Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael jackson öldü!

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

az önce hiç bilmediğim birşey öğrendim

adamda 10.000 de 1 görülen bir cilt hastalığı varmış direk pigmentleri etkisizleştiren sedef hastalığı gibi bir şey

tabii adam zenci olduğundan çok dikkat çektiği için "ameliyatla beyaz oldu" yalanını yaymış o dönemin halkla ilişkiler sorumlusu ileriki dönemlerde de kullandığı ilaçlar cilt kanserine kadar durumu etirmiş

hastalık baba tarafında, hatta babasında varmış, bir nevi genetik bozukluk. şu burun ameliyatı vs de ynı hastalıkdan ötürü yapılmak zorunda kalmış (adam bildiğin çürüyormuş be :()

ulan daha da üzüldüm be adama bildiğin thriller albümünden sonra nazar değmiş..

yaşarken de o kadar dalgasını geçmiştim bu konuda :(
ayıp etmişim resmen

bak daha da üzüldüm şimdi :(
Sosyal ağlarda paylaş

şeyi okudum bugun, evdeki hizmetçisi polis ifadesinde mi ne anlatmış.

son zamanlarda sürekli midesi yıkanmış, günde 8 farklı ilaç kullanıyormuş. ve inanılmaz zayıflamış, hiçbir şey yemiyor içmiyor. çoğu zaman konuşacak gücü bile olmuyordu demiş.

50 konserlik bir turne hazırlamak resmen bir intihar olmuş durum buysa. böyle bir adamın tek konseri çıkaracak durumu yok ki? sanırım yüksek borçlardan dolayı kabul etti zaten kendisi teklifi. :/
Sosyal ağlarda paylaş

"Kitten Warden" said:

ben pedo diye kiziyodum ama o da yalansa gercekten uzulurum

yalkan tabii adam daha sıcak kanlı bir memlekette olsaydı (bkz: akdeniz) tonton amca imajı çizerdi ama bu amerikalılar öyle o.ç. ve paranoyaklar ki resmen sömürdüler adamı.. adam sadece çocukluğunu yaşayamadı bunun etjileri andropoz döneminde ortaya çıktı

ulan pedo adam we are the world diye şarkı yapar mı be?
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

amk amerikalıları bitirdiler herifi :(

keşke avrupaya yerleşseydi fransız rivierasına ya da ispanyaya, italyada biz üzüm bağı olsaydı her akşam şarabını içip sağlık bulsaydı

inşallah filmler gerçek olur da amerikayı uzaylılar basar meteor düşer sel alır götürür

lol kendisi de amerikali ama

*idi

:(
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

hic bir zaman hastasi, hayrani olmadim, ama kendimi bildim bileli hep bir sekilde var hayatimda, arkaplan servisi olarak calisirdi herif, olmesi garip geldi o yuzden.

bu da benim yapmak istediğim yoruma yakın bir yorum olmuş sdf
aslında eskiden öyleydi, uzun zamandır arka planda da yoktu. ben artık insanların çok mj dinlemediğini düşünüyordum şaşırdım bu olaydan sonra :p
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamin pedo oldugu felan yok. abd'nin gerzek yargi sistemi sagolsun, boyle unlulere dava acip anlasmayla para koparmaya calisiyorlar. wiki'de mi nerdeydi istatistik vardi. millet neler yapiyor boyle dava acabilmek icin. zaten kac yildir cekilmisti kosesine, demek ki cocuklarla yakinlasmak iyi hissettirdi, hatta kismi terapi gibi falan olmustur.

sen oz cocugunu her gun yolla evinde yatiya birak. ondan sonra cik taciz ediyor diye yaygarayi kopar. 22 milyon dolar mi ne almisti herif. ee millet parayi gorunce ayni sekilde saldirdi. gerci o paranin ceyregi icin oz cocugunu taciz edecek sapiklar var anasini satim. camur atildi izi kaldi iste. bilen bilmeyen direk pedo diyor adama.
Sosyal ağlarda paylaş

MJ hastasi bi insandim gencligimde, filmleri muzikleri neyi varsa millet gelip bana sorardi. O kadar faniydim, gercekten sevdigim bi kac sanatcidan biriydi.

Fakat sunu ekleyeyim, Madonna da inanilmaz bi sanatci. Sadece kalici bi sanatci demen Madonna'ya, bende MJ ye sadece kalici bi sanatci demen etkisi yaratiyor. O kadar sasirtici. Bir MJ degil belki ama MJ gittikten sonra piyasada MJ gibi acik ara farkla sivrilen bir tek o kaliyor, baskasi yok.

Madonna Turkiye'de taninmiyor maalesef bir MJ kadar, ismi biliniyor, o da sadece bi sanatci damgasina yetiyor. Konserleri, gelisimi, endustriye kattiklarini izleyin anlayacaksiniz.

Hepsini gecin 50 yasindaki bir kadinin yaptigi confessions turunu izleyin. Alt metinleri, yaraticiligi, dansi, enerjisi herseyi zamanin otesinde. Tam bir kralice.

dasaaa said:

sesu said:

Yok Madonna var daha.

madonna sadece -altını çizmek lazım, çiziyorum sadece- kalıcı bir sanatçı. müzik tarihinden madonnayı çıkartın. fazla bi değişiklik görmezsiniz. maksimum britney gibi zararlılar müzik camiasında yer alamamış olur. başka bişi olmaz.

michael jackson'ı çıkart.. bak o zaman şu an gördüğünüz her şeyin temelini çıkartmış oluyorsun.

siz sanıyor musunuz ki böyle klipler vardı, bu gibi konserler yapılıyordu.. müzik endüstrisinin bile hayvani büyümesi bu adam yüzündendir açık konuşalım. 3-4adamın toplamından fazla satmıştır. endorsement hedelerinin çok kral oturması da bu amca sayesindedir. şu an adidas missy eliot collection gibi bişiler çıkartıp tutuyorsa bile temeli amca sayesinde atılmıştır.

madonna iyidir, ama o kadar yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...