Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael jackson öldü!

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

daha geçen akşam cine5 de moonwealker filmi oynadı.. filmden sorna sevdiceğim döndü bana ve "hayatta herhalde şu adamın konserine gidemediğim için üzülüyorum" dedi ertesi gün de bunu konuştuk michael aşşağıya michael yukarıya.. dün gece oyundayken haberini aldım ama hiç bir şey kesin değildi kalp krizi geçirdi dediler bir umut "ölmemiştir lan yırtmıştır yoğun bakımdadır." dedim hep

gel gör ki bugün gerçeği biliyoruz..

ama umudumu kaybetmedim;
bildiğiniz gibi '94 yılında mj elvisin kızıyla evlilik yşadı ve günümüzde bir çok insan elvisin ölmediğine gözlerden uzak bir yeede yaşadığına inanıyorlar.. ben de mickahlein kayınpederinden zamanında bazı taktikler almış olabileceğini ve bugün o taktikleri kulanyor olduğunu aslında ölmediğini sadece gözlerden uzak bir yerde yaşlanmak üzere hayatına devam edeceğine inanıyorum.. sonuçta dış görüntüsü konusnda bu kadar takıntılı biri insaların yaşlılığını görmemesi için böyle bir çareye başvurmuş olaiblir en nihayetidne..

döneminde elvis nasıl bir idol idiyse de michael jackson da kendi döneminin pop idolüydü.. ve bugün biz idolsüz kaldık. adam yarattığı akımla komple bi ekol haline gelmişti öyle ki günümüz dans yarışmalarında moonwalking yapmak ya da şarkı yarışmalarında mj narası atmak sıkça görülen hareketlerdir.

çocukluğunu yalşayamamış bu adam andropoza girdikten sorna yaşayamadığı çocujkluğunu geri alabilmek için evini lunaparka çevirdi ve etrafında sürekli çocuklar olduğu için ve onlara çok yakın olduğu için belki de paranoyak amerikalıların hışmına uğradı halbuki travmatik bir sndromdan ibaret bir şeydi michaelin yaşadığı sadece kaybettiği çocukluğunu geri kazanmak istiyordu.

dünyanın önde gelen idolelridnen biriydi, yaşarken de efsaneydi ben çocuklarıma onun albümelrini dinleteceğim hatta gün gelirde çocuğum kalkıp moonwalking yaparsa ilk kelimesdiniduymuş kadar mutlu olacağım herhalde

sen ölmedin michale.. biliyorum kayın pederinin izinden gittin.. çakaaaal üzme bizi hadi.
Sosyal ağlarda paylaş

adam öldü be cidden. inanamistim dün.
yalniz bir cok sanatcinin degeri öldükten sonra anlasilir. michael de bunun tam tersi, nadir sanatcilardan bi tanesiydi.
alabilcegini almisti, yapabilcegini yapmisti zaten hayatinda müzik adina.belki cocuklarinin büyüdügünü, torunlarini göremeyecek hic ama en azindan bu dünyaya birseyler katip da gitti. belki de ici rahat gitmistir, bilemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Gaap said:

Micheal Jackson ve Ajda Pekkanı aynı kefeye koymak?

Hmm. Peki.

Olabilir abi aynı kefede bence. Biri dünya efsanesi, biri Türkiye. Her ikisine de ölüm yakışmıyor bence.

ajda pekkan, türkiyede efsane değil. magazin tarafından şişirilmiş, durmadan malzeme olarak elde tutulmak istenmiş bi figur.

bi halt yemişliğide yok kendisinin muzik adına
Sosyal ağlarda paylaş

ajda/michael olayı pek olmamış.

ajda pekkan aranjman seslendirmekten başka bişey yapmışsa ben bilmiyorum. ha iyi seslendirmiştir o ayrı.

ama michael jackson deyince hem kendi besteleri (ister kendisi bestelemiş olsun ister besteletmiş olsun, kendisine özgü sayılır, şarkıyı senelerce dinleyip sevip sonra aynı şarkıyı başka bi dilde duyup aslının da gerçekte bu olduğunu -üstelik daha güzel olduğunu- öğrenmek gibi bi durumla karşılaşmazsınız) hem de danslarıyla tamamen şahsına münhasır bir profile sahiptir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...