Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Soulberry'nin salçalı tost topiğini görünce aklıma geldi. Genelde tost ve benzeri şeyler bayat ekmekle daha harika olduğu için uydurma bi mini pizza tarifim vardı paylaşıyım dedim.Malzemeler: -10-12 dilim bayat ekmek (amaç bayat ekmekleri atmayıp değerlendirmek) -1 yumurta -1 adet domates (küp şeklinde doğranmış) -1 adet yeşilbiber (küp şeklinde doğranmış) -Biraz sucuk(küp şeklinde doğranmış) -İsteğe göre kaşar peyniri rende veya küp şeklinde. -1-2 tatlı kaşığı sıvı yağ -Tuz, karabiber, kekik isteğe bağlı kırmızıbiber. ( bu noktada damak zevki giriyo ne kadar koyulcağı ile ilgili. -Evde fazladan varsa pizzalık malzeme olarak isteğe görede atabiliriz. ekmeklerimizi dilimleyip fırın tepsimize diziyoruz. Derin bir kasede tüm malzemelerimizi iyice kaıştırıp, ekmeklerin üzerine paylaştırıyoruz ve önceden ısıttığımız 160 derece fırında 15 dakika kadar kızartıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Güzel fikir eline sağlık. Yumurtayı napıyoruz? Çırpıp ekmeklere mi sürüyoruz.. Hiç anlamam bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 malzemeleri hepsini bi kaseye atıyoruz derken önce yumurtayı atıp cırpabiliriz. sonra malzemeler ile karıştırıp ekmeklerin üzerine koyabiliriz. atlamışım orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Pati kızlarının tarif savaşı (tu) Paticik olarak yemekteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 off nede guzel duruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yaw önce pizza şimdi bu minik pizza..dedim anneme yapiim.. yok dedi.. çok korkuo dağıtacam die mutfaını.. nese ankaraya dönünce okulda yaparm bol bol rep! de microwave fırınla olur mu kine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ben sevmiyorum bayat ekmekle yapilani. cok kuru olur kanimca, hart hurt yiyemezsin. illa bundan yapcaksan acik taze ekmekle yap daha güzel ossun. bi de yaptin mi baguette yapcaksin fransiz usulü. ince uzun ekmekler var ya, ortadan ikiye bölüp üstüne sos hazirlican. hem daha taze oluyor hem de daha güzel. sos dedigim de böyle makarna sosu gibi ama cok sulu degil, daha kati bir sos. üzerine peynir, mantar sonra ne istersen iste. ama amac illa bayat ekmekleri degerlendirmekse, yimirtali ekmek derim her daim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ekmekten pizza olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ekmek yoksa pizza yiyin. Hoho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bayat ekmekleri firina verip corbaya atmak cok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ah evet;yumurtalı ekmek :) çocukken bi dönem her pazar tuttururdum..yapmazlarsa yemek yemezdim... ah eski günler..(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dory said: bayat ekmekleri firina verip corbaya atmak cok eglenceli evet kesinlikle. bayat ekmeklerin corbanin icinde ahenkle dans edisini izleyebiliyosunuz o derece asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Hımmm... Bayat ekmek değerlendirmede iyi yol. Yok yahu yalan, sadece lezzetli gözüktü gözüme, yoksa yarar-fayda vs. yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 lan bunu tutosu mu olur ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ezdi. niye olmasin lan, bilmeyenler varmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yuh artık ya ahahahaha:D yumurta kırmayı bilmeyende vardır şimdi ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yanlış vermiş bi kere zaten.biberler küp küp değil.hem biber nasıl küp küp doğranır. ama olsun, biliyorum çok güzel oluyor.başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 adamınbiri said: yuh artık ya ahahahaha:D yumurta kırmayı bilmeyende vardır şimdi ahahahahaha bilmeyen yoktur da kirmaya üsenen vardir. zaten bunu kreatif, improvize kabiliyeti olan her insan yapabilir de herkesde yok iste o ascilik yetenegi. tarifler de bu ise yariyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 anam bunu ben güççüğken hep yaparıdı bizde yeridik , yanında çayla filan çok güzel oluyo , tabiki kolayla daha güzel olur ama annem güççükkken kola içmeye izin vermediği için çayla idare ederdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 paticike bunun elit versiyonu lazım, somon, siyah truffle mantarı, Caciocavallo Podolico peyniri falan, ortalama 1 tepsi ekmekpizza 500$ falan olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ne alakası var patideki herkes elit mi ki ? çoğu ögrenci zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Archangel_ said: yanlış vermiş bi kere zaten.biberler küp küp değil.hem biber nasıl küp küp doğranır. ama olsun, biliyorum çok güzel oluyor.başarılı. neden küp küp biber olmasın biber boydan ikiye bölüp tohumlarını temizledikten sonra yüzü koyun yatırıp tekrar ortadan ikiye sonrada yanlamasına kücük kücük kesince şekli üçgen olmuyoki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bence muhteşem düşünmüşsün. eline sağlık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar