Reksa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ahahahhaha bu kız tam1cici olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 eğer o olsaydı zerre üzülmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 "midye dolma" said: almanlar türk soykırımı yapsa zere üzülmem İDAALI SÖZLER BUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Öncelikle adam , inan sıfatları bu şeyi övmek gibi olur. Sadece cisim diye adlandırabiliriz. İnsanlık , bitkilik , hayvanlık bu tarz sıfatlar uymuyor. Bunu dine yormak da ap ayrı bir cisimlik olur onu da belirteyim. Bu adamı ne yapmalı ? Bana kalsa kapalı bir odada bir ömür yaşatmalı. Cinnet , sinir , kin gibi söylemler de kesinlikle alakasız olur. Direk olarak kafadan hasta dememiz daha doğru. not: Milliyetin başlık içindeki türban kelimesini linkleyip türban geçen haberleri listelemesi de dikkatten kaçmıyor. Bir gazete sitesi bu hareketi ne için yapar düşünmek lazım. Genel teknik bir yapı ise başka sitelerde bulunduğu gibi birçok kelimeye link atanması gerekirdi. Amaç = meçhul(bilinen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 o adam zaten alman vatandasiysa 25 sene bile cikamaz hapisten. ha türk vatandasiysa, türkiyeye sürebilirler. daha kolay kurtulur. umuyoruz ki alman vatandasi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bildiğim kadarıyla Alman yasaları oldukça ağır, hakettiğini bulur oralarda. Sonuç ne olur? herkesin diline sakız olacak Almanyadaki Türk imajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 eger adamin cinnet gecirdigi/psikolojik sorunlari oldugu kanitlanirsa ceza düsebilir ama, bavyera eyaleti almanyanin en agir sistemine sahip her alanda. türk oldugu icin bi de bastan kaybediyor. ceza düsürceklerini sanmiyorum o yüzden, direkt bilincli islenmis cinayete girer bu tip kan davasi tarzi seyler. o yüzden en agir cezayi alir, ömürboyu deniyor iste. 20-25 sene. ha bi de zaten bu tip olaylar cok oldugu icin, uzun bir süredir sakiz gibi olduk almanlarin dillerine zaten. yeni degil. bosuna entegrasyon diye yirtinmiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 entegre olsunlar da artık biz de kurtulalım bu tip hıyarların neden olduğu utançlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 SCSSS said: Bildiğim kadarıyla Alman yasaları oldukça ağır, hakettiğini bulur oralarda. Sonuç ne olur? herkesin diline sakız olacak Almanyadaki Türk imajı. valla 2006 yılında adıyamanlı bir aile de kızlarını öldürmüştü "modern giyiniyor" diye ama ceza almamışlardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 KEşke araştırıp deseydin bu örneği yani ne anlamı kaldı şimdi verdiğin örneğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yapsinlar anket felan boyle nazikce. bunun gibi denyolari fislesinler. sonra doldurup trenlere dogru gaz odasina. zerre uzulmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 BÜŞRA'NIN BAŞI AÇIK FOTOLARI İÇİN TIKLATIN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Skyfire said: görüyoruz ki islam mantık diniymi$ Öf. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Absolut said: KEşke araştırıp deseydin bu örneği yani ne anlamı kaldı şimdi verdiğin örneğin. serbest bırakıldıklarını biliyorum ama tekrar dava açılmış olabilir çünkü millet çıldırmıştı serbest kalmalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Valeron said: afedersinizde bu ............ adamın hiç mi vicdanı sızlamadı ? bunu gerçekten çok merak ediyorum. +20 sevap bonusu almışımdır diye de düşünüyor olabilir. Ayrıca Almanya'da Kaplan ve Fetullah gibi adamlar din konusunda egemendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 vaniLLe said: eger adamin cinnet gecirdigi/psikolojik sorunlari oldugu kanitlanirsa ceza düsebilir ama, bavyera eyaleti almanyanin en agir sistemine sahip her alanda. türk oldugu icin bi de bastan kaybediyor. ceza düsürceklerini sanmiyorum o yüzden, direkt bilincli islenmis cinayete girer bu tip kan davasi tarzi seyler. o yüzden en agir cezayi alir, ömürboyu deniyor iste. 20-25 sene. ha bi de zaten bu tip olaylar cok oldugu icin, uzun bir süredir sakiz gibi olduk almanlarin dillerine zaten. yeni degil. bosuna entegrasyon diye yirtinmiyor adamlar.hic sevmiyorum bu almancilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 vaniLLe said: almanlar bu tip haberlerden sonra bas bas ENTEGRAAAASYON OH JA! seklinde bagirmaya basliyolar. TÜRKEN RAUS! derlerdi bir zamanlar. Şimdi Entegrasyon mu diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar