Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yuh..

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle adam , inan sıfatları bu şeyi övmek gibi olur. Sadece cisim diye adlandırabiliriz. İnsanlık , bitkilik , hayvanlık bu tarz sıfatlar uymuyor.

Bunu dine yormak da ap ayrı bir cisimlik olur onu da belirteyim. Bu adamı ne yapmalı ? Bana kalsa kapalı bir odada bir ömür yaşatmalı.

Cinnet , sinir , kin gibi söylemler de kesinlikle alakasız olur. Direk olarak kafadan hasta dememiz daha doğru.

not: Milliyetin başlık içindeki türban kelimesini linkleyip türban geçen haberleri listelemesi de dikkatten kaçmıyor. Bir gazete sitesi bu hareketi ne için yapar düşünmek lazım. Genel teknik bir yapı ise başka sitelerde bulunduğu gibi birçok kelimeye link atanması gerekirdi. Amaç = meçhul(bilinen)
Sosyal ağlarda paylaş

eger adamin cinnet gecirdigi/psikolojik sorunlari oldugu kanitlanirsa ceza düsebilir ama, bavyera eyaleti almanyanin en agir sistemine sahip her alanda.
türk oldugu icin bi de bastan kaybediyor. ceza düsürceklerini sanmiyorum o yüzden, direkt bilincli islenmis cinayete girer bu tip kan davasi tarzi seyler.
o yüzden en agir cezayi alir, ömürboyu deniyor iste. 20-25 sene.
ha bi de zaten bu tip olaylar cok oldugu icin, uzun bir süredir sakiz gibi olduk almanlarin dillerine zaten. yeni degil.
bosuna entegrasyon diye yirtinmiyor adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

eger adamin cinnet gecirdigi/psikolojik sorunlari oldugu kanitlanirsa ceza düsebilir ama, bavyera eyaleti almanyanin en agir sistemine sahip her alanda.
türk oldugu icin bi de bastan kaybediyor. ceza düsürceklerini sanmiyorum o yüzden, direkt bilincli islenmis cinayete girer bu tip kan davasi tarzi seyler.
o yüzden en agir cezayi alir, ömürboyu deniyor iste. 20-25 sene.
ha bi de zaten bu tip olaylar cok oldugu icin, uzun bir süredir sakiz gibi olduk almanlarin dillerine zaten. yeni degil.
bosuna entegrasyon diye yirtinmiyor adamlar.
hic sevmiyorum bu almancilari
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...