reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 1- eger bir kisi baska bir kisinin attigi mesaji sosis yaparsa sosis olan kisi elenir, defolur gider. Mesela A kisisi mesaj atiyo B kisisi mesaj atiyo A kisisi bir mesaj daha atiyo, al sana B sosis oldu elveda. 2- en fazla 1 mesaj sosis yapilabilir. Yani A kisisi mesaj atiyo B kisisi mesaj atiyo B kisisi baska mesaj atiyo A kisisi bir mesaj daha atiyo, bisi olmaz. B kapi almis oldu bir nevi. 3- amac attigi iki mesaj arasindaki surenin en uzun tutulmasi. yani kapi araligini en uzun tutmak. mesela A kisini mesaj atti (saat 3) A kisini baska bir mesaj atti (saat 3.30) ve araya baska biri girmedi, A kisisi 30 dakika ile birinciligi ele gecirir. 4- guncellenen mesajlar, sosis olabilir ancak 3. maddedeki kategoriye dahil olamazlar. Mesela A kisini mesaj atti (saat 3) A kisini baska bir mesaj atti (saat 5 - guncellenmis mesaj) ve araya baska biri girmedi, bi boka yaramaz, guncellemissin olum mesajini. abbowww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 fazla aduketten beynin sulanmış müdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bugün kan yalamış mıydın? Kurt adamlar vampirlere karşı – Tüm zamanların en kanlı browser oyunu! www.bitefight.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 burtonesk adlı üyenin yolladığı siteyi baya sevdim, vampir oldum ve kılıcımla dehşet saçıyorum, dövüş sonrasında rakiplerimin kanını kılıcımın üzerinden yalayarak gecenin karanlığına karışıyorum, gerçekten herkesin denemesi gereken ayrıntılı ve eğlenceli bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dostlarımla birlik olup sağlam bi şato yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Saeros ben kurtadam oldum, vs yapak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Kur Tadam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bana biraz süre ver asteroth, son dövüşümde baya hasar aldım, canımın dolmasını bekliyorum :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 KS yapma aga :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hadi vese yapakkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 |Joker| said: Kur Tadam! Kurta Dam? callwolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kurta damme paris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar