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 lan bunu tutosu mu olur ahahahahahaha
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ezdi. niye olmasin lan, bilmeyenler varmis iste.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yuh artık ya ahahahaha:D yumurta kırmayı bilmeyende vardır şimdi ahahahahaha
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yanlış vermiş bi kere zaten.biberler küp küp değil.hem biber nasıl küp küp doğranır. ama olsun, biliyorum çok güzel oluyor.başarılı.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 adamınbiri said: yuh artık ya ahahahaha:D yumurta kırmayı bilmeyende vardır şimdi ahahahahaha bilmeyen yoktur da kirmaya üsenen vardir. zaten bunu kreatif, improvize kabiliyeti olan her insan yapabilir de herkesde yok iste o ascilik yetenegi. tarifler de bu ise yariyo zaten.
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 anam bunu ben güççüğken hep yaparıdı bizde yeridik , yanında çayla filan çok güzel oluyo , tabiki kolayla daha güzel olur ama annem güççükkken kola içmeye izin vermediği için çayla idare ederdik.
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 paticike bunun elit versiyonu lazım, somon, siyah truffle mantarı, Caciocavallo Podolico peyniri falan, ortalama 1 tepsi ekmekpizza 500$ falan olmalı
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ne alakası var patideki herkes elit mi ki ? çoğu ögrenci zaten
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Archangel_ said: yanlış vermiş bi kere zaten.biberler küp küp değil.hem biber nasıl küp küp doğranır. ama olsun, biliyorum çok güzel oluyor.başarılı. neden küp küp biber olmasın biber boydan ikiye bölüp tohumlarını temizledikten sonra yüzü koyun yatırıp tekrar ortadan ikiye sonrada yanlamasına kücük kücük kesince şekli üçgen olmuyoki :d
balon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bence muhteşem düşünmüşsün. eline sağlık .
Öne çıkan mesajlar