Mille Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 menejerinin dedigine gore; the youngest boy I ever seen, the oldest man I ever seen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ya bütün topiği okumadım ama umarım daha önce koyan olmamıştır: Michael Jackson için cenaze namazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 az önce hiç bilmediğim birşey öğrendim adamda 10.000 de 1 görülen bir cilt hastalığı varmış direk pigmentleri etkisizleştiren sedef hastalığı gibi bir şey tabii adam zenci olduğundan çok dikkat çektiği için "ameliyatla beyaz oldu" yalanını yaymış o dönemin halkla ilişkiler sorumlusu ileriki dönemlerde de kullandığı ilaçlar cilt kanserine kadar durumu etirmiş hastalık baba tarafında, hatta babasında varmış, bir nevi genetik bozukluk. şu burun ameliyatı vs de ynı hastalıkdan ötürü yapılmak zorunda kalmış (adam bildiğin çürüyormuş be :() ulan daha da üzüldüm be adama bildiğin thriller albümünden sonra nazar değmiş.. yaşarken de o kadar dalgasını geçmiştim bu konuda :( ayıp etmişim resmen bak daha da üzüldüm şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitten Warden Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ben pedo diye kiziyodum ama o da yalansa gercekten uzulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 burun ameliyatı da başka bi hastalıktan benim bildiğim, burnu düşmüş bi nevi yani. hatta kadınlarda görülen bi hastalıkmış da erkeklerde 1000de 1miş. bahtsız adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 şeyi okudum bugun, evdeki hizmetçisi polis ifadesinde mi ne anlatmış. son zamanlarda sürekli midesi yıkanmış, günde 8 farklı ilaç kullanıyormuş. ve inanılmaz zayıflamış, hiçbir şey yemiyor içmiyor. çoğu zaman konuşacak gücü bile olmuyordu demiş. 50 konserlik bir turne hazırlamak resmen bir intihar olmuş durum buysa. böyle bir adamın tek konseri çıkaracak durumu yok ki? sanırım yüksek borçlardan dolayı kabul etti zaten kendisi teklifi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 "Kitten Warden" said: ben pedo diye kiziyodum ama o da yalansa gercekten uzulurum yalkan tabii adam daha sıcak kanlı bir memlekette olsaydı (bkz: akdeniz) tonton amca imajı çizerdi ama bu amerikalılar öyle o.ç. ve paranoyaklar ki resmen sömürdüler adamı.. adam sadece çocukluğunu yaşayamadı bunun etjileri andropoz döneminde ortaya çıktı ulan pedo adam we are the world diye şarkı yapar mı be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 amk amerikalıları bitirdiler herifi :( keşke avrupaya yerleşseydi fransız rivierasına ya da ispanyaya, italyada biz üzüm bağı olsaydı her akşam şarabını içip sağlık bulsaydı inşallah filmler gerçek olur da amerikayı uzaylılar basar meteor düşer sel alır götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sir said: ya bütün topiği okumadım ama umarım daha önce koyan olmamıştır: Michael Jackson için cenaze namazı bildiğin ibrahim üzülmez kıldırıyor namazı. ayrıca http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/163722576g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitten Warden Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 BabacumMostors said: amk amerikalıları bitirdiler herifi :( keşke avrupaya yerleşseydi fransız rivierasına ya da ispanyaya, italyada biz üzüm bağı olsaydı her akşam şarabını içip sağlık bulsaydı inşallah filmler gerçek olur da amerikayı uzaylılar basar meteor düşer sel alır götürür lol kendisi de amerikali ama *idi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 zenciydi bir kere onun ana yurdu afika bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 topragı bol olsun. dunyanın gelmis gecmis en buyuk müzisyenlerinden biriydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ekside yazmis birisi said: sessizce giderken de yine müzik adına çok önemli bir iş yapan efsane; onun sayesinde birkaç gündür -normalde tahammül edilemeyen radyolarda bile- iyi müzik çalınıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yazık abi yediler bitirdiler herifi. allah hepsinin belasını versin. best of değil de esas mj ile ilgili gerçekleri derleyip milletin kafasındaki saçma sapan düşünceleri silmek amacıyla bir dvd yapsalar daha imba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yukardaki home movie'i izlemek yeter onun ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 2 ay sonra kimse hakkındakileri dopru veya degil önemsemeyecek bile neden bu kadar dert ediyorsunuz ki sonuçta MJ king of pop olarak hatırlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kermit said: tehlikeli olabilirde fotoyu koyan kişinin dengesiz demesini o fotoyla ilişkilendiremedim. yanlış hatırlamıyorsam o olay şöyle oldu adam çocuğunu balkondan gösterirken eliden kaydı son anda tekrar tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Azmodai said: hic bir zaman hastasi, hayrani olmadim, ama kendimi bildim bileli hep bir sekilde var hayatimda, arkaplan servisi olarak calisirdi herif, olmesi garip geldi o yuzden. bu da benim yapmak istediğim yoruma yakın bir yorum olmuş sdf aslında eskiden öyleydi, uzun zamandır arka planda da yoktu. ben artık insanların çok mj dinlemediğini düşünüyordum şaşırdım bu olaydan sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ya adamin pedo oldugu felan yok. abd'nin gerzek yargi sistemi sagolsun, boyle unlulere dava acip anlasmayla para koparmaya calisiyorlar. wiki'de mi nerdeydi istatistik vardi. millet neler yapiyor boyle dava acabilmek icin. zaten kac yildir cekilmisti kosesine, demek ki cocuklarla yakinlasmak iyi hissettirdi, hatta kismi terapi gibi falan olmustur. sen oz cocugunu her gun yolla evinde yatiya birak. ondan sonra cik taciz ediyor diye yaygarayi kopar. 22 milyon dolar mi ne almisti herif. ee millet parayi gorunce ayni sekilde saldirdi. gerci o paranin ceyregi icin oz cocugunu taciz edecek sapiklar var anasini satim. camur atildi izi kaldi iste. bilen bilmeyen direk pedo diyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 harbi yukaridaki videolarin neredeyse tamami adamin cocukca yaptigi sakalar vs.. su kesinlikle cocuklugunu yasayamamis olayina son zerresine kadar katiliyorum, uzuluyorum, aglamakli oluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 muhtemelen borçları kapanır gibi çünkü şu an amazon.coma girdiğimde dikkatimi çekti "What Other Customers Are Looking At Right Now" da 5 üründen 3 ü michael jackson la alakalı. Pedo falan hikayesiyle çamur atıp para koparmaya çalışanlarında allah belasını versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 MJ hastasi bi insandim gencligimde, filmleri muzikleri neyi varsa millet gelip bana sorardi. O kadar faniydim, gercekten sevdigim bi kac sanatcidan biriydi. Fakat sunu ekleyeyim, Madonna da inanilmaz bi sanatci. Sadece kalici bi sanatci demen Madonna'ya, bende MJ ye sadece kalici bi sanatci demen etkisi yaratiyor. O kadar sasirtici. Bir MJ degil belki ama MJ gittikten sonra piyasada MJ gibi acik ara farkla sivrilen bir tek o kaliyor, baskasi yok. Madonna Turkiye'de taninmiyor maalesef bir MJ kadar, ismi biliniyor, o da sadece bi sanatci damgasina yetiyor. Konserleri, gelisimi, endustriye kattiklarini izleyin anlayacaksiniz. Hepsini gecin 50 yasindaki bir kadinin yaptigi confessions turunu izleyin. Alt metinleri, yaraticiligi, dansi, enerjisi herseyi zamanin otesinde. Tam bir kralice. dasaaa said: sesu said: Yok Madonna var daha. madonna sadece -altını çizmek lazım, çiziyorum sadece- kalıcı bir sanatçı. müzik tarihinden madonnayı çıkartın. fazla bi değişiklik görmezsiniz. maksimum britney gibi zararlılar müzik camiasında yer alamamış olur. başka bişi olmaz. michael jackson'ı çıkart.. bak o zaman şu an gördüğünüz her şeyin temelini çıkartmış oluyorsun. siz sanıyor musunuz ki böyle klipler vardı, bu gibi konserler yapılıyordu.. müzik endüstrisinin bile hayvani büyümesi bu adam yüzündendir açık konuşalım. 3-4adamın toplamından fazla satmıştır. endorsement hedelerinin çok kral oturması da bu amca sayesindedir. şu an adidas missy eliot collection gibi bişiler çıkartıp tutuyorsa bile temeli amca sayesinde atılmıştır. madonna iyidir, ama o kadar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bu sarkiyi dinleticen tum sikko zenci rapcilere, gorsunler nasil yapiliyo http://www.youtube.com/watch?v=gCqQ2JcQWGs&feature=fvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hatta bu versiyonunu http://www.youtube.com/watch?v=nvWMLAWrEjU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar